Csapatunk

Alma

Alma

account team lead
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#creativefreedom #entrepreneurship #naturalmedicine #dreamfactory

Akadályokban bővelkedő, de lehetőségekkel mindig élő emberként állíthatom, az élet színes, izgalmas, kiteljesíthető és a pohár tényleg mindig félig tele van, ha úgy akarja az ember. Szeretem is így, ahogy van. Szeretem megcsillanni mások szemében a küldetésükbe vetett hitet és örömmel állok a hozzájuk tartozó kihívások elé is. Szeretem a brainstormingokat, és a munkám kedvenc részei közé tartozik a content marketing is. Mindezzel párhuzamosan életem a lelki-testi regenerálásé és azon belül a természetgyógyászaté, a fülakupunktúráé. Lenyűgöz egyetlen csepp vér információtartalma és komplett életek lenyomata az idegrendszeren, mely akár egy félredobott hangszer, legtöbbször csodálatos módon felhangolható. Imádok gyógyítani! Szabadidőmben, szeretek kötni, tanulok horgolni. Elég sokat kirándulok, de ilyenkor nem a teljesítménytúrák híve vagyok, hanem a megállásé, rácsodálkozásé, a természettel való együtt létezésé.

Mindig két út van előtted: a biztonságosabb, és az, amelyre születtél.

Megértem és hamar átlátom az Ügyfeleim igényeit, sokat tapasztalt marketingesként a lehető legtöbb utat igyekszem kifürkészni, amivel profitábilisabbá tehetem vállalkozásukat, kampányaikat. A hosszútávú tervek és stratégiák híve vagyok, mert mindig abban látom a nem véletlenszerű sikertörténeteket. Nem vagyok egy magányos farkas típus, szeretem a partnerséget, ezért lelkesen csatlakoztam a Selector csapatához, hogy account managerként kölcsönösen ki tudjuk hozni mindenkiből a legjobbat, azaz én magamból nekik, ők belőlem, és mi közösen minden Ügyfelünkből. Lesz itt feladat rendesen. :)

Blog

Alma

bejegyzései

Közösségi média menedzsment

A Facebook csillaga újra a magasba repülhet?

Bár éves szinten még mindig nő a Facebook-felhasználók száma, a platformnak egyre inkább össze kell szednie magát ahhoz, hogy újra és újra magára vonja első sorban az Instagram- és TikTok-párti fiatalok figyelmét. Jelentjük, elsősorban az influenszereket és saját arcukat ‘használó’ vállalkozókat érintő innovációjukkal ezt meg is tették. Ha érdekel, mivel rukkolt elő ezúttal a a Facebook, olvasd el a cikkünket!

Alma
2022-06-07
Közösségi média menedzsment

És íme itt a Facebook Thread is!

Kétféle marketinges létezik. Az egyik azt hiszi már nem lehet hova fokozni a kampányát, a másik sosincs megelégedve, mindig innovatívabb és átütőbb szeretne lenni a piacon. Itt van a nyakunkon a Facebook Thread, ami úgy tűnik kiütéssel fog győzni mindkét tábor képviselőinél. Mutatjuk miről van szó és hogyan érdemes kiaknázni a lehetőségeit.

Alma
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Hogyan válaszd ki a megfelelő kampánycélt Facebookon?

Rendszeresen futtatsz Facebook kampányokat, de nem hozzák az általad elvárt sikert? Úgy érzed, csak az ablakon dobálod ki a pénzt? Akkor itt a stratégiával és a nem feltétlen jól megválasztott kampánycéllal lesz a gond. Tény, hogy a Facebookon sokféle kampánycél közül választhatunk, de vajon kinek melyik hozhatja a legjobb eredményeket? Nézzük meg együtt!

Alma
2022-06-07
Hatékonyság

Mit takar az értékesítési tölcsér és miért fontos erre felépíteni az éves marketing stratégiánkat?

Az értékesítési tölcsér használata az elmúlt években egyre népszerűbb az online marketing területén is. A tölcsér magába foglalja a vásárlói útvonalat, azt a folyamatot, ahogy a felhasználó vásárlóvá válik. Viszont ha már egyszer vásárolt Tőled, miért engednéd útjára? Avagy hol rontják el legtöbben és mit tehetsz, hogy Te ne ess ebbe a hibába?!

Alma
2022-06-07
Közösségi média menedzsment

Így legyél népszerű az Instagramon! Avagy mindent a tartalom trendekről

Az Instagram az a terület, ahol annyi kreatív eszköz áll rendelkezésedre, hogy az önkifejezéssel és az alkotói éned kibontakoztatásával nem lesz gond. A trendekre és az összképre azonban nem árt odafigyelned. Hogyan? Ezt foglaljuk össze, hasznos alkalmazásokat is bemutató cikkünkben.

Alma
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Így hozz létre értékes érdeklődés alapú célközönségeket Facebookon!

Hogyan érd el pontosan azokat az embereket a Facebookon, akikből tényleges vásárlóid lesznek? Mutatjuk!

Alma
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Hogyan használd a buyer perszónát a kampánytervezéshez?

Jó a brand, megfelelőek a szolgáltatások, termékek, tetszetős az aktuális ajánlat is, de az üzenet mégsem megy át. A legtöbbször saját magukat akarják eladni a cégek, figyelmen kívül hagyva a potenciális vásárlók igényeit. Ezt találjuk az egyik legnagyobb szarvashibának egy aktuális kampányüzenet, vagy éppen a brand általános érvényű üzenetének kialakításakor. Az alábbi cikkben pont ahhoz szeretnénk megfelelő támpontokat nyújtani, hogy ezeket a hibákat el tudd kerülni és azáltal tűnj ki a piaci zajból, hogy Téged igen is érdekelnek a vásárlóid.

Alma
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Hoppá! Saját Creator Stúdiód lett. Mit kezdesz vele?

Izgalmas innovációkkal és üzleti lehetőségekkel rukkolt elő a Facebook. Tippekkel gazdagított cikkünkben bemutatjuk a Creator Stúdio csínját-bínját.

Alma
2022-06-07