Csapatunk

Anikó

Anikó

account manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#alwaysonline #alittlecrazygirl #lovemyjob #girlboss

Szakmai pályámat újságíróként kezdtem, majd 2011-ben csöppentem bele a kommunikáció és marketing világába. A munkám úgy alakult, hogy idővel kisebb hangsúlyt kapott a kommunikáció, egyre nagyobbat az online marketing, amibe egyszerűen beleszerettem, így nem is volt kérdés, hogy ezen a területen szeretnék a jövőben is dolgozni. Hiszen ez mérhető, célozható, szinte minden nap megjelenik egy olyan újdonság, amivel még hatékonyabb lehet egy márka kommunikációja. Ezért imádom a közösségi médiát is, hiszen rengeteg új lehetőséget rejt magában.

Tegnapra? Az is menni fog!

Kávézni nem szeretek, de a teának köszönhetően azért én is életben maradok, és nem indulnak nehezen a reggelek. Szeretem a pörgést, de ha unatkozni láttok, akkor gyorsan adjatok valami feladatot vagy beszélgessetek velem valamiről, mert a tétlenség nem nekem való. Szeretek új dolgokat megtanulni, ezért is ideális számomra ez a szakma, mert itt mindig lehet fejlődni.

Blog

Anikó

bejegyzései

Önfejlesztés

Így töltődj fel otthon a karantén idején

A koronavírus alapjaiban változtatta meg az emberek mindennapjait, hiszen sokan most otthonról dolgoznak, így a munkával, a családdal és a kikapcsolódással töltött idő és tér összemosódik. Viszont vannak olyan tevékenységek, amik még ilyenkor is segítenek a feltöltődésben.

Anikó
2022-10-17
Közösségi média menedzsment

Hogyan kommunikálj online a koronavírus idején?

A koronavírus globálisan változtatta meg minden cég helyzetét, azonban ez nem ok arra, hogy felfüggesszük az online kommunikációt. Sőt, most kell a leginkább odafigyelni arra, hogy mit közvetítünk az ügyfelek, vásárlók felé.

Anikó
2022-10-17