Csapatunk

Bogi

Bogi

grafikus
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#graphicdesign #art #photography #vinylcollector

Amellett, hogy grafikus vagyok, és munkámmal igyekszem a jövő letisztult és modern világához hozzáadni, hatalmas szerelemmel viszonyulok a 20. század művészettörténelme és vizuális világa felé, épp ezért buzgón gyűjtöm a különböző tárgyi emlékeket. Úgy gondolom, hogy a múltba mindig érdemes visszanyúlni inspiráció gyanánt, és érdemes tanulni a rég lefektetett alapokból.

A jó design kézenfekvő. A nagyszerű design láthatatlan.

A Selector munkatársaként törekszem, hogy vizuális anyagaink a precíz és esztétikus megjelenésen felül tartalmat és szellemi értéket hordozzanak – no meg persze, hogy megakadjon a befogadó szeme rajtuk.

Blog

Bogi

bejegyzései

Design

Honnan szerezzek képeket a honlapomra?

Milyen könyvet szerettél szívesebben a kezeid közt forgatni fiatalon? Olyat, ami hosszan mesélt el egy történetet csak a szöveg segítségével, vagy olyat, amit sok, izgalmas kép tarkított? Na ugye, hogy az utóbbit. Mindannyian könnyebben fogalmazzuk meg vízióinkat, ha vizuális tartalmat tudunk hozzá társítani. A képek használata olyan mankó és figyelemfelkeltő eszköz, ami információalapú világunk elengedhetetlen elemévé vált.

Bogi
2023-03-09
Design

5 tipp a hatásos hirdetési kreatívokhoz

Valószínűleg mindannyiunkkal előfordult már, hogy a végtelennek tűnő feed lapozgatása során megragadta a tekintetünket egy hirdetési kreatív vizuálja, és már csak az alapján is kíváncsian rátévedtünk a hirdető oldalára, termékeinek megtekintésére - és ezzel már működésbe is lépett a marketinggépezet. A folyamatos információáradatban mindennél fontosabb, hogy el tudjuk nyerni potenciális vásárlóink figyelmét, és kíváncsiságot, érdeklődést váltsunk ki belőlük. Ennek a leghatásosabb módja a vizuális kommunikáció.

Bogi
2023-03-09