Csapatunk

Heni

Heni

PPC specialista
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#reading #calm #food #conversation #laugh #fun

Több éve már, hogy belecsöppentem az online marketing világába. Weboldalak szerkesztetése mellett a SEO ill. UX területén is kipróbálhattam magam. Valamint hírlevelek készítésében is segédkeztem már, de leginkább a Google Ads hirdetések menedzselésében mélyültem el. Az új kihívások garantáltak, hiszen folyamatosan új lehetőségek, megvalósítandó feladatok várnak. Különféle területek működésébe nyerhetek bepillantást, új embereket ismerhetek meg, akikkel különböző ötleteket váltunk együtt valóra. Unalom, kiégés? Nem ismerem ezeket a szavakat.

"Az élet ott kezdődik, ahol a félelem véget ér."
Blog

Heni

bejegyzései

PPC kampánykezelés

Miért érdemes scripteket használni a Google Ads-ben?

Ha a Google Ads használata bonyolultnak tűnik számodra, vagy ha úgy érzed, hogy a feladatok és beállítások elvégzése sok idődet emészti fel, akkor a scripteket Neked találták ki! A scriptek segítségével automatizált feladatokat hozhatsz létre, melyekkel időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg. Ismerd meg őket Te is!

Heni
2022-12-13
Közösségi média menedzsment

Facebook hirdetések vásárlási típusai: Elérés és gyakoriság

Tudtad, hogy nem csak Licit alapon van lehetőséged Facebook hirdetési kampányt létrehozni, hanem létezik egy másik, Elérés és gyakoriság típus is? Ha te is szeretnéd előre tudni, hogy hirdetéseid milyen gyakran és mekkora célközönség számára jelennek meg az adott költségkeret mellett, akkor ez a neked való vásárlási típus! Amellett, hogy megtervezheted a kampányt, a várható teljesítmény becsült értékeit is már előre láthatod.

Heni
2022-12-13