Csapatunk

István

István

marktech gyakornok
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#clearmind #alwayslearning #needtocreate #workout

Az ELTE Informatikai Karán vagyok hallgató már 3 éve. Ha épp nem az egyetemi vagy munkahelyi teendőkkel foglalkozom, szeretem kiélni kreativitásom, például 3D modellezéssel vagy játékfejlesztéssel. Néha azonban kell egy kis idő a géptől távol is, barátaimmal gyakran járok falat mászni, kerékpározni. Ép testben ép lélek, ehhez tartom magam.

Adj hálát annak, amid van, tegyél meg mindent azért, ami kell.
Blog

István

bejegyzései

Webfejlesztés

Ismerd meg a Webflow-t, a WordPress modern alternatíváját

Talán nem mondunk újat azzal, hogy manapság a CMS (azaz tartalomkezelő rendszer) alapú weboldalak több mint fele WordPresst használ. Végülis nem meglepő, a WordPress jelentősen megkönnyíti az egyszerűbb weboldalak elkészítését, és mindezt teljesen ingyen. Megeshet azonban, hogy nagyobb testreszabhatóságra van szükség. Cikkünkben bemutatjuk Nektek a Webflow tartalomkezelő rendszert, a WordPress modern alternatíváját, amit mi már kipróbáltunk és pozitív tapasztalataink vannak vele kapcsolatban.

István
2022-06-07
Webfejlesztés

Hogyan helyezd el WordPress oldaladon a Facebook-képpont kódot?

A Facebook-képpont, vagy eredeti nevén pixel segítségével könnyen mérheted a hirdetési tevékenységed hatékonyságát, és megismerheted a webhelyeden végzett látogatói műveleteket. Ha igazán eredményes kampányokat szeretnél futtatni, akkor elengedhetetlen a használata. A WordPress rendszerében számos módja létezik a Facebook pixel alapkód elhelyezésének, mi most bemutatunk egyet.

István
2022-06-07
Webanalitika

Nem működik a domain igazolás? Nem tudsz konverziós eseményeket létrehozni a Facebookon?

Habár az iOS 14 tervezett adatvédelmi intézkedései kedvezően hathatnak az iPhone felhasználók számára, a marketingesek jobb, ha odafigyelnek, ugyanis jelentős változások jönnek a Facebook Ads működésében. Igen, a kettő összefügg, és jobb mielőbb felkészülnöd!

István
2022-06-07
Webanalitika

Google Analytics 4: minden, amit tudni érdemes!

A Google Analytics 4 tavaly októberben jelent meg hivatalosan, és egyből érződött, hogy csőstül felforgatja majd az online marketingesek életét. Biztos rengeteg kérdés megfogalmazódott már a fejedben, például, hogy érdemes-e váltani, vagy épp miben különbözik a már jól bevált Universal Analytics-től? Ne aggódj, a következő sorokban mindenre választ kapsz.

István
2022-06-07
Webfejlesztés

Domain, tárhely, DNS szerver - Te csak egy honlapot szeretnél, de elvesztél a szakszavak között?

Manapság már szinte lehetetlen sikeres vállalkozást folytatni saját honlap nélkül. Habár a weblapkészítés az évek során rendkívül hozzáférhetővé vált, köszönhetően sok erre szakosodott szolgáltatásnak, nem árt tisztában lenni néhány alapfogalommal, melyek ismerete még ma is rengeteg fejfájást spórolhat meg Neked.

István
2022-06-07
Hatékonyság

Hogyan osszunk meg nagyméretű fájlokat? Íme a 10 legjobb app

Ahogy az internet beférkőzött mindennapjainkba, úgy a fájlmegosztás módjai is bővültek. Manapság már a nagyobb fájlokat is viszonylag rövid időn belül feltölthetjük a világhálóra, hogy utána kedvünk szerint megosszuk azokat másokkal. Rengeteg különböző online szoftver ad lehetőséget nagyméretű dokumentumaid megosztására, tárolására, de vajon melyik a legmegfelelőbb számodra? Nézzünk meg pár lehetséges befutót.

István
2022-06-07