Csapatunk

Anna

Anna

account manager
#trends #future #motivation #improvement

A marketinges munkát még az itthoni hőskorban kezdtem egy nemzetközi reklámügyökségnél. Eredetileg bölcsész vagyok, de a marketing jól belepasszolt az érdeklődésembe, különösen, mióta mindez már online is működik. Kétgyerekes anyukaként zsonglőrködöm az idővel. Igyekszem minél kreatívabban tölteni az időt a gyerekeimmel, emellett online edzéseket végzek és futok rendszeresen.

Az emberi és a mesterséges intelligencia együtt viszi előre a világot.

Március elején kerültem  a Selectorhoz, előtte egy másik ügynökségnél voltam PPC kampánymenedzser. Nagyon sokat segít a munkámban a sokéves szakmai háttér, az online munka számos szeletének ismerete, pl. email marketing, weboldal-fejlesztési projektek, SEO, PPC, projektmenedzsment. A Selectornál megkapom azt az önállóságot és bizalmat, amiben ki tudok bontakozni, ugyanakkor a csapat folyamatos szakmai támogatást, fejlődést kínál, ami örömteli és a mi munkánkban nélkülözhetetlen.

Blog

Anna

bejegyzései

PPC

Webshop kampányok Google Ads-ben - alternatívák shopping kampány helyett az e-kereskedelemben

Ha webshopot tervezünk hirdetni Google Ads-ben, mostanság már mindenki a shopping kampányt javasolja. Ez rendben is volna, de mi a helyzet akkor, ha nem szeretnénk vagy még nem adottak a technikai vagy egyéb feltételek a shopping kampány indításához? Milyen egyéb, webshop-specifikus kampányt indítsunk, illetve hogyan építsük fel a fiókunk szerkezetét?

Anna
2020-05-13