Csapatunk

Klaudia

Klaudia

online marketing gyakornok
#writing #graphics #languages #socialmedia

Jelenleg gazdálkodási és menedzsment szakon tanulok Pécsett, de a közösségi média és az írás mindig is közel állt a szívemhez. Szívesen tanulok, különösen nyelveket és grafikát, mindig igyekszem továbbképezni magam. Emellett Pogival, a kiskutyámmal töltöm a szabadidőmet.

A jó munka titka, hogy szeresd azt, amit csinálsz.

A Selector csapatát 2019 óta erősítem, online marketing gyakornokként, ahol hasznosíthatom a kreativitásom, és azt csinálhatom, amit igazán szeretek: közösségi médiával és írással foglalkozhatok, emellett pedig folyamatosan fejlődhetek, újdonságokat tanulhatok. Kreatív személynek tartom magam, aki nem akad fent egy problémán, hanem azonnal a megoldáson kezd munkálkodni.

Blog

Klaudia

bejegyzései

PPC

Pinterest hirdetéseket már itthon is megéri futtatni!

A Pinteresten való hirdetés újdonságnak számít Magyarországon, ezért nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel annak ellenére, hogy Pinteresten más platformokhoz képest alacsonyabb költségen lehet hirdetni. Ez a hirdetési forma kiemelkedő eredményeket nyújthat igen kedvező áron, emellett pedig számos előnnyel is jár. Cikkünkből megtudhatod, hogy miért érdemes belevágnod!

Klaudia
2020-05-06
Hatékonyság

Így változtathatod meg videokonferenciád hátterét

A koronavírus idején a home office-ban dolgozók számára mindennapos lehet, hogy videókonferenciákon kell részt venniük. Azonban ha a háttér nem megfelelő, az könnyen elterelheti rólunk a figyelmet olyan dolgokra, amiket nem szeretnénk, hogy mások észrevegyenek. Cikkünkből megtudhatod, hogy rejtheted el vagy változtathatod meg a mögötted lévő teret, hogy biztosan csak azt lássák beszélgetőpartnereid, amit szeretnél nekik megmutatni a környezetedből.

Klaudia
2020-05-06