Csapatunk

Klaudia

Klaudia

online marketing gyakornok
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#writing #graphics #languages #socialmedia

Jelenleg gazdálkodási és menedzsment szakon tanulok Pécsett, de a közösségi média és az írás mindig is közel állt a szívemhez. Szívesen tanulok, különösen nyelveket és grafikát, mindig igyekszem továbbképezni magam. Emellett Pogival, a kiskutyámmal töltöm a szabadidőmet.

A jó munka titka, hogy szeresd azt, amit csinálsz.

A Selector csapatát 2019 óta erősítem, online marketing gyakornokként, ahol hasznosíthatom a kreativitásom, és azt csinálhatom, amit igazán szeretek: közösségi médiával és írással foglalkozhatok, emellett pedig folyamatosan fejlődhetek, újdonságokat tanulhatok. Kreatív személynek tartom magam, aki nem akad fent egy problémán, hanem azonnal a megoldáson kezd munkálkodni.

Blog

Klaudia

bejegyzései

Hatékonyság

A legjobb appok az otthoni nyelvtanuláshoz

Az utóbbi időben sokan fogtak bele a nyelvtanulásba, hogy hasznosan töltsék az otthoni karantént. Azonban az élet normális kerékvágásba való visszatérésével is érdemes fejlesztenünk nyelvi készségeinket, amelyhez most szeretnénk segítséget nyújtani: cikkünkből megtudhatod, melyek a legjobb appok nyelvtanuláshoz.

Klaudia
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Így hirdethetsz sikeresen a Twitteren

A Twitteren való hirdetésben rengeteg lehetőség rejlik, azonban a magyar vállalkozások gyakran nem fordítanak elég figyelmet a platformra. Ha szeretnéd külföldön népszerűsíteni a terméked, szolgáltatásod, de eddig nem találtad meg a megfelelő platformot hozzá, érdemes számításba venned a Twittert! Kinek is érdemes belevágni? Milyen lehetőségeket nyújt? Cikkünkből megtudhatod!

Klaudia
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Pinterest hirdetéseket már itthon is megéri futtatni!

A Pinteresten való hirdetés újdonságnak számít Magyarországon, ezért nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel annak ellenére, hogy Pinteresten más platformokhoz képest alacsonyabb költségen lehet hirdetni. Ez a hirdetési forma kiemelkedő eredményeket nyújthat igen kedvező áron, emellett pedig számos előnnyel is jár. Cikkünkből megtudhatod, hogy miért érdemes belevágnod!

Klaudia
2022-06-07
Hatékonyság

Így változtathatod meg videokonferenciád hátterét

A koronavírus idején a home office-ban dolgozók számára mindennapos lehet, hogy videókonferenciákon kell részt venniük. Azonban ha a háttér nem megfelelő, az könnyen elterelheti rólunk a figyelmet olyan dolgokra, amiket nem szeretnénk, hogy mások észrevegyenek. Cikkünkből megtudhatod, hogy rejtheted el vagy változtathatod meg a mögötted lévő teret, hogy biztosan csak azt lássák beszélgetőpartnereid, amit szeretnél nekik megmutatni a környezetedből.

Klaudia
2022-06-07