Csapatunk

Kriszta

Kriszta

project manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#marketing #analyst #positive #creation

Több mint 20 éve ragadott magával az internet világa, még abban az időben, amikor az olyan kifejezések mint SEO, SEM, lead generation, GTM, Insta story … még a jövő zenéje (sem) volt. Az eltelt időszakban bepillantást nyerhettem ebbe a kihívásokkal teli világba szinte minden oldalról. Dolgoztam internetszolgáltatónál, fejlesztettünk és üzemeltettem webáruházakat, nemzetközi aggregátor oldalt, hirdetési felületek kialakításában és értékesítésében szereztem tapasztalatot. A Selectornál kezdtem el kizárólag webfejlesztésekkel foglalkozni, amely azért is nagy öröm számomra, mert ezen a területen ötvözhetem igazán az alkotó, a kreatív és elemző énem minden aspektusát, mindezt rugalmas munkaidőben, ami két kisgyerek anyukájaként igazán támogató mukakörnyezetet jelent. Hiszem, hogy a minőségi munkáinkhoz elengedhetetlen az a kitűnő csapat, aki a grafikusok, fejlesztők, SEO szakemberek személyében mellettem áll, és megfejtve az ügyfelek igényeit, megvalósítjuk elképzeléseiket.

Minden helyzetben megtalálni a jót, a lehetőséget.

Szeretem a pörgést, az utazásokat, az inspiráló társaságot, ugyanakkor imádok elmélyedni alkotó, csendes munkákban is, rajzolni, kézműveskedni, fotózni, jógázni vagy egyszerűen csak bekucorodni a kanapéra egy jó könyv társaságában.

Blog

Kriszta

bejegyzései

Webfejlesztés

Webshop motorok összehasonlítása - melyik, kinek jó?

Napjainkban, egy webáruház indítása és annak későbbi sikere nem feltétlenül csak pénz és idő kérdése. Az előkészítő folyamatban nagyobb hangsúly helyeződik a jelenkori igényeknek legmegfelelőbb webáruház szoftver kiválasztására úgy, hogy az a vállalkozás közép- vagy hosszú távú céljait is hatékonyan támogassa. Az egyedi fejlesztésű és bérelhető szoftverek mellett a leendő webáruház tulajdonosok az említett kategóriák közé ékelhető, nyílt forráskódú webáruház motorok közül is választhatnak. Jelen cikkük ezen motorok közül is a legismertebb és legelterjedtebb megoldásokra nyújt részletesebb betekintést.

Kriszta
2022-06-07