Csapatunk

Laura

Laura

account manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#digitalninja #coffelover #marketing #passionate

A digitális marketing világa olyan, mintha rámöntötték volna.  Legyen szó egy integrált marketing kampánytervezésről vagy egy egyszerű videóvágásról, igazán nyitott és elhivatott szellemiség jellemez a szakma iránt.  Fontos számomra a kreativitás, de hiszek a számok erejében is, a mérések fontosságában és a folyamatos tökéletesítésben.

Ugorj, és a háló megjelenik.

A Selectornál már az első perctől éreztem a marketing rezgést, miszerint 1+1=3. Account managerként a célom a lehetőségek kiaknázása, sikerprojektek zárása, melynek kulcsa a folyamatos fejlődés, kommunikáció és egy kis jókedv.

Blog

Laura

bejegyzései

Webfejlesztés

Miért és hogyan érdemes frissíteni weboldalunkat?

A digitális világban alig van olyan terület, ami ne változna és fejlődne folyamatosan. Ez alól a weboldalunk sem kivétel, amely ráadásul az egyik legköltséghatékonyabb eszköze a marketingünknek. A trendek és technológiák változnak, a verseny egyre csak nő, éppen ezért fontos, hogy lekövessük ezeket és folyamatosan kitűnjünk a digitális zajban vállalkozásunkkal. Mielőtt azonban nagyon megijednél, segítünk elindulni. Számos kisebb, de igencsak hatékony módosítással az oldaladat naprakészen, a vállalkozásodat pedig növekvő ütemben tarthatod. Mutatjuk a tippeket.

Laura
2022-06-07