Csapatunk

Levi

Levi

junior account manager
#dj #dronepilot #webdesign #developer

Én is a csapat pécsi tagjait erősítem, azonban a BSc diplomám már Budapesten szereztem meg. A Corvinuson tanultam gazdaságinformatikát, de végül nem dolgoztam közvetlenül IT területen. Helyette inkább a hobbimra koncentráltam, és kreatív területeken mélyítettem el a tudásom: hétvégente DJ-ztem, hétközben pedig drónoztam. A mai napig imádom ezeket csinálni, persze ha épp marad időm a tanulmányok mellett - ugyanis azóta marketing mesterképzésen tanulok, hogy véletlenül se unatkozzak.

A legjobb időpont céljaid megvalósítására tegnap volt. A második legjobb ma van.

Ahogy komolyabbra fordultak a szabadidős tevékenységek, elkezdtem saját rendezvényeket szervezni és különböző megbízásokat vállalni. Így az évek során nyakig beleástam magam az online marketingbe. A szálak végül 2018 végére fonódtak össze, amikor is csatlakoztam a Selectorhoz. Itt ugyanis kombinálhatom mindazt, amit az elmúlt években megtanultam: az IT sem vész el a webdesign megbízások miatt, míg a kreativitás sem a grafikai anyagoknak köszönhetően. Mindezt kiegészítve persze izgalmasabbnál izgalmasabb projektekkel és Ügyfelekkel. Épp ezért szeretek itt dolgozni: azzal foglalkozhatok, amivel szeretek, és sosem unatkozom!

Blog

Levi

bejegyzései

PPC

A 10 leggyakoribb hiba a Google Ads kampányok beállítása során

A Google Ads minden vállalkozásnak számtalan lehetőséget kínál, és könnyedén megsokszorozhatja az érdeklődők és vásárlók számát. Azonban a kampányok beállítása sok buktatót rejt magában, és akár egyetlen rossz kapcsoló is agyonvághatja hirdetéseid sikerét. Ezért elengedhetetlen, hogy minden beállításod a helyén legyen - mi most bemutatjuk a 10 leggyakoribb hibát, amit a legkönnyebb elkövetni.

Levi
2020-04-23
Hatékonyság

Otthonról is hatékonyan, azaz hogyan működtesd a home office-t

A koronavírus kirobbanásával számos vállalat döntött úgy, hogy csökkenti a járvány terjedésének esélyét, és ideiglenesen maga mögött hagyja az irodákat. Ennek köszönhetően egyik napról a másikra több tízezer munkavállaló számára nyílt meg a home office lehetősége. Habár elsőre nagyon csábító lehet egész nap az ágyból dolgozni és elindítani egy sorozatot a teendők mellé, de mit érdemes tenni, hogy hosszú távon is produktív maradj? A Selector csapata már több éve otthonról dolgozik, így adunk néhány tanácsot a hatékony otthoni munkavégzéshez!

Levi
2020-04-23