Csapatunk

Merci

Merci

marketing gyakornok
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#onlinemarketing #wearblackorstaynaked #minimalist #undiscoveredmakeupartist

Alapfokú egyetemi tanulmányaimat gazdasági szakterületen angol nyelven folytatom, így maximális szintre fejlesztettem Hunglish képességem. Koffeinfüggőségem pörgőssé, energiabombává varázsol, állandóan pörgök valamin. Ezt a szuperkészségemet magánéletemben is kamatoztatom, a versenysport életem minden részében fontos szerepet játszott.

Azt gondolod lehetetlen? Adj pár napot és bebizonyítom, hogy nem így van!

Fontosnak tartottam, hogy olyan pozíciót válasszak, amelyben kreativitásomat értékelik, illetve van lehetőségem tudásomat kamatoztatni. Lelkes, céltudatos lányként, a versenysportban szerzett kitartásommal, sokszor érzem magam megállíthatatlannak.

Blog

Merci

bejegyzései

PPC kampánykezelés

Minden, amit tudnod kell, mielőtt YouTube hirdetésekbe kezdesz

Minden felhasználó rémálmaként számon tartott YouTube hirdetésekkel hatalmas eredményeket érhetsz el, hogyha gyorsan, sokaknak és olcsón szeretnéd eljuttatni üzenetedet. Azonban mielőtt veszetlenül nekiállnál hirdetési fiókod és kampányaid létrehozásának, olvasd el cikkünket, mert könnyen előnye hátrányává is válhat, hogyha nem vagy elég tájékozott!

Merci
2022-06-07
PPC kampánykezelés

Emeld új magasságba közösségi média jelenléted, robbanj be a TikTok hirdetések kalandos világába

Te is mindig maximálisan kihasználod az új platformokban rejlő lehetőségeket? Akkor biztos, hogy van már cégednek TikTok fiókja, de hogy állsz a TikTok hirdetésekkel? Alábbi kisokosunk összefoglal mindent, amire szükséged lehet, mielőtt belevágsz a TikTok hirdetések világába!

Merci
2022-06-07
Közösségi média menedzsment

Magyarországon is megjelent az Instagram Reels: erre érdemes használni!

Az utóbbi időben hatalmas előnyre tett szert a TikTok, könnyen emészthető, rövid és felkapott zenés tartalmai miatt. Ezt a népszerűséget azonban az Instagram egyáltalán nem nézte jó szemmel és annak érdekében, hogy visszaszerezze felhasználói szívét, bevezette a Reels-t. Sokan mondogatták, hogy csak a TikTok kistesója címre érdemes, azonban minket ez nem tántorított el, adtunk neki egy esélyt. Kiváncsi vagy milyen lehetőségeket rejteget az Instagram Reels üzleti szemmel? Akkor ez a blogbejegyzés Neked lett kitalálva!

Merci
2022-06-07
Közösségi média menedzsment

Ezeket mindenképpen állítsd be, ha sikeres Google Cégem fiókot szeretnél!

Egy Google Cégem profil felépítése szerencsére nem igényel programozási vagy komolyabb IT-s tudást, viszont számtalan előnnyel járhat. Gondoltad volna, hogy organikusan tudod befolyásolni az elhelyezkedésed a Google keresésekben? Egy naprakész és releváns fiókkal könnyedén, extra költségek nélkül kerülhetsz a keresések elejére. Viszont ezzel az előnnyel komoly felelősség is társul, hiszen egyáltalán nem mindegy mit jelenítesz meg rajta.

Merci
2022-06-07