Csapatunk

Niki

Niki

junior webfejlesztő
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#sitebuild #wordpress

Jelenleg programozást tanulok, a munka és tanulás mellett pedig próbálok minél több időt a szeretteimmel tölteni, rendszeresen sportolni, olvasni. Kedvelem a művészfilmeket és Streetkitchen rajongó is vagyok:)

Az adott napon tegyél meg mindent, amit tudsz, a többi pedig már nem a te dolgod.

Ugyan még nem dolgozom régóta a Selectornál, de úgy érzem, hogy abszolút van lehetőségem a folyamatos tanulásra, fejlődésre - mindezt pedig egy nagyon rugalmas, támogató környezetben tehetem meg.

Blog

Niki

bejegyzései

Webfejlesztés

A weboldal készítés szabályai

Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk a honlapkészítés lépéseiről, amelyben leginkább technikai jellegű kérdésekkel foglalkoztunk. A mostani cikkünkben azonban szeretnénk jobban elmélyülni a témában, és további tippeket megosztani azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes még odafigyelni egy weboldal elkészítésekor.

Niki
2022-12-13
Webfejlesztés

Melyik Wordpress honlapépítőt válaszd?

Amennyiben weblapot szeretnél, az oldalad elkészülhet webfejlesztő cég által, de ha van affinitásod hozzá, Te magad is összerakhatsz például egy egyszerűbb WordPress weboldalt. De melyik honlapépítőt, azaz “site buildert” érdemes választanod a munkád során? Olvass tovább, ha érdekel, milyen lehetőségeid vannak!

Niki
2022-12-13