Csapatunk

Shannon

Shannon

sales & HR assistant
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#travelling #cats #DIY #baking

Jelenleg az ELTE pszichológia, valamint a Corvinus kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok. Az emberi viselkedés működése mindig is nagyon érdekelt, ezért is döntöttem első körben a pszichológia mellett, ugyanakkor bízva benne, hogy a kreativitásomat még jobban kiélhetem majd, elkezdtem mellette a marketinget is. Szeretek új dolgokat tanulni, folyamatosan képezni magam különböző területeken. Szabadidőmben nagyon szeretek utazni, világot látni és jókat enni – ilyenkor rendszerint én vagyok a felelős minden apró részlet megszervezéséért. Nagy szenvedélyem a cukrászat, azon belül is a díszítés fázisa a kedvenc részem, illetve nagyon szeretek DIY projekteket megvalósítani.

Ha a terv nem működik, változtass a terven, de sose a célon.

A Selectorra egy szerencsés véletlen folytán találtam rá, jobban mondva, a sales assistant pozíció talált rám. Nagyon örülök neki, hogy a különböző érdeklődési területeimből származó tapasztalataimat itt egyszerre tudom hasznosítani, fejleszteni, és hogy folyamatosan új kihívásokkal nézhetek szembe munkám során.

Blog

Shannon

bejegyzései

Ügynökség

10 szempont a megfelelő online marketing ügynökség kiválasztásához

Arról már korábban írtunk, hogy milyen vitathatatlan előnyökkel jár marketing ügynökséggel dolgozni, azonban, ha azt is tudni szeretnéd, hogy milyen szempontokra figyelj a megfelelő online marketing partner kiválasztásakor, ez a cikkünk Neked szól!

Shannon
2022-06-07
Ügynökség

Miért jó döntés online marketing ügynökséggel dolgozni?

Sokat gondolkodtál már azon, hogy ügynökségre bízd marketing tevékenységedet, de nem tudod, hogy pontosan milyen feladatokban várhatsz segítséget, milyen előnyökkel jár egy ilyen együttműködés? Ráadásul az sem teljesen egyértelmű, hogy mi a különbség egy online és egy digitális marketing ügynökség között? Ha eddig ezek a bizonytalanságok tartottak vissza, most cikkünk elolvasásával választ kaphatsz kérdéseidre!

Shannon
2022-06-07
Hatékonyság

5+1 coworking iroda, hogy feldobd a home office-os mindennapokat

Gondoltál már arra, hogy a home office-nak nem kell szükségszerűen azt jelentenie, hogy otthonról dolgozol egyedül minden egyes nap? Esetleg az is megfordult már a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha csapatodnak lenne lehetősége bejárni egy fix irodába, ugyanakkor saját helyiséget mégsem szeretnél bérelni? Ha ezek a kérdések Téged sem hagynak nyugodni, mondjuk a megoldást: coworking!

Shannon
2022-06-07
Hatékonyság

5 tipp, hogy megőrizd a csapatszellemet a home office alatt is

A vírushelyzet hozta kötelező home office számos területen állította kihívások elé mind a munkavállalókat, mind a munkáltatókat. Habár az online térben való hatékonyság fenntartására ma már számtalan tipp és trükk áll rendelkezésünkre, nem szabad megfeledkeznünk a napi munkavégzés egy másik, legalább annyira fontos aspektusáról sem, mégpedig a csapategység megőrzéséről. Most, hogy egyre több munkahely dönt a távmunka megtartása mellett, szeretnénk néhány könnyen beépíthető tippet adni arra, hogyan erősítheted a csapatszellemet home office-ban is.

Shannon
2022-06-07