Csapatunk

Anna

Anna

account manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#optimist #creative #dreamer #catlady

Tanulni soha nem késő, és ezt bebizonyítandó, néhány éve be is iratkoztam az egyetemre. Jelenleg a METU-n vagyok végzős hallagtó, de már tervezem a következő iskolákat, képzéseket. Hogy miért? Mert hasznos, és mert szórakoztat is. Rengeteg dolog érdekel, szinte mindenre kíváncsi vagyok: nagyon szeretek olvasni, utazni, rajzolni, érdekel a fotózás is. Sok-sok éve foglalkozom ékszerekkel, képzett becsüs vagyok. Szeretek másokkal beszélgetni, mosolygós és örök optimista vagyok. Hiszem, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza az élettől.

Jókedvűen minden sokkal egyszerűbb!

Hogyan találtunk egymásra a Selector-ral? Minden jókor volt jó helyen, pont a megfelelő időben! Én is, a weboldal is, így amikor teljesen véletlen rábukkantam a hirdetésre, tudtam, hogy ide jelentkeznem kell. És milyen jól tettem!  ;)

Blog

Anna

bejegyzései

PPC kampánykezelés

A kampánytervezés kihagyhatatlan lépései az online térben - 2. rész

Előző cikkünkben elkezdtük megfogalmazni céljainkat és megtervezni a kampányunkat. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a sikeres kampánymenedzsment legalapvetőbb feltételeit, és összegyűjtöttük a végeredmény értelmezéséhez szükséges kifejezéseket.

Anna
2022-06-07
PPC kampánykezelés

A kampánytervezés kihagyhatatlan lépései az online térben - 1.rész

Akár marketingügynökséggel, szabadúszó szakértővel, akár önállóan vágnál bele egy online marketing kampány megtervezésébe és lebonyolításába, az első lépés mindig az legyen, hogy alaposan átgondolod, mit is szeretnél elérni, és ehhez a célodhoz milyen lépésekkel jutsz közelebb. Mutatjuk, szerintünk melyek a legfontosabb állomások a kampány tervezése során.

Anna
2022-06-07