Csapatunk

Szabolcs

Szabolcs

PPC specialista
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#digitalmarketing #sports #gastronomy #fun

Már 8 éve foglalkozom PPC-vel, dolgoztam már könyvkiadónál, sportoldalnál, valamint ügynökségeknél is. Nem a szakmába vág, de dolgoztam már pókerosztóként és focibíróként is. Az egyetem után általános marketingesként kezdtem el dolgozni, de gyorsan specializálódtam a PPC-re.

A legfontosabb, hogy mindig tudj alkalmazkodni a változásokhoz.

A magánéletben szeretek pókerezni, sakkozni, csocsózni.  Általában elmondható rólam, hogy ha belekezdek valamibe, addig gyakorlom, amíg számomra egy jó szintet el nem érek. Szeretem a közösségi eseményeket, mint például kvízestek, bográcsozások, társasjátékozások.

Blog

Szabolcs

bejegyzései

PPC kampánykezelés

Ezekre figyelj Google Ads kampány kizáró kulcsszavainál

Amikor egy keresési Google Ads kampányt hozunk létre, a beállítások egyik legfontosabb része a kulcsszavak beállítása, vagyis annak a megadása, hogy mely keresési kifejezésekre jelenjen meg a hirdetésünk. Na de mi helyzet azokkal a kifejezésekkel, melyekre nem szeretnénk megjelenni? Ebben segítenek a kizáró kulcsszavak.

Szabolcs
2022-12-13
PPC kampánykezelés

Alapkövetelmények Google shopping kampány indításához

Ha webshopod van, a legtöbb bevételt hozó kampánytípus számodra a Google Adsben a shopping kampány. Ez a hirdetéstípus képpel, termékadatokkal, árral, webshop értékeléssel – gyakorlatilag az érdeklődő számára minden fontos dologgal – jelenít meg hirdetést a Google keresőjében, ha az algoritmus szerint releváns a termék egy keresésre. Ha webshopod van, aknázd ki a Google shopping kampány páratlan lehetőségeit - mutatjuk, mi kell hozzá!

Szabolcs
2022-12-13