Csapatunk

Szasza

Szasza

marketing gyakornok
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#socialmedia #doglover #creativeskills #traveller

Jelenleg egy budapesti egyetemen tanulok marketingkommunikáció szakirányon és a BSc diplomám megszerzésén dolgozok.  Egy örökmozgó lánynak tartom magamat, nyitott vagyok a tanulásra és fejlődésre, szeretek új kihívásokkal szembenézni. Szabadidőmben a kiskutyáimmal vagyok vagy éppen az egyik szenvedélyemmel, a sporttal vagyok elfoglalva, ami gyerekkorom óta része az életemnek. Ezenkívűl szeretek sütni, sminkelni, fejleszteni a tudásomat és utazni, hogy megismerjek minél több kultúrát és helyet a nagy világban.

Minden lehetséges, csak ami lehetetlen, az tovább tart.

A Selector csapatába 2020 februárjában csatlakoztam online markering gyakornokként. Mentoraim és csapattagjaim segítségével folyamatosan fejlödők a szakmában mind elméleti és gyakorlati értelemben. Feladataim során használhatom kreativításomat, próbára tehetem magamat az új kihívások terén és a legfontosabb, hogy azt csinálhatom amit szeretek.

Blog

Szasza

bejegyzései

Hatékonyság

Hogyan szervezz sikeres online eseményt?

Online esemény szervezésén gondolkozol? Adunk pár tippet, hogyan lehet sikeres az általad szervezett online rendezvény. Jelenleg a vírus okozta helyzetben, mások és saját egészségünk érdekében, nem lehetséges hagyományos rendezvényeket és konferenciákat szervezni. Az online eseményszervezés már régóta jelen van, de mégis kevesen használják, hiszen teljesen más eszközök használata szükséges, mint egy hagyományos esemény szervezésénél.

Szasza
2022-10-17
Önfejlesztés

Hogyan tudod fejleszteni a készségeidet online?

Beköszöntött a november, borongós, hűvös napok ideje, de mint az év többi részében, most is érdemes egy kis időt fordítani a készségeink fejlesztésére. Az online képzések mindenki számára könnyen elérhetőek, és csak néhány órát vesz igénybe egy-egy modul elvégzése, így könnyebb beosztani az időnket, és munka mellett is elvégezhetőek. Ezeknek a kurzusoknak a többsége sajnos nem ad tanúsítványt, viszont van egy nagy előnyünk, hogy szakemberektől sajátíthatjuk el a tudást, emellett széles választékot és naprakész tudást nyújtanak számunkra.

Szasza
2022-10-17
Hatékonyság

Back to school, avagy túlélési tippek szeptemberre

Újraindul az óvoda, az iskola és az egyetem, fontos, hogy megfelelően alakítsuk ki az időnket és ne feledkezzünk meg a kikapcsolódásról sem. Vajon a hagyományos tantermi, hibrid vagy digitális oktatás lenne a legjobb választás ebben az időszakban? Mindegyik lehetőségnek van előnye és hátránya is. Hoztunk néhány hasznos app-ot is, amit érdemes letölteni a mindennapokhoz.

Szasza
2022-10-17