Csapatunk

Timi

Timi

account manager
#content #runningaddict #traveller #healthycooking

Marketingkommunikáció szakirányon tanulok egy budapesti egyetemen, jelenleg a BSc diplomám megszerzésén dolgozom. Egy pörgős, életvidám lánynak tartom magam, aki rendkívül nyitott a fejlődésre, az új dolgok elsajátítására. Szabadidőmben az egyik nagy szenvedélyem az egészséges ételek, sütik készítése: a klasszikusoktól az új receptekkel való kísérletezésig. Szeretek futni, ez egy kiváló kikapcsolódás számomra, ilyenkor jönnek a legkreatívabb ötletek is. Továbbá imádok utazni, új kultúrákat megismerni, és csodálatás tájakat látni, kirándulni.

Nincs megvalósíthatlan project, csak túl kevés kávé!

A Selector csapatát 2017 óta erősítem, akkor még gyakornokként, mostmár account managerként. A rengeteg új technológia, ami a digitális világba napról napra érkezik, rettentően izgalmassá teszi a munkámat, és számos fejlődési lehetőséget biztosít. Fontos számomra, hogy az Ügyfeleim szemében megbízható legyek, és mindig számíthassanak rám legújabb ötleteik megvalósításában. Szeretek önállóan dolgozni, de úgy gondolom, hogy a csapatunk közös fejlődése, egymás segítése adja meg az alapot ehhez.

Blog

Timi

bejegyzései

Hatékonyság

Melyik videókonferencia alkalmazást használjuk céges videóhíváshoz?

A járványveszély miatt a cégek jelentős része újragondolta működését, és dolgozói otthonról igyekeznek ellátni munkájukat. Az eddig megszokott napi, heti irodai megbeszéléseket így szintén az online térben kell megszervezni. Számos alkalmazásról hallottunk már, de vajon melyik a legmegbízhatóbb az üzleti meetingjeink lebonyolítására? Cikkünkben bemutatjuk az egyes app-ok előnyeit, hátrányait, így könnyebben döntheted el, hogy a cégednek melyik felel meg leginkább.

Timi
2020-04-23