Csapatunk

Timi

Timi

account manager
#content #runningaddict #traveller #healthycooking

Marketingkommunikáció szakirányon tanulok egy budapesti egyetemen, jelenleg a BSc diplomám megszerzésén dolgozom. Egy pörgős, életvidám lánynak tartom magam, aki rendkívül nyitott a fejlődésre, az új dolgok elsajátítására. Szabadidőmben az egyik nagy szenvedélyem az egészséges ételek, sütik készítése: a klasszikusoktól az új receptekkel való kísérletezésig. Szeretek futni, ez egy kiváló kikapcsolódás számomra, ilyenkor jönnek a legkreatívabb ötletek is. Továbbá imádok utazni, új kultúrákat megismerni, és csodálatás tájakat látni, kirándulni.

Nincs megvalósíthatlan project, csak túl kevés kávé!

A Selector csapatát 2017 óta erősítem, akkor még gyakornokként, mostmár account managerként. A rengeteg új technológia, ami a digitális világba napról napra érkezik, rettentően izgalmassá teszi a munkámat, és számos fejlődési lehetőséget biztosít. Fontos számomra, hogy az Ügyfeleim szemében megbízható legyek, és mindig számíthassanak rám legújabb ötleteik megvalósításában. Szeretek önállóan dolgozni, de úgy gondolom, hogy a csapatunk közös fejlődése, egymás segítése adja meg az alapot ehhez.

Blog

Timi

bejegyzései

Önfejlesztés

4+1 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a nyaradból önfejlesztéssel

Ha meguntad a céltalan ejtőzést és a nyári színedre sem kell már gyúrnod, akkor használd ki a szabadidődet új dolgok megismerésére. Bővítsd tudásodat, fejleszd testi-lelki állóképességedet vagy éppen keress pénzt legkedvesebb hobbiddal. Segítünk, hogy egy lépéssel közelebb kerülj céljaidhoz.

Timi
2020-04-23
PPC

Facebook bejegyzés promo: forgalom vagy bejegyzéshez fűződő aktivitás kampány?

Az elmúlt években a Facebook organikus elérés jelentősen csökkent. Ma már ha közzéteszünk egy bejegyzést, és nem támogatjuk hirdetéssel, sokkal nehezebb elérni a felhasználókat. Ha szeretnénk hirdetéssel kiemelni egy bejegyzést, nem mindegy, milyen kampánycélt választunk. Mutatjuk, nekünk mi vált be!

Timi
2020-04-23
Hatékonyság

2 alkalmazás, ami nekünk bevált!

Minden cégnél vannak olyan appok, melyek teljesen beépültek a mindennapokba és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Mi, a Selectornál, már számos alkalmazást kipróbáltunk, azonban kettő olyan van, amelyet tényleg minden egyes nap használunk a zökkenőmentes belső kommunikáció elősegítésére és a munkafolyamatok követésére. Most megmutatjuk, melyik ez a két applikáció, és, hogy mit tudnak!

Timi
2020-04-23
Hatékonyság

Melyik videókonferencia alkalmazást használjuk céges videóhíváshoz?

A járványveszély miatt a cégek jelentős része újragondolta működését, és dolgozói otthonról igyekeznek ellátni munkájukat. Az eddig megszokott napi, heti irodai megbeszéléseket így szintén az online térben kell megszervezni. Számos alkalmazásról hallottunk már, de vajon melyik a legmegbízhatóbb az üzleti meetingjeink lebonyolítására? Cikkünkben bemutatjuk az egyes appok előnyeit, hátrányait, így könnyebben döntheted el, hogy a cégednek melyik felel meg leginkább.

Timi
2020-04-23