Csapatunk

Viki

Viki

Data & Analytics Specialist
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#jazz #marketing #succulents #megoldom

Kísérleti elektronikus zeneszerzést tanultam Pécsett, de már gimiben is tudtam, hogy az üzleti dolgok és a művészet nálam nem választható el egymástól, így autodidakta módon kezdtem el foglalkozni az online marketinggel még 2011-ben. Később ügynökségi környezetben fejlesztettem a "hogyan oldjuk meg a megoldhatatlant"-képességemet és elkezdtem közgazdász tanulmányaimat a Corvinuson. Szerintem adrenalin függő vagyok a feladatokban és a végletekig maximalista.

Mindent is.

A Selector csapatához 2020 januárjában csatlakoztam, ahol először Account manager pozícióban kezdtem dolgozni, majd később PPC-s tudásomat hasznosítva szakértővé léptem elő. Azóta napi szinten segítem a kollégák munkáját több online marketing területen, és két kedves ügyfelem napi kampánymenedzsmentjéért felelek. Kifejezetten szeretek junior kollégákkal dolgozni, akiktől én is minden nap tanulok.

Blog

Viki

bejegyzései

Webanalitika

10 lépés ami általában kimarad egy Google Analytics fiók létrehozásakor

A Google Analytics fiók létrehozása sajnos még nem ér véget azon a ponton, hogy az erre a célra készített speciális Google Analytics kódrészletet elhelyezzük oldalunk forráskódjában. Érdemes elvégezni néhány alapbeállítást is, amelyekkel később sok bosszúságtól és elvesztegetett időtől kímélhetjük meg magunkat. Összeszedtük a szerintünk legfontosabb 10 hiba lehetőséget, amelyeket jó már az elején elkerülni, de azok számára is hasznos lehet ez a cikk, akik csak akkor szembesültek a hibás adatokkal, amikor azokat már szeretnék felhasználni elemzési célból.

Viki
2022-06-07
Webanalitika

5 hiba, amit ne kövess el Google Tag Manager beállítása során

A Google Tag Manager fiók használatának egyik legnagyobb előnye, hogy professzionális méréseket adhatsz hozzá oldaladhoz fejlesztői segítség nélkül, egy könnyen kezelhető, mégis stabil Google interfészen keresztül. Az alapvető beállítások pontossága épp ezért mindennél fontosabb. Ebben a cikkben összeszedtük az 5 leggyakoribb hibát amivel találkozunk munkánk során, de megmutatjuk azt is, hogyan kerülheted el őket.

Viki
2022-06-07