Karrier

NYITOTT POZÍCIÓINK

MarTech asszisztens

Érdekel a front-end programozás és az online marketing világa? Szerezz szakmai tapasztalatot digitális ügynökségünknél MarTech asszisztensi pozícióban! Pillants bele, milyen online marketing alkalmazások működnek egy-egy reklámkampány mögött, és tudd meg, hogyan mérhető a hivatkozáskattintástól a boltba látogatásig szinte bármi!

Jelentkezés
Feladatok, amelyekben kipróbálhatod magad:

⋅ Biztosak vagyunk benne, hogy már összekattintottál pár honlapot, de ezúttal Neked kellene beilleszteni az analitikai mérőkódokat és beállítani a szükséges méréseket, melyek támogatják ügyfeleink és a kollégák munkáját.
⋅ A kampányok sikerességéhez elengedhetetlen, hogy létrehozd, konfiguráld és összekösd egymással az Analytics, Tag Manager, Search Console, Google Ads, Facebook Ads és ehhez hasonló fiókokat.
⋅ Ahhoz, hogy tisztában legyünk az eredményekkel, a Te feladatod lesz a konverziómérések beállítása, vagy ha valami balul sül el, akkor a mérésekkel kapcsolatos hibakeresés és -javítás.
⋅ Nagyobb adatbázisokban is jó, ha könnyedén kiigazodsz: ezekből kell majd termékfeedeket készítened, és beállítanod a Google Merchant Centert a Shopping kampányokhoz.
⋅ A webáruházak esetén konfigurálhatod a továbbfejlesztett e-kereskedelmi méréseket, és értékesítési tölcséreket is létrehozhatsz.

A pozícióhoz tartozó elvárások:

⋅ Nem szükséges profi fejlesztőnek lenned, de érdemes ismerned a front-end fejlesztés alapjait (HTML/CSS), és később szükséged lehet majd némi JavaScript ismeretre is, amikor már mélyebbre ásunk az analitika világában
⋅ Tudj önállóan és csapatban is dolgozni, és merj proaktívan kérdezni, hiszen nem tudhatsz mindent az első pillanattól (és ez így is van rendben :) )
⋅ Erős rendszerszemlélet - a megoldandó feladatokat tudd logikusan, strukturáltan értelmezni, és ennek segítségével eligazodni akár számodra új rendszerekben is
⋅ Motiváció az állandó tanulásra, önképzésre, fejlődésre
⋅ Folyamatban lévő vagy befejezett felsőfokú tanulmányok, lehetőleg marketing vagy informatika területén
⋅ Biztos angol nyelvtudás
⋅ Hetente legalább 20-25 óra, amikor a munkára tudsz koncentrálni - mindegy, hogy ezt a tanulmányaid, egyéb elfoglaltságaid vagy akár a gyermekeid mellett teszed :)

A pozíció betöltéséhez előnyt jelent:

⋅ SQL és alapszintű adatbázis-kezelési ismeretek
⋅ Adatelemzési és -vizualizációs gyakorlat
⋅ Nem hátrány, ha ismered a GSuite alkalmazásokat, ugyanis ezeket használjuk nap mint nap a közös munkához cégen belül
⋅ Szuper, ha már eligazodsz a Google Ads, Analytics, Tag Manager, Search Console, Merchant Center, Data studio, Facebook Ads felületek valamelyikén
⋅ Marketing ügynökségi / ügyféloldali online marketing tapasztalat

Amit kínálunk:

⋅ Korrekt fizetés, amiből félre is tudsz tenni - úgy, hogy nem kell érte egész nap az irodában ülnöd.
⋅ 100% távmunka - dolgozhatsz akár otthonról, egy kávézóból, vagy kedvenc budapesti coworking irodánkból is, a csapattal kávézva, ahogy neked kényelmes. Örömmel várjuk nem budapesti munkatársak jelentkezését is!
⋅ Rugalmas, kötetlen munkaidő - Te oszthatod be a saját idődet, mi csak annyit kérünk, hogy legyen egy rendszer a ráérésedben, amihez tudunk igazodni :)
⋅ Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakat képviselik, így változatosabbnál változatosabb projektekbe nyerhetsz bepillantást.
⋅ Az érdeklődésedhez és ambícióidhoz illő szakmai fejlődési lehetőséget is biztosítunk rendszeres tréningekkel.
⋅ Business/life coaching lehetőség.

Szeretnéd próbára tenni magad ezeken a területeken? Akkor ne habozz jelentkezni, mert mi már nagyon várunk! :)

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form