Karrier

Dolgozzunk együtt Ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, mindenképpen küldd el nekünk az önéletrajzodat már most, hogy amint aktuálissá válik, megkereshessünk!

Senior Account Manager

Mindened a digitális marketing és szereztél már pár évnyi tapasztalatot online kampányok tervezésében és kezelésében? Átlátod a különböző hirdetési rendszerek felületét, és az ügyfélkezelés sem jelent számodra kihívást? Töltsd el hasznosabban a munkába járással töltött időt és dolgozz távmunkában, otthonról, modern irodai környezetben kedvenc coworking irodánkból, ahogy kedved tartja! Folyamatos kihívások, állandó szakmai fejlődés és egy klassz csapat várnak Rád. Ha úgy érzed, Te is szívesen részese lennél a Selector további sikereinek, jelentkezz hozzánk!

Senior PPC Specialista

Google Partner ügynökségünk csapatába keressük azt a vezetői képességekkel is rendelkező munkatársat, aki távmunkában, rugalmas időbeosztásban, de szakmaiságából nem engedve képes Ügyfeleink kampányainak és a csapat tagjainak további sikeres fejlesztésére.

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form