Karrier

Dolgozzunk együtt ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Marketing gyakornok

Ha szívesen töltenéd hasznosan gyakorlati idődet, szerezz szakmai tapasztalatot digitális ügynökségünknél, online marketing gyakornoki pozícióban. Pillants bele, hogyan készülnek a közösségi kampányok és online hirdetések, miként támogatjuk Ügyfeleink webes jelenlétét, legyen szó brand kampányról vagy lead generálásról.

Részmunkaidős Account Manager

Digitális marketing ügynökségünk csapatába keressük azt az állandóan tanulni és fejlődni vágyó munkatársat, aki növekvő ügyfélkörünk változatos online marketing kampányainak megtervezésében és megvalósításában részt vesz napi 4-6 órában.

Account Manager

Digitális marketing gynökségünk csapatába keressük azt az állandóan tanulni és fejlődni vágyó munkatársat, aki növekvő ügyfélkörünk változatos online marketing kampányainak megtervezésében és megvalósításában részt vesz.