Karrier

Dolgozzunk együtt Ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, mindenképpen küldd el nekünk az önéletrajzodat már most, hogy amint aktuálissá válik, megkereshessünk!

Account trainee

Ha kíváncsi vagy, milyen az élet egy pörgős digitális marketing ügynökségnél, ráadásul könnyen megtalálod mindenkivel a közös hangot, akkor jelentkezz account gyakornoknak a Selectorhoz! Tanuld meg nálunk az online marketing csínját-bínját, ismerd meg a hatékony ügyfélkezelés receptjét, és tedd magad próbára változatos feladatokban: nálunk a kampánykezeléstől a riportolásig betekinthetsz minden egyes területbe. Profi csapatunk pedig végig ott lesz melletted, hogy mutassa az utat, így garantált a sikerélmény. Ha tetszenek a részletek, hajt a szűnni nem akaró tanulási vágy és szeretnél egy szuper csapat részesévé válni, jelentkezz hozzánk most!

Social media gyakornok

Ha szívesen próbára tennéd magad egy digitális marketing ügynökség életében, jelentkezz hozzánk social media gyakornoknak! Lesd el tőlünk a content gyártás titkait, a figyelemfelkeltő posztok készítéséhez szükséges trükköket, hogy miként lehet kihasználni a különböző közösségi platformok sajátosságait - legyen szó Facebookról, Instáról vagy épp LinkedInről. Ha készen állsz a kihívásokra, és szüntelenül hajt a tanulási vágy, jelentkezz hozzánk most, és légy Te is tagja egy pörgős, fiatalos csapatnak!

Senior/Medior Account Manager

Mindened a digitális marketing és szereztél már pár évnyi tapasztalatot online kampányok tervezésében és kezelésében? Átlátod a különböző hirdetési rendszerek felületét, és az ügyfélkezelés sem jelent számodra kihívást? Töltsd el hasznosabban a munkába járással töltött időt és dolgozz távmunkában, otthonról, modern irodai környezetben kedvenc coworking irodánkból, ahogy kedved tartja! Folyamatos kihívások, állandó szakmai fejlődés és egy klassz csapat várnak Rád. Ha úgy érzed, Te is szívesen részese lennél a Selector további sikereinek, jelentkezz hozzánk!

PPC specialista

Már nem jelent Számodra kihívást egy-egy egyszerűbb hirdetési fiók menedzselése? Szeretnél jobban elmélyülni a kampányok optimalizálásában, új lehetőségek tesztelésében? Gyere hozzánk és támogasd szakértőként kampánymenedzsereink munkáját, nyűgözd le Ügyfeleinket újszerű látásmódoddal és innovatív megoldásaiddal. Tudásodhoz mért, változatos feladatok és egy lelkes csapat vár Rád.

Webfejlesztő
(WordPress fókusz)

Digitális marketing ügynökségünk dinamikusan bővülő csapatába keressük azt az állandóan tanulni és fejlődni vágyó, webfejlesztésben jártas munkatársat, aki részt vesz ügyfeleink egyedi weboldalainak és webshopjainak tervezésében, megvalósításában és folyamatos fejlesztésében. Ha otthonosan mozogsz a WordPress felületén, és az egyedi fejlesztések sem fognak ki rajtad, jelentkezz hozzánk most! Ha még nincs sokéves tapasztalatod, az sem gond, lelkes gyakornokokat is örömmel látunk csapatunkban! :)

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form