Karrier

Dolgozzunk együtt Ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, mindenképpen küldd el nekünk az önéletrajzodat már most, hogy amint aktuálissá válik, megkereshessünk!

Account manager (részmunkaidős)

Van már pár éves tapasztalatod digitális marketing kampányok kezelésében, de szeretnél profi szintre lépni? Keresnél egy biztos pontot az életedben, de csak napi max. 4-6 órára kötnéd le magad? Amit kínálunk: 100% távmunka, rugalmas időbeosztás, családbarát hozzáállás, izgalmas feladatok, folyamatos szakmai kihívások. Amit kérünk: 100% lelkesedés, szüntelen tanulási vágy, tudj csapatban dolgozni. Ha úgy érzed, ezt Neked találták ki, jelentkezz részmunkaidős Account Managernek hozzánk!

Account Manager

Mindened a digitális marketing és szereztél már pár évnyi tapasztalatot online kampányok tervezésében és kezelésében? Töltsd el hasznosabban a munkába járással töltött időt és dolgozz távmunkában, otthonról vagy akár egy kávézóból! Folyamatos kihívások, állandó szakmai fejlődés és egy klassz csapat várnak Rád. Ha úgy érzed, Te is szívesen részese lennél a Selector további sikereinek, jelentkezz hozzánk!

PPC specialista

Már nem jelent Számodra kihívást egy-egy egyszerűbb hirdetési fiók menedzselése? Szeretnél jobban elmélyülni a kampányok optimalizálásában, új lehetőségek tesztelésében? Gyere hozzánk és támogasd szakértőként kampánymenedzsereink munkáját, nyűgözd le Ügyfeleinket újszerű látásmódoddal és innovatív megoldásaiddal. Tudásodhoz mért, változatos feladatok és egy lelkes csapat vár Rád.

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form