Karrier

Dolgozzunk együtt Ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, mindenképpen küldd el nekünk az önéletrajzodat már most, hogy amint aktuálissá válik, megkereshessünk!

Account Team Lead
(digital marketing)

Szereztél már 4-5 évnyi masszív tapasztalatot a digitális marketing területén és készen állsz újabb kihívásokra? Inkább generalistaként képzeled el a jövőbeni karriered, mint egy speciális terület szakértőjeként? Szívesen dolgozol csapatban, és most már kipróbálnád magad csoportvezetőként is? Mindezt home office-ban és rugalmas időbeosztásban? Lépj szintet, legyél részese sikereinknek és jelentkezz hozzánk!

Senior Account Manager (performance marketing)

Közel áll hozzád a cél és eredmény orientált gondolkodás? Stratégiai tervezés, funnel setup, analitikai elemzések, cross-channel hatás, A/B tesztek, konverzió optimalizálás, dashboard készítése hallatán nem ugrasz el, hanem lendületesen bele állsz a feladatokba? Folyamatosan azon agyalsz, hogyan teljesíthetnének jobban Ügyfeleid kampányai? Ha tetszenek a részletek, már nyomhatsz is a jelentkezési űrlapunkon a küldés gombra!

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form