Karrier

Dolgozzunk együtt Ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, mindenképpen küldd el nekünk az önéletrajzodat már most, hogy amint aktuálissá válik, megkereshessünk!

Online grafikus, webdesigner gyakornok

Digitális marketing ügynökségünk dinamikusan bővülő csapatába keressük azt az állandóan tanulni és fejlődni vágyó, kreatív munkatársat, aki ügyfeleink webes felületeinek, közösségi média kommunikációjának és online kampányainak grafikai tervezésében és vizuális megvalósításában részt vesz. Ha csak napi 2-3 szabad órád van az sem gond, részmunkaidős konstrukcióban is örömmel várunk!

Senior Account Manager

Mindened a digitális marketing és szereztél már pár évnyi tapasztalatot online kampányok tervezésében és kezelésében? Átlátod a különböző hirdetési rendszerek felületét, és az ügyfélkezelés sem jelent számodra kihívást? Töltsd el hasznosabban a munkába járással töltött időt és dolgozz távmunkában, otthonról, modern irodai környezetben kedvenc coworking irodánkból, ahogy kedved tartja! Folyamatos kihívások, állandó szakmai fejlődés és egy klassz csapat várnak Rád. Ha úgy érzed, Te is szívesen részese lennél a Selector további sikereinek, jelentkezz hozzánk!

Marktech Gyakornok

Szeretsz kockulni és örülnél, ha a gyakorlati időd alatt is a különböző alkalmazások kódjait bújnád? Szerezz szakmai tapasztalatot digitális ügynökségünknél marktech gyakornoki pozícióban! Pillants bele, milyen online marketing alkalmazások működnek egy-egy reklámkampány mögött, és tudd meg, hogyan mérhető a hivatkozáskattintástól a boltba látogatásig szinte bármi!

Jelentkezés

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form