Karrier

Dolgozzunk együtt ügyfeleink sikerén

Általában mindig akad nálunk nyitott pozíció, folyamatosan keressük az új tehetségeket. Amennyiben úgy érzed, hogy  érdeklődésed alapján szívesen hozzájárulnál digitális marketing ügynökségünk munkájához, küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet a meghirdetett pozíciók oldalán található űrlapon keresztül.

Nyitott pozícióink

Téged keresünk?

Szeretnél egy klassz csapatban, rugalmas munkaidőben, 100%-ban távmunkában dolgozni, miközben nap mint nap fejlődhetsz? Ha úgy érzed, tapasztalataid alapján szívesen kipróbálnád magad digitális marketing ügynökségünknél, ne habozz és küldd el mielőbb jelentkezésedet!

Marketing gyakornok

Ha szívesen töltenéd hasznosan gyakorlati idődet, szerezz szakmai tapasztalatot digitális ügynökségünknél, online marketing gyakornoki pozícióban. Pillants bele, hogyan készülnek a közösségi kampányok és online hirdetések, miként támogatjuk Ügyfeleink webes jelenlétét, legyen szó brand kampányról vagy lead generálásról.

Részmunkaidős Account Manager

Van már pár éves tapasztalatod digitális marketing kampányok kezelésében, de szeretnél profi szintre lépni? Keresel egy biztos pontot az életedbe, de csak napi max. 4-6 órára kötnéd le magad? Amit kínálunk: 100% távmunka, rugalmas időbeosztás, családbarát hozzáállás, izgalmas feladatok, folyamatos szakmai kihívások. Amit kérünk: 100% lelkesedés, szüntelen tanulási vágy, tudj csapatban dolgozni. Ha úgy érzed, ezt Neked találták ki, jelentkezz részmunkaidős Account Managernek hozzánk!

Account Manager

Mindened a digitális marketing és szereztél már pár évnyi tapasztalatot online kampányok tervezésében és kezelésében? Töltsd el hasznosabban a munkába járással töltött időt és dolgozz távmunkában, otthonról vagy akár egy kávézóból! Folyamatos kihívások, állandó szakmai fejlődés és egy klassz csapat várnak Rád. Ha úgy érzed, Te is szívesen részese lennél a Selector további sikereinek, jelentkezz hozzánk!