Marketing audit

Marketing audit szolgáltatásaink

Pörgesd fel vállalkozásod

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Google Ads audit

Google Ads

Tippjeink segítségével csökkentheted hirdetési kiadásaidat, ügyfélszerzési költségedet vagy növelheted eladásaidat, megelőzve a versenytársaid hirdetéseit a Google keresőjében. Ha Display vagy YouTube kampányokat futtatsz, azok optimalizálásához is tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Facebook audit

Facebook Ads

Auditunkból megtudhatod hogyan optimalizáld Facebook kampányaidat a jobb megtérülés érdekében: melyek azok a hirdetési platformok, kampánytípusok, elhelyezések, célcsoportok, hirdetéstípusok, stb. amelyekre jobb, ha nem költesz a jövőben.

SEO audit

SEO

Megvizsgáljuk honlapod keresőoptimalizálási beállításait, hogy kimaxolhasd a Google keresőjéből érkező organikus forgalmat. Amennyiben szükséges, javaslatot teszünk honlapod fejlesztésére, sőt ha szeretnéd, a SEO auditot követően el is végezzük az optimalizálást.

Google Shopping audit

Google Shopping

Ha több száz vagy ezer terméket értékesítő webáruházat üzemeltetsz és szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a termékhirdetésekből, akkor ez a szolgáltatásunk Neked szól: Google Shopping auditunk segítségével javíthatod termékeid megjelenítését és kampányaid megtérülését.

UX Search szolgáltatás

UX/UI

Komplex felhasználói viselkedés elemzésünkből megtudhatod milyen módosításokkal javíthatnád jelentősen a honlapodra vagy érkeztető oldaladra látogatók élményét és juthatnál még több érdeklődéshez, ajánlatkéréshez vagy vásárláshoz.

PPC kampánymenedzsment szolgáltatás

Webanalitika

Mérési anomáliák sajnos gyakran előfordulnak, azonban az okok felderítése nem minden esetben egyszerű. Auditunk során feltárjuk a Google Analytics és Google Tag Manager beállításainak neuralgikus pontjait és javaslatot teszünk a helyes konfiguráció elvégzésére.

Audit igénylése
Személyre szabott árajánlat

Kérd ajánlatunkat marketing auditra!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most, és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül! A vizsgálat elvégzését követően eldöntheted, hogy javaslatainkat Te magad valósítod meg, vagy Bennünket bízol meg a Google kampányok optimalizálásával.

Amennyiben az audit elkészítését követően Ránk bízod a kampányaid kezelését vagy honlapod keresőoptimalizálását, akkor az audit díját teljes egészében jóváírjuk Neked az első 6 hónapban.

Audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.
EREDMÉNY

Azonnali előnyök

Audit szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a digitális marketinggel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre választ adjanak. Segítségükkel olyan előnyökhöz juthatsz, amelyekkel gyorsan, jelentős pozitív változást érhetsz el az eredményekben.

Azonnali előnyök
Rendszeres felülvizsgálat
Folyamat

Rendszeres felülvizsgálat

Az auditok elvégzését nem egyszeri alkalommal, hanem típustól függően, bizonyos időközönként javasoljuk. Ezáltal mérhetővé válnak az elvégzett módosítások hatásai, illetve időközönként a technológia fejlődése, a megváltozott piaci környezet és versenyszituáció is indokolja.

Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Igényelj marketing auditot most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most,
és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül!
Milyen audito(ka)t szeretnél igényelni?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.