Webfejlesztés

szolgáltatásaink

Weboldal készítési megoldások

Mindegy milyen típusú weboldalt szeretnél, mi ugyanolyan lelkesedéssel vetjük bele magunkat a honlapfejlesztési projektbe, hogy megvalósítsuk elképzeléseidet.

Webdesign

Életre keltjük ötleteidet, és egyedi web designt készítünk cégednek, amely hűen tükrözi legfőbb értékeidet. Számíthatsz ránk drótvázak, grafikai látványtervek, prototípusok és komplex weboldalak tervezésében is, amelyeket a felhasználók visszajelzései alapján véglegesítünk.

Drótváz tervezés
Látványterv készítés
Prototípus tesztelés

UX kutatás

Imádjuk feltárni a felhasználók magatartása mögötti motivációkat és viselkedés mintákat, hogy jobban megértsük a gondolkodásukat és az online felületekkel való kapcsolatukat. Az UX design fejlesztési folyamat minden fázisára van megoldásunk, különböző módszertanokat alkalmazunk az egyszerű felhasználói viselkedés vizualizációtól a primer kutatást igénylő, kombinált tesztekig.

Felhasználói viselkedés elemzések
Használhatósági tesztek
Felhasználói kutatások

Weboldal készítés

Segítünk megtervezni új weboldaladat a drótvázak elkészítésétől a web designon át a fejlesztésig, legyen szó landing page-ről, microsite-ról vagy komplex vállalati honlapról. A megvalósítást követően a tesztelésben, karbantartásban és keresőoptimalizálásban is számíthatsz ránk!

Fejlesztései specifikáció
Front-end, back-end fejlesztés
Projektmanagement

Webáruház készítés

Amennyiben online szeretnél értékesíteni, komplex e-kereskedelmi megoldások széles választékát nyújtjuk webáruházak, foglalási rendszerek vagy aggregátorok részére. Igényeid és elképzeléseid szerint számíthatsz ránk nyílt forráskódú rendszerek építésében vagy teljesen egyedi fejlesztés készítésében is.

Webáruház
Foglalási rendszer
Aggregátor

Projektmenedzsment

A weboldal készítés gördülékenysége érdekében egy dedikált projektmenedzser fogja végigkísérni a fejlesztést, aki gondoskodik arról, hogy minden igényedről részletes specifikáció készüljön, amelyet a fejlesztők kivétel nélkül, agilis szemléletmóddal valósítsanak meg cégedre szabva.

Előkészítés
Tervezés
Megvalósítás

A Te VÁLLALKOZÁSodnak IS TUDUNK SEGÍTENI?

Igényelj ingyenes konzultációt!

Szívesen megismernénk üzleti terveidet és céljaidat, amelyek megvalósításában komplex online marketing megoldásokkal tudunk támogatni. Egyúttal Te is felteheted kérdéseidet szolgáltatásainkról, csapatunkról vagy egyszerűen csak arról, hogyan dolgoznánk együtt, hogy lásd működhet-e a kémia közöttünk!

Beszélgessünk!