Marketing megoldások

szolgáltatásaink

Digitális marketing megoldások

Full-service digitális marketing ügynökségként szolgáltatásportfoliónk az online marketing megoldások széles spektrumát fogja át. Az online marketing stratégia alkotás vagy kivitelezés minden fázisában szívesen adunk ötleteket, tanácsokat azok megvalósításához. Bármely szolgáltatásunkat igényelheted külön-külön, de akár együtt is. A különböző marketing megoldások egyidejű alkalmazásával még hatékonyabbá tehetjük online kommunikációdat.

Design

Életre keltjük ötleteidet, és egyedi designt készítünk cégednek, amely hűen tükrözi legfőbb értékeidet. Számíthatsz ránk komplett vállalati arculat, drótvázak, grafikai látványtervek, prototípusok vagy akár webdesign tervezésében is, amelyeket a felhasználók visszajelzései alapján véglegesítünk. Új megjelenésed örömmel életre keltjük weboldaladon, közösségi média oldalaidon és PPC kampányaidban is.

Drótváz tervezés
Látványterv készítés
Prototípus tesztelés

Közösségi média menedzsment

Kreatív tartalomfejlesztési ötletekkel támogatjuk közösségi média kommunikációdat, a stratégia megtervezésétől a bejegyzések grafikai tervezésén át a szövegezéséig. Minden csatornádra elkészítünk hónapról-hónapra egy publikációs tervet, és az automatizált közzétételen túl az oldal kezelésében is segítünk.

Közösségi kommunikáció
Tartalomfejlesztés
Közösségi oldalak, csatornák kezelése

PPC kampánymenedzsment szolgáltatás

PPC kampánykezelés

Megtervezzük az üzleti igényeidnek és céljaidnak megfelelő PPC stratégiát, a létrehozott kampányok teljesítményét pontosan mérjük, és folyamatosan optimalizáljuk, hogy a maximumot hozhassuk ki belőle.Megkeressük a Számodra legkedvezőbb hirdetési platformokat - megálljuk a helyünk a Google Ads-től kezdve a Facebook Ads-en át az olyan még kiaknázatlan területekig, mint például a Pinterest vagy Waze hirdetés.

PPC kampányok auditálása
Kampánymenedzsment
Több platformos, integrált kampányok

Lead generálás

A nagyobb értékű termékekhez és szolgáltatásokhoz érdeklődőket generálunk, és megszerezzük a Számodra legfontosabb információkat potenciális vásárlóidtól. A legmagasabb konverziós arány elérése érdekében lead generálási kampányokat indítunk, vagy a komplexebb projektek esetén landinge page-et vagy microsite-ot készítünk. Az adatokat igény esetén rögtön CRM rendszeredbe is továbbítjuk.

Üzleti események szervezése
Jelentkezők toborzása képzésekre
Munkaerő toborzás

SEO / ASO szolgáltatás

Keresőoptimalizálás (SEO)

Keresőoptimalizálási megoldásainkkal folyamatos és stabil felhasználószám növekedést biztosítunk honlapodnak vagy mobil applikációdnak. Segítünk a keresési oldal tetejére kerülni úgy, hogy közben hirdetési költségeidet csökkentheted - így hosszú távon ezzel a megoldással szerezhetsz a legolcsóbban új ügyfeleket!

Keresési szokások elemzése
Keresőoptimalizálási tanácsadás
Alkalmazásoptimalizálási tanácsadás

Konverzióoptimalizálás (CRO)

A lehető legmagasabb konverziós arány és megtérülés elérése érdekében kielemezzük felhasználóid viselkedését, valamint A/B/X tesztek segítségével megvizsgáljuk, hogy hirdetéseid szövegezése, kreatívja vagy éppen weboldalad mely verziója teljesít a legjobban.

Funnel elemzés
A/B/X tesztelés
Konverzió optimalizálás

Automation szolgáltatás

Marketing automatizáció

Összehangoljuk marketing tevékenységeidet, és a folyamatok automatizálásával értékes erőforrásokat spórolunk meg vállalkozásodnak. A platformokat összekapcsolva emberi beavatkozás nélkül, azonnal továbbítjuk az adatokat, és elindítjuk az előre definiált folyamatokat, legyen szó email marketingről, lead generálásról vagy épp CRM rendszerről.

Közösségi média
Email marketing
Chatbot

Webanalitika

Nem csak honlapod, de kampányaid megtérülése is jelentősen megnövekedhet azáltal, hogy weboldalad látogatottságát komplex webanalitikai szoftverekkel mérjük, majd felhasználóid összetételét és viselkedését részletesen kielemezzük. A konverzióméréshez egy modulárisan bővíthető rendszert integrálunk weboldaladba, így a beállítások bármikor könnyedén, fejlesztői tudás nélkül finomíthatók.

Google Analytics
Google Tag Manager
Google Data Studio

A Te VÁLLALKOZÁSodnak IS TUDUNK SEGÍTENI?

Igényelj ingyenes konzultációt!

Szívesen megismernénk üzleti terveidet és céljaidat, amelyek megvalósításában komplex online marketing megoldásokkal tudunk támogatni. Egyúttal Te is felteheted kérdéseidet szolgáltatásainkról, csapatunkról vagy egyszerűen csak arról, hogyan dolgoznánk együtt, hogy lásd működhet-e a kémia közöttünk!

Beszélgessünk!