Legyen Neked is egy folyamatos bevételt generáló profi webáruházad!

Egy webáruház sikerét nemcsak a gondosan kiválasztott termékkínálat, minőségi szolgáltatások és online marketing megoldások határozzák meg. A sikerhez nélkülözhetetlen a precízen működő webshop motor, a kiváló vásárlói élményt nyújtó felület és a rendszer biztonságos üzemeltetése is.
Ajánlatkérés
Webáruház készítés

Megvalósítjuk ötleteidet

Egy webáruház sikerét nemcsak a gondosan kiválasztott termékkínálat és a minőségi szolgáltatások jelentik. A biztos sikerhez nélkülözhetetlen a mindig aktuális piaci igényeket szem előtt tartó, részletekbe menően megtervezett és kivitelezett rendszer,  a stabil piaci jelenléthez elengedhetetlen online kommunikáció, és nem utolsó sorban a folyamatos, biztonságos üzemeltetés. Osszuk szét a feladatokat hatékonyan! Te biztosítod a hátteret, szakértői csapatunk megvalósítja elképzeléseidet.

Milyen webáruházban gondolkodhatunk együtt?

Bízd ránk üzleti elképzeléseid megvalósítását.

Webáruház motortól, iparágtól, célcsoporttól, komplexitástól függetlenül valósítjuk meg online üzleti elképzeléseidet. Legyen szó egy szűkebb termékpaletta vagy  szolgáltatás online értékesítéséről vagy akár több ezer terméket, több nyelven kínáló webáruházról, számlázó-, marketing- vagy CRM  rendszer integrációról, mi ugyanolyan lelkesedéssel vetjük bele magunkat a projektbe!

Web design szolgáltatás

Bérelhető webshop testreszabása

A bérelhető webshop motorok előnye, hogy részben kész webáruház platform megoldást kínálnak, azonban ahhoz, hogy kitűnj a hasonló, low budget elven működő tömegből, igényeidnek megfelelően alakítjuk ki egyedi megjelenésedet.

Nyílt forráskódú webáruház készítése

Ha összetettebb webáruházban, esetleg külföldi piacokon is gondolkodsz, a kialakításban is nagyobb rugalmasságot szeretnél kapni, a nyílt forráskódú webáruház motorok kitűnő bázist biztosítanak egy komplett webshop fejlesztéséhez.

Egyedi fejlesztésű e-commerce platform

Az egyedi fejlesztésű felület a tökéletes megoldás számodra, ha szeretnéd, hogy a megvalósuló webáruház kompromisszumok nélkül, 100%-ban az igényeidet tükrözze. Ez számunkra is igazi csemege, örömmel működünk ezen a téren is együtt.

Miből építkezünk?

Nemcsak tervezünk, nemcsak fejlesztünk. Együtt gondolkodunk!

Webdesign, UX , fejlesztés

Digitális marketing ügynökségként komplett csapattal állunk a megvalósítandó projekt mögé, így a fejlesztési folyamat minden fázisában a terület tapasztalt szakértője segíti a projekt megvalósítását a tervezéstől az élesítésig.

Termékektől független

Bármilyen termékkategória, célközönség esetén először alaposan megismerjük az adott terméket, vásárlási szokásokat és versenytársakat, ezáltal jobban tudunk azonosulni üzleti céljaiddal és minden fázisban maximálisan támogatni elképzeléseidet.

Biztonságos üzemeltetés

Webáruházakat nem ‘könyvből’ fejlesztünk. A fejlesztési folyamat lezárását követően, a webshop üzemeltetésben is partnered leszünk.  Tulajdonosi szempontjaidat később is figyelembe vesszük, a látogatószerzésben és a konverziók optimalizálásában is segítünk.

BEVÁLT GYAKORLATUNK A WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉSHEZ

Hogyan készítjük?

Tanácsadás, tervezés

Ügyfeleink igényeinek pontos felmérését követően feltérképezzük a versenytársak mellett a nemzetközi piac és további iparágak aktuális trendjeit, eszközrendszereit is. Az így kialakított ötlettárból javaslatot teszünk a követendő irányvonalakra, best practice megoldásokra, amelyeket figyelembe véve véglegesítjük a webáruház készítéssel szemben támasztott elvárásokat, követelményeket.
Az előzetesen felmért igények alapján és a fejlesztő csapattal konzultálva javaslatot teszünk az általunk ideálisnak tartott fejlesztési platformra, webshop megoldásra.

Igényfelmérés
Platform választás
Specifikáció készítés

Tervezés

Webdesign

Az elfogadott és jóváhagyott drótváz tervek alapján készülnek el a webáruház grafikai design tervei. A tervezés kezdetén először nyitóoldali grafikai látványterveket készítjük el. Elfogadását követően Ügyfeleinkkel közösen meghatározzuk a főbb irányvonalakat, tovább finomítjuk a tervet a végleges grafikai megvalósításig, amely minden önálló oldal típusról tartalmaz tervet. Amennyiben a fejlesztési keret lehetővé teszi, a látványterveket vagy az azokból készített prototípust a felhasználók körében is teszteljük.

Sablon testreszabása
Új sablon készítése
Egyedi design

Web design

Sitebuild

A design tervek elfogadását követően kezdődik a webáruház készítés gyakorlati szakasza, amikor a specifikációban meghatározott igények, funkciók és a design tervekben elképzelt statikus oldalak életre kelnek.
Webáruházak esetén különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói folyamatok maximális támogatása mellett a webáruházak adminisztrációs felületének minél felhasználóbarátabb kialakítására is. A fejlesztési környezethez Ügyfeleink számára is hozzáférést biztosítunk, így folyamatosan figyelemmel kísérhetik, hogyan halad a projektjük.

Egyedi megjelenés
Igényelt funkciók

Integrációk

Egy webáruház hatékony és professzionális működtetése szinte minden esetben több szereplős történet. Az alap funkciókat biztosító modulok mellett szinte nélkülözhetetlen a kiszállítás automatizálása; a tömeges számlakiállítás hatékonnyá tétele; a vásárlók igényeinek megfelelő fizetési módok biztosítása. A fejlesztési folyamatokban hangsúlyosan szerepelnek a külső rendszerek integrációi.

Számlázási rendszer
Fizetési megoldások
Futárszolgálatok

Marketing rendszerek integrációja

A vásárlók minőségi kiszolgálása mellett érdemes a hatékony és automatizált értékesítési és marketing folyamatok  kialakítására is hangsúlyt helyezni.  Az értékesítési csatornák eredményességének mérésében, követésében számos CRM rendszer; a jövőbeli vásárlás érdekében a folyamatos kapcsolattartás kialakításában a marketing rendszerek kínálnak kínálnak naprakész megoldásokat.

CRM rendszerek
E-mail marketing rendszerek
Chat platformok

Microsite

Termékek feltöltése

Szűkebb termék kínálattal rendelkező webshopok esetében aránylag elhanyagolható tétel a termékadatok kialakítása, azonban egy masszívabb termékszám esetén már jelentős időt, költséget és nem utolsó sorban tárhelyet takarítunk meg a termék adatbázis professzionális és optimális kialakításával. A tömeges adatfeltöltést megelőzően igény szerint elkészítjük az egyedi termékleírásokat, többnyelvű webáruház esetén akár a nyelvi verziókkal együtt.

Tömeges adatfeltöltés
Termékleírások készítése
Termékleírások fordítása

Web design

SEO beállítások

A webáruházak hatékony és optimális működéséhez kulcsfontosságú, hogy az elkészült weboldal kellő látogatottságot szerezzen, ezért a keresőoptimalizálási beállításokra is különös figyelmet fordítunk. Egy megalapozott és folyamatos SEO tevékenységgel akár a keresési hirdetésekre fordított költségeket is csökkentheted.

Termék oldalak
Kategória oldalak
Keresési találatok

Analitikai beállítások

A megfelelő analitikai tervezés, mérés és elemzés által olyan összefüggéseket fedezhetsz fel, amelyek nem csak webáruházadattehetik hatékonyabbá, de hirdetési költségeid is csökkenthetik, miközben a vásárlók száma növekszik. Ahhoz, hogy pontos adatok álljanak rendelkezésre, indítás előtt elvégezzük a szükséges analitikai beállításokat.

Google Analytics
Google Tag Manager

SEO / ASO szolgáltatás

Google Shopping hirdetések

Bízd ránk webáruházad forgalmának növelését figyelemfelkeltő termékhirdetésekkel! A Google Shopping kampányok kifejezetten webshopok számára lettek kitalálva. Előnyük, hogy a termékinformációk közvetlen megjelenítésével a felhasználók már a legfontosabb tudnivalók birtokában léphetnek a termékoldalra, ami végső soron azt eredményezi, hogy az érdeklődők nagyobb eséllyel válnak fizető vásárlókká.

Termékfeed létrehozása
Merchant Center fiók beállítása
Google hirdetési fiók setup

A WEBSHOP ÁTADÁSA UTÁN SEGÍTÜNK ÜZLETI TERVEDET IS MEGVALÓSÍTANI

Látogatószerzés, bevételnövelés, konverzióoptimalizálás? Megoldva!

A webáruház elkészítése után sem hagyunk magadra, online marketing megoldásainkkal segítünk abban, hogy webshopodban látogatók és vásárlók is legyenek. Ha meglévő webshopod népszerűsítéséhez keresel e-kereskedelemben jártas marketing partnert, abban is szívesen segítünk.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form