Szeretnéd, ha többen találnának rá honlapodra a Google keresőjében?

Kérj SEO auditot honlapodra most!
Audit igénylése
SEO szolgáltatás eredményei grafikonon
Komplex vizsgálat

Komplex vizsgálat

Elemző szoftvereink és speciális applikációink segítségével feltárjuk honlapodon a nem megfelelő keresőoptimalizálási beállításokat és esetleges hibákat.
Optimalizálási javaslatok

Optimalizálási javaslatok

Konkrét, jól hasznosítható tanácsokat és javaslatokat adunk, amelyekkel azonnal javíthatod honlapod keresőoptimalizálási beállításait, ezáltal növelheted a Google keresőjéből érkező organikus forgalmat.
Azonnali előnyök

Azonnali előnyök

Tippjeink segítségével csökkentheted hirdetési kiadásaidat, mert a jobb beállításoknak köszönhetően többen fognak megtalálni természetes módon és a Google keresőhirdetésekre is kevesebbet kell majd költened.
Személyre szabott árajánlat

Kérd ajánlatunkat SEO auditra most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most, és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül! A vizsgálat elvégzését követően eldöntheted, hogy javaslatainkat Te magad valósítod meg vagy honlapod optimalizálásával Bennünket bízol meg.

Amennyiben a SEO audit elkészítését követően Ránk bízod honlapod keresőoptimalizálását, akkor az audit díját teljes egészében jóváírjuk Neked az első 6 hónapban.

Audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.

Bizonytalan vagy a keresőoptimalizálás sikerében?

Elkészült a honlapod, de még nincs elég látogatód?

• A fejlesztő már átadta az új honlapodat, de nem tudod, megfelelőek-e a SEO beállításai?
• Lefuttattál gyorsteszteket, de nem tudod mit kezdj az eredményekkel?
• Úgy érzed, mindent beállítottál, de mégsem hozta a várt eredményt?
• Nincs időd foglalkozni a keresőoptimalizálási beállítások elvégzésével?

Audit igénylése
Nincs elég látogatód?
Miért jobb egy ügynökség?

Miért előnyösebb a keresőoptimalizálást ügynökségre bíznod?

• Nem kell a legújabb SEO technikákkal lépést tartanod és folyamatosan képezned magad.
• Nem szükséges drága SEO szoftverekhez előfizetést vásárolnod, mi már megtettük helyetted.
• A SEO komplex terület, a stratégiai gondolkodáson és szövegíráson túl szükséges hozzá technológiai tudás és programozási ismeret is.
• Egy olyan csapat foglalkozik a honlapod keresőoptimalizálásával, akinek ez a szakterülete.

Audit igénylése
A keresőoptimalizálás hosszútávon a legolcsóbb fajlagos látogatószerzési költséggel járó befektetés. Megmutatjuk, hogyan maxolhatod ki!
Érdekel

Az audit folyamata

Az audit folyamata

Onsite SEO Audit

Elvégezzük honlapod keresőoptimalizálási beállításainak komplex ellenőrzését, az eredményekről részletes összefoglalót készítünk konkrét javaslatokkal.

Keresőoptimalizálás elvégzése

Dönthetsz arról, hogy a szükséges fejlesztéseket, módosításokat Te magad végzed el vagy azzal a honlap fejlesztőjét, esetleg minket bízol meg. Ez utóbbi esetben az audit díjmentes lesz Számodra.

Beállítások újraellenőrzése

A hibajavítások és fejlesztések elvégzését követően újra ellenőrizzük honlapodon a keresőoptimalizálási beállításokat, hogy a javaslatokat sikerült-e maradéktalanul megvalósítani.
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Igényelj SEO auditot most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most,
és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években.

Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További audit szolgáltatásaink

Google Ads audit

Google Ads

Facebook audit

Facebook Ads

Google Shopping audit

Google Shopping

PPC kampánymenedzsment szolgáltatás

Analitika