Válassz letisztult és elegáns designt,
ami képviseli céged profizmusát!

Győzd meg potenciális ügyfeleidet már az első benyomás alkalmával!
Ajánlatkérés
Design

Pixelekbe öntjük vállalkozásod értékeit

Felgyorsult világunkban másodpercenként újabb és újabb impulzusok érnek minket, és egy rövid séta vagy vezetés alkalmával is akár több száz hirdetéssel, márkanévvel találkozhatunk. Emiatt elengedhetetlen, hogy vállalkozásod kitűnjön a tömegből, és potenciális ügyfeleid már egy pillantás alatt bizalmat szavazzanak neki. Ezt egy profi, egységes és letisztult arculattal teheted meg, amely kiterjed a könnyen felismerhető logótól a felhasználóbarát weboldalon át egészen az informatív és figyelemfelkeltő közösségi média oldalig. A Selectornál azon dolgozunk, hogy a fentiek közül mindre egy olyan megoldást találjunk, ami tükrözi céged profizmusát, ezzel még több ügyfelet csábítva márkádhoz.

Design megoldásaink cégedre szabva

Profi megjelenés
képernyőn és nyomtatásban

Logó tervezés

A logó a vállalati arculat központi eleme, ami valamennyi felületen és kiadványon megjelenik. Emiatt kiemelten fontos, hogy az embléma könnyen megjegyezhető és felismerhető legyen akár kis méretben és színes hátteren is, miközben kommunikálja a márka tevékenységét, főbb értékeit. Ezeket a szempontokat minden esetben szem előtt tartjuk, miután egy egyeztetést követően megtervezzük a leendő logót több, különböző stílusban, amelyek közül Ügyfeleink visszajelzése alapján választjuk ki a nyertes változatot.

Tervezés

Arculattervezés

Ha elkészült a logó, elengedhetetlenül fontos, hogy az abban megjelenő stílusjegyek a márka teljes kommunikációjában jelen legyenek, és így egy egységes vállalati arculat alakuljon ki. Elkészítjük Ügyfeleink cégére szabott márkaépítési útmutatót, amelyben meghatározzuk a színeket, tipográfiát és használati javaslatokat, emellett olyan használatra és nyomtatásra kész elemeket nyújtunk át, mint például a munkatársakra szabott névjegykártya vagy levélpapír.

Névjegykártya
Boríték, levélpapír
Email aláírás

Web design

Web design

A weboldal megtervezése egy hosszabb folyamat, amely végeredményeként egy teljes mértékben Ügyfeleink arculatába illeszkedő honlapterv jön létre - legyen szó komplex vállalati oldalról, egy microsite-ról avagy landing page-ről. Az igényfelmérést követően meghatározzuk a felhasználói útvonalat és drótvázakat készítünk, amelyek alapján elkészülnek a weboldal design tervei. A grafikai kivitelezést követően örömmel segítünk a webfejlesztésben is, hogy a látványtervből egy működő honlap készüljön.

Drótvázak
Grafikai látványtervek
Honlap fejlesztés

Kiadványtervezés

A komplexebb, többoldalas kiadványok lehetővé teszik, hogy a vállalatot részletesebben is bemutassuk, azonban ilyenkor is fontos, hogy az információk jól strukturáltak, látványosak és figyelemfelkeltők legyenek. Ügyfeleinket ezen a területen is segítjük a tervezés, tördelés és nyomdai előkészítés folyamatában, legyen szó néhány oldalas digitális vagy több száz oldalas nyomtatott publikációról.

Szórólap
Katalógus, brosúra
eBook
Molinó, rollup

Banner- és animációkészítés

Amennyiben a PPC kampányoknak vagy közösségi média felületeknek is szeretnénk profi megjelenést biztosítani, elengedhetetlen a figyelemfelkeltő, mégis arculatba illő grafikák használata. A bejegyzésekhez sablonokat készítünk, amellyel garantálható a letisztult és konzisztens social media oldal, a hirdetésekhez pedig animációkat és bannereket készítünk az interakciók maximalizálása érdekében.

Kreatív
Animáció
HTML5 banner

Az együttműködés menete

Hogyan kezdünk hozzá?

Az alábbiakban bemutatjuk röviden, hogy mire számíthatsz, ha velünk dolgozol.

1.

Briefing

Az első lépésben felmérjük és egyeztetjük Ügyfeleink igényeit, valamint megvizsgáljuk a versenytársakat és nemzetközi trendeket.

2.

Ötletek, koncepciók

A speficikációk meghatározása után konkrét ötletekkel és koncepciókkal állunk elő a design irányzatáról, főbb tulajdonságairól.

3.

Látványtervek

Az arculati elemekből minden esetben többféle változatot is tervezünk, amelyek közül Ügyfeleink választhatják ki az ízlésükhöz legközelebb állót.

4.

Véglegesítés

A legjobb verzió kiválasztása után grafikusaink véglegesítik és tökéletesítik azt, hogy minden formában és felületen megfelelően jelenjen meg.

5.

Arculati csomag összeállítása

A grafikából különböző szín- és méretmutációkat készítünk, valamint útmutatót biztosítunk az elemek megfelelő használatához.

6.

Élesítés, nyomtatás

Az anyag elkészülte után az igényeknek megfelelő nyomdakész formában adjuk át a fájlokat, vagy szükség esetén a digitális publikációban is segítünk.

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form