YouTube hirdetéskezelés

Oszd meg a történeted videókon keresztül!

A YouTube ma már jóval több egy egyszerű videómegosztó oldalnál: a platformra percről percre töltik fel a videókat a szórakoztató és ismeretterjesztő témáktól kezdve egészen a televíziós produkciókat meghaladó műsorokig - így nem csoda, hogy a több mint kétmilliárd aktív felhasználó egymilliárd órányi videót tekint meg naponta. Az oldal remek lehetőséget nyújt arra, hogy Te is kitűnj a tömegből, mozgóképek útján ismerjék meg márkádat, majd végigkísérd a felhasználókat az ismerkedéstől kezdve egészen a vásárlásig.

A YouTube videó
hirdetések előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Rövid megtérülés

Ha márkádat videókon, animációkon, egyszóval mozgóképek útján szeretnéd bemutatni

Rugalmas hirdetési büdzsé

Ha szeretnéd egy rövid időre a nézők teljes figyelmét magadénak tudni videós tartalmakkal

Felhasználók végigkísérése

Ha meg szeretnéd szólítani és végig szeretnéd kísérni a felhasználókat a sales funnel minden szintjén

Széles körű elérés

Ha csak azok a megjelenések után szeretnél fizetni, amikor hirdetésed valóban megnézték

A legnépszerűbb hirdetéstípusok a YouTube-on

A rövid, ütős videóktól a hosszú történetmesélésig

TrueView videó hirdetés

A TrueView hirdetésekkel könnyedén elérheted célközönséged és felkeltheted az érdeklődésüket, ugyanis egy hagyományos TV reklámhoz hasonlóan a videók előtt, közben és után jelenhetnek meg különböző hosszúságokban. A nézőknek ugyan lehetősége van 5 másodperc után átugorni a hirdetéseket, azonban ennek a formátumnak hatalmas előnye, hogy ezek után nem kell fizetned - csak azokat a megjelenéseket számlázza ki a platform, amikor valóban megnéztek hirdetésedből legalább 30 másodpercet. Ezáltal a TrueView az egyik legversenyképesebb hirdetési forma, amely sales funneled minden szintjén segíti megszólítani potenciális vásárlóidat!

A TrueView hirdetések asztali gépen, mobilon, tableten, TV-n és játékkonzolon is megjelenhetnek a videó előtt, közben vagy után.

Bumper videó hirdetés

A rövid, ütős Bumper hirdetéseket nem tudják átugorni a felhasználók, emiatt garantált, hogy 6 másodpercig teljes figyelmüket Neked szentelik. Ezáltal tökéletesen alkalmas a márkaépítésre, minél többször találkoznak rövid üzeneteddel, annál valószínűbb, hogy később egy másik hirdetéseden keresztül vagy maguktól felkeresik weboldaladat. Érdemes a Bumper hirdetéseket arra használnod, hogy a felhasználókat betereld sales funneledbe, és megismertesd velük márkádat.

A Bumper hirdetések minden eszközön megjelenhetnek a videó előtt, közben vagy után, de főként mobil készülékeken hatékonyak.

Szalaghirdetés

Amennyiben a nézők már találkoztak videós hirdetéseiddel, érdemes gondoskodni arról, hogy később is eszükbe jusson vállalkozásod, és ellátogassanak weboldaladra. A szalaghirdetések tökéletes megoldást nyújtanak erre, ugyanis a videó közben egy rövid szöveggel vagy egy keskeny képpel figyelmeztetik a felhasználókat ajánlatodról, amelyre kattintva rögtön kapcsolatba is léphetnek Veled.

A szalaghirdetések csak asztali számítógépen jelennek meg a lejátszás közben, a videó alján.

Google Ads és Discovery hirdetés

A Google Ads számos további lehetőséget kínál arra, hogy videóid - és ezáltal márkád - minél több emberhez eljuttasd. Ehhez egy remek lehetőség a Discovery hirdetések használata, amelyek akkor és ott jelennek meg célközönségednek, amikor inspirálódnak, új megoldásokat keresnek és ezek után érdeklődnek. Videód könnyedén beleolvad az érdeklődőknek szóló tartalomba, natív környezetben jelenik meg és lehetőséget nyújt, hogy a Te céged legyen az, amellyel hosszú távon elköteleződnek a fogyasztók.

A Discovery hirdetések segítségével videód megjelenhet a keresési találati oldal tetején is, az első helyen.

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó kreatív és landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években.

A Selector a Google Partnere
Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További PPC szolgáltatásaink

Google Ads kampánymenedzsment

Google Ads

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

Facebook Ads

Facebook Ads

YouTube

Instagram

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Twitter Ads

Pinterest Ads

Pinterest Ads

Waze Ads

Waze Ads

TikTok Ads

Még bizonytalan vagy?

Jelentkezz marketing auditra most!

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Google Ads audit igénylése