A legolcsóbban keresőoptimalizálással szerezhetsz ügyfeleket

SEO szolgáltatásunk segítségével folyamatos és stabil felhasználószám növekedést
biztosítunk weboldaladnak!
Ajánlatkérés
SEO szolgáltatás

Maxold ki a keresőoptimalizálásban rejlő lehetőségeket!

Kellően megalapozott SEO szolgáltatás, precíz technikai beállításokkal, következetesen megvalósított tartalom fejlesztéssel és publikációkkal folyamatosan jelen lehetsz a Google keresőjében. A keresőoptimalizálás sikeressége a verseny intenzitásától függően, iparágak és a kulcsszavak nehézsége szerint eltérhet, de minden esetben arra törekszünk, hogy az Ügyfeleink által tervezett befektetésből a lehető legmagasabb megtérülést érjük el.

A keresőoptimalizálás előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Rövid megtérülés

Ha szeretnéd keresési hirdetésekre fordított költségeidet csökkenteni

Rugalmas hirdetési büdzsé

Ha szeretnéd, hogy honlapodat akár több ezer keresési kifejezésre is megtalálják

Felhasználók végigkísérése

Ha szeretnéd megelőzni versenytársaidat a Google találati listáján

Széles körű elérés

Ha szeretnéd, hogy mobil applikációd látható legyen az alkalmazás áruházak keresőjében

Keresőoptimalizálási eszközök és módszerek

Neked melyikben segíthetünk?

Állapotfelmérés

Elsőként minden esetben egy átfogó on-site SEO audit elvégzését javasoljuk, amely során feltárjuk az adott honlap keresőoptimalizálási hibáit és javaslatot teszünk a hibák kijavítására és a technikai beállítások optimalizálásra. A keresőoptimalizálási tevékenység megkezdése előtt rögzítjük a saját és versenytársak keresési pozícióit, valamint elemezzük a meglévő linkportfóliókat, hogy a későbbi SEO tevékenységek hatása mérhető legyen.

On-site SEO audit
Tartalom audit
Keresési pozíciók
Linkprofil vizsgálat

Kulcsszó és tartalom stratégia

A stratégia megalapozását kulcsszókutatással kezdjük, mely eredményeképpen sok esetben akár több ezer keresési kifejezést gyűjtünk össze. Annak érdekében, hogy kiválaszthassuk, melyekre érdemes a stratégiát alapozni, a kulcsszavakat témakörök szerint csoportosítjuk és priorizáljuk kulcsszó nehézség és az üzleti célok, szempontok figyelembe vételével. A meglévő tartalmak jobb láthatósága érdekében javaslatot teszünk azok bővítésére és az oldalak SEO optimalizálására. Tanácsot adunk, téma ötleteket biztosítunk és publikációs tervet dolgozunk ki az új témák, tartalmak létrehozásához.

Kulcsszókutatás
Kulcsszavak priorizálása
Tartalomfejlesztés

On-site SEO optimalizálás

Amennyiben meglévő oldalak technikai beállításainak elvégzésében segítségre lenne szükséged, szívesen elvégezzük helyetted. Ha megvan erre a bevált fejlesztőd, akkor pedig újra ellenőrizzük a hibák javítását és megfelelő beállítások elvégzését. A legtöbbször szükség lehet meglévő tartalmi elemek bővítésére, optimalizálására, vagy egyszerűen csak a minőségi javítására a jobb SEO eredmények elérése érdekében. Nem elégszünk meg azonban csak a korábbi tartalmak felülvizsgálatával, a későbbiekben is segítségedre leszünk új, SEO optimalizált tartalmak elkészítésében és publikálásában.

Technikai SEO beállítások
Tartalomkészítés
Tartalmak publikálása

Linkprofil elemzés és fejlesztés

A weboldalra mutató külső linkhivatkozások szerepe a mai napig rendkívül fontos szempont, amely a domainünk elismertségét mutatja a Google számára. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy az Állapotfelmérés során feltérképezett saját és versenytársi linkhivatkozások összehasonlításával megismerjük a versenyszituációt, tisztán lássuk saját pozíciónkat és konkurenseink erőviszonyait, amely alapján reális célkitűzéseket határozhatunk meg. Ennek eredménye egy átfogó linkszerzési stratégia és fejlesztési terv elkészítése, releváns és minőségi megjelenési lehetőségek felkutatása, SEO optimalizált tartalmak előállítása és publikálása partner oldalakon.

Versenytárs elemzés
Linkszerzési stratégia
Tartalmak készítése és publikálása

SEO monitoring

A keresőoptimalizálás nem egy egyszeri tevékenység, folyamatos odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy megőrizd vagy javítsd az eredményeidet aktívnak kell maradnod, hiszen a versenytársaid sem tétlenkednekt és a Google is folyamatosan frissíti algoritmusait. Fontos, hogy rendszeresen új tartalmakat készíts és azok SEO beállításainak optimalizálására is kellő figyelmet fordíts a későbbiekben. Ha nincs erre kapacitásod, levesszük a válladról a terhet. Monitoring szolgáltatásunk keretében ellenőrizzük a szerzett linkhivatkozások publikálását, a keresőpozíciókban és organikus forgalomban bekövetkezett változásokat. Rendszeres konzultációra is lehetőséget biztosítunk, illetve időközönként szükség lesz újratervezésre is az elért eredmények, keresési szokások és algoritmus változások alapján.

Új tartalmak optimalizálása
Keresési pozíciók monitorozása
Organikus forgalom figyelése

Még bizonytalan vagy?

Kérd személyre szabott ajánlatunkat SEO auditra most!

SEO audit szolgáltatásunk során ellenőrizzük honlapod keresőoptimalizálási beállításait, feltárjuk azokat a területeket, amelyekkel keresési helyezéseidet javíthatod és honlapod organikus keresési forgalmát növelheted. Kérd SEO auditunkat most és használd ki azonnal az egyszeri keresőoptimalizálás előnyeit!

SEO audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.
Keresőoptimalizálási folyamatunk

SEO stratégiában gondolkodunk, rendszert építünk a keresőoptimalizáláshoz

alkalmazott kutatási eszközök és módszerek

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Válaszok

Gyakran feltett kérdésekre

Összegyűjtöttük egy csokorba azokat a kérdéseket, amelyeket már sokszor feltettek nekünk Ügyfeleink, hátha Téged is segíthetnek az ezekre adott válaszok.

A keresőoptimalizálást vagy a hirdetéskezelést érdemesebb választani?

A PPC kampányok szinte azonnal eredményeket hoznak elindulásukat követően, hiszen egyből látogatókat terelnek a honlapodra, akikből szerencsés esetben érdeklődők vagy vásárlók lesznek. Ezzel szemben a keresőoptimalizálás (SEO) hatását csak hosszabb távon, sokszor hónapok elteltével érezheted. Ha a Google organikus találati rangsorát könnyebben lehetne befolyásolni, akkor sokkal kevésbé lenne hajlandó bárki fizetni a keresőhirdetések megjelenítéséért, amely jelentős bevételkiesést okozna a Google számára. Ha egy új ötletet vagy érkeztető oldalt szeretnél tesztelni, akkor arra inkább fizetett hirdetéseket javaslunk. Ha honlapod látogatottságát szeretnéd hosszú távon felépíteni, akkor SEO szolgáltatásunkra voksolunk. A PPC és SEO egymást erősítő terület. Ha honlapod erősebb kulcsszó pozíciókkal rendelkezik, akkor a hirdetésekért is kevesebbet kell fizetned.

Hogyan lehet mérni a keresőoptimalizálás sikerességét?

A SEO szolgáltatások hatásának mérésére a leggyakrabban a keresőkben való megjelenések számát, az átkattintási arányt (CTR), az organikusan megszerzett forgalmat (kattintások száma) és a különböző kulcsszavak keresési pozícióját szokták alkalmazni. Végső soron azonban nem csak Google keresőjéből származó látogatók, hanem a vásárlók vagy akár a vásárlások száma és értéke is mérhető, így konkrét megtérülés is számítható a keresőoptimalizálásra fordított befektetés alapján (ROI). Mindezt pedig érdemes időről időre nyomon követned és összehasonlítani egymással az adatokat. A professzionális SEO szoftverek mellett, erre használhatod a Google Search Console-t is.

Minden SEO szolgáltatásra szükség van a sikeres keresőoptimalizáláshoz?

Honlapunkon az általunk alkalmazott bevált gyakorlatokat mutatjuk be, amelyek tapasztalataink szerint jól működnek a keresőoptimalizálási folyamat során. Tehát ez részünkről egy ajánlás, de természetesen dönthetsz úgy is, hogy bizonyos SEO szolgáltatásokra nem tartasz igényt és szeretnéd Te magad vagy csapatoddal közösen elvégezni házon belül az egyes feladatokat. Ugyanakkor vannak olyan munkafolyamatok, amelyek egyszerűen nélkülözhetetlenek, mint pl.: kulcsszókutatás nélkül nem lehetséges tartalom stratégiát kidolgozni vagy SEO optimalizált honlap szövegeket készíteni.

Kérhetek-e csak SEO konzultációt?

Természetesen lehetőség van arra is, hogy csak SEO tanácsadást vegyél igénybe. Ez történhet egyszeri alkalommal, jól körülhatárolt projektre vonatkozóan, bizonyos időközönként rendszeresen vagy akár folyamatosan, support jelleggel. Ügyfeleink többségével folyamatos kapcsolatban állunk és előre egyeztetett kereséoptimalizálási feladatok megvalósításán dolgozunk hónapról-hónapra.

Milyen SEO szolgáltatás csomagok közül választhatok?

Nincsenek előzetesen meghatározott havidíjas csomagjaink, ezért ezeket nem is publikáljuk honlapunkon. Hiszünk abban, hogy nem létezik két egyforma piaci szituáció vagy ugyanolyan adottságokkal rendelkező honlap. Minden esetben egy előzetes felmérést és ügyfél konzultációt követően készítjük el testreszabott SEO ajánlatunkat. Ebben általában több opcióra is teszünk javaslatot, amelyek közül mindenki kiválaszthatja azt a verziót, amely a lehető legközelebb áll elképzeléseihez és pénzügyi lehetőségeihez.

Mitől függ a keresőoptimalizálás, SEO szolgáltatás ára?

Leginkább az adott ország piacán tapasztalható versenyhelyzet, a domain adottságai, kiinduló állapota és a honlap mérete határozzák meg, hogy előreláthatólag milyen erőfeszítésekre lesz szükség a kívánt cél eléréséhez. Máshonnan indulunk egy teljesen új domainnel, amelyen korábban még nem volt tartalom, mint egy bejáratott és ismert márkanévvel rendelkező honlap esetén. Nem mindegy, hogy mennyire kompetitívek a kulcsszavak, milyen áron vásárolhatók meg kattintások hirdetéseken keresztül és a versenytársak milyen befektetéseket eszközölnek pozíciójuk megőrzése vagy javítása érdekében. Irányadó költségekről a ‘Mi a keresőoptimalizálás ára’ című blog cikkünkben olvashatsz részletesen.

Milyen információkra van szükségünk egy SEO ajánlat elkészítéséhez?

Egy előzetes árajánlat elkészítéséhez a domain nevére van mindenképpen szükségünk. Emellett ismernünk kell céljaidat, üzleti elképzeléseidet, hogy fel tudjuk mérni, valószínűsíthetően milyen intenzív SEO aktivitásokra lesz szükség ahhoz, hogy azokat el tudjuk érni. Ha úgy látjuk, hogy a tervezett befektetés és az elérendő célok nincsenek összhangban egymással, akkor azt is jelezzük és ebben az esetben nem adunk ajánlatot.

Mennyi időre van szükség a keresőoptimalizáláshoz?

Tapasztalataink szerint egyre hosszabb időre van szükség a SEO optimalizáláshoz. Míg korábban már 3 hónap elteltével élvezhetted munkánk gyümölcsét, ma már minimum 6-12 hónapot szoktunk kérni ügyfeleinktől, de erős verseny esetén akár ennél hosszabb időbe is telhet, mire a látogatók vagy konverziók számában is érezhető forgalomnövekedést tudunk elérni. A keresőoptimalizálás azonban nem egyszeri feladat, így a tartós, hosszú távú eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy mindig szentelj kellő figyelmet erre a területre.

ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK NEKED

Még lennének kérdéseid?

Küldd el nekünk kérdésedet és mi igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Neked. Sürgősebb esetben, keress minket telefonon!

Írj nekünk