Hosszú távon a legolcsóbban
keresőoptimalizálással szerezhetsz ügyfeleket

SEO szolgáltatás, mely folyamatos és stabil felhasználószám növekedést
biztosít honlapodnak vagy mobil applikációdnak!
Ajánlatkérés
SEO szolgáltatás

Maxold ki a keresőoptimalizálásban rejlő lehetőségeket!

Kellően megalapozott SEO szolgáltatás, precíz technikai beállításokkal, következetesen megvalósított tartalom fejlesztéssel és publikációkkal folyamatosan jelen lehetsz a Google keresőjében. A keresőoptimalizálás sikeressége a verseny intenzitásától függően, iparágak és a kulcsszavak nehézsége szerint eltérhet, de minden esetben arra törekszünk, hogy az Ügyfeleink által tervezett befektetésből a lehető legmagasabb megtérülést érjük el.

A keresőoptimalizálás előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Rövid megtérülés

Ha szeretnéd keresési hirdetésekre fordított költségeidet csökkenteni

Rugalmas hirdetési büdzsé

Ha szeretnéd, hogy honlapodat akár több ezer keresési kifejezésre is megtalálják

Felhasználók végigkísérése

Ha szeretnéd megelőzni versenytársaidat a Google találati listáján

Széles körű elérés

Ha szeretnéd, hogy mobil applikációd látható legyen az alkalmazás áruházak keresőjében

Keresőoptimalizálási eszközök és módszerek

Neked melyikben segíthetünk?

Állapotfelmérés

Elsőként minden esetben egy átfogó on-site SEO audit elvégzését javasoljuk, amely során feltárjuk az adott honlap keresőoptimalizálási hibáit és javaslatot teszünk a hibák kijavítására és a technikai beállítások optimalizálásra. A keresőoptimalizálási tevékenység megkezdése előtt rögzítjük a saját és versenytársak keresési pozícióit, valamint elemezzük a meglévő linkportfóliókat, hogy a későbbi SEO tevékenységek hatása mérhető legyen.

On-site SEO audit
Tartalom audit
Keresési pozíciók
Linkprofil vizsgálat

Kulcsszó és tartalom stratégia

A stratégia megalapozását kulcsszókutatással kezdjük, mely eredményeképpen sok esetben akár több ezer keresési kifejezést gyűjtünk össze. Annak érdekében, hogy kiválaszthassuk, melyekre érdemes a stratégiát alapozni, a kulcsszavakat témakörök szerint csoportosítjuk és priorizáljuk kulcsszó nehézség és az üzleti célok, szempontok figyelembe vételével. A meglévő tartalmak jobb láthatósága érdekében javaslatot teszünk azok bővítésére és az oldalak SEO optimalizálására. Tanácsot adunk, téma ötleteket biztosítunk és publikációs tervet dolgozunk ki az új témák, tartalmak létrehozásához.

Kulcsszókutatás
Kulcsszavak priorizálása
Tartalomfejlesztés

On-site SEO optimalizálás

Amennyiben meglévő oldalak technikai beállításainak elvégzésében segítségre lenne szükséged, szívesen elvégezzük helyetted. Ha megvan erre a bevált fejlesztőd, akkor pedig újra ellenőrizzük a hibák javítását és megfelelő beállítások elvégzését. A legtöbbször szükség lehet meglévő tartalmi elemek bővítésére, optimalizálására, vagy egyszerűen csak a minőségi javítására a jobb SEO eredmények elérése érdekében. Nem elégszünk meg azonban csak a korábbi tartalmak felülvizsgálatával, a későbbiekben is segítségedre leszünk új, SEO optimalizált tartalmak elkészítésében és publikálásában.

Technikai SEO beállítások
Tartalomkészítés
Tartalmak publikálása

Linkprofil elemzés és fejlesztés

A weboldalra mutató külső linkhivatkozások szerepe a mai napig rendkívül fontos szempont, amely a domainünk elismertségét mutatja a Google számára. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy az Állapotfelmérés során feltérképezett saját és versenytársi linkhivatkozások összehasonlításával megismerjük a versenyszituációt, tisztán lássuk saját pozíciónkat és konkurenseink erőviszonyait, amely alapján reális célkitűzéseket határozhatunk meg. Ennek eredménye egy átfogó linkszerzési stratégia és fejlesztési terv elkészítése, releváns és minőségi megjelenési lehetőségek felkutatása, SEO optimalizált tartalmak előállítása és publikálása partner oldalakon.

Versenytárs elemzés
Linkszerzési stratégia
Tartalmak készítése és publikálása

SEO monitoring

A keresőoptimalizálás nem egy egyszeri tevékenység, folyamatos odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy megőrizd vagy javítsd az eredményeidet aktívnak kell maradnod, hiszen a versenytársaid sem tétlenkednekt és a Google is folyamatosan frissíti algoritmusait. Fontos, hogy rendszeresen új tartalmakat készíts és azok SEO beállításainak optimalizálására is kellő figyelmet fordíts a későbbiekben. Ha nincs erre kapacitásod, levesszük a válladról a terhet. Monitoring szolgáltatásunk keretében ellenőrizzük a szerzett linkhivatkozások publikálását, a keresőpozíciókban és organikus forgalomban bekövetkezett változásokat. Rendszeres konzultációra is lehetőséget biztosítunk, illetve időközönként szükség lesz újratervezésre is az elért eredmények, keresési szokások és algoritmus változások alapján.

Új tartalmak optimalizálása
Keresési pozíciók monitorozása
Organikus forgalom figyelése

Még bizonytalan vagy?

Kérd személyre szabott ajánlatunkat SEO auditra most!

SEO audit szolgáltatásunk során ellenőrizzük honlapod keresőoptimalizálási beállításait, feltárjuk azokat a területeket, amelyekkel keresési helyezéseidet javíthatod és honlapod organikus keresési forgalmát növelheted. Kérd SEO auditunkat most és használd ki azonnal az egyszeri keresőoptimalizálás előnyeit!

SEO audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.
Keresőoptimalizálási folyamatunk

SEO stratégiában gondolkodunk, rendszert építünk a keresőoptimalizáláshoz

alkalmazott kutatási eszközök és módszerek

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form