Szeretnéd felpörgetni vállalkozásod Google Ads kampányait?

Kérj auditot Google Ads fiókodra most!
Audit igénylése
Komplex vizsgálat

Komplex vizsgálat

Átfogó ellenőrző listánk és elemző szoftverek segítségével feltárjuk Google hirdetési fiókodban a nem megfelelő kampánybeállításokat és kiaknázatlan lehetőségeket.
Optimalizálási javaslatok

Optimalizálási javaslatok

Konkrét, jól hasznosítható tanácsokat és javaslatokat kapsz, amelyekkel azonnal javíthatod meglévő Google Search, Gmail, Display és YouTube kampányaid teljesítményét.
Azonnali előnyök

Azonnali előnyök

Tippjeink segítségével csökkentheted hirdetési kiadásaidat, ügyfélszerzési költségedet vagy növelheted eladásaidat, megelőzve a versenytársaid hirdetéseit a Google-ben.
Személyre szabott árajánlat

Kérd ajánlatunkat Google Ads auditra most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most, és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül! A vizsgálat elvégzését követően eldöntheted, hogy javaslatainkat Te magad valósítod meg vagy a Google kampányok optimalizálásával Bennünket bízol meg.

Amennyiben az audit elkészítését követően Ránk bízod a kampányaid kezelését, akkor az audit díját teljes egészében jóváírjuk Neked az első 6 hónapban.

Audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.

Bizonytalan vagy Google kampányaid sikerében?

Google hirdetéseidet saját magad kezeled?

• Egy ideje hirdetsz a Google Ads-ben, de már nem hozza a várt eredményt?
• Létrehoztál egy hirdetési fiókot, de úgy érzed, közel sem használod ki a lehetőségeket?
• Nincs időd foglalkozni a kampányok felügyeletével?
• Nem ismered a legújabb hirdetési funkciókat, amelyekkel versenytársaidat megelőzhetnéd?

Audit igénylése
Hirdetéseidet saját magad kezeled?
Hirdetéseidet ügynökség kezeli?

Google hirdetéseidet ügynökség kezeli?

• Nem tudod, pontosan mivel is foglalkozik partnered, miért fizetsz folyamatos havidíjat nekik?
• Nem tudod megítélni partnered teljesítményét, mivel nem vagy szakértő a témában?
• Csak automatikusan generált jelentéseket kapsz magyarázat és cégedre szabott javaslatok helyett?
• Egyszerűen csak szeretnél más ügynökséget is kipróbálni?

Audit igénylése
Egy tipikus vállalkozás esetén a Google Ads költségek átlagosan 25%-a kárba vész. Kíváncsi vagy, hogy jelenlegi hirdetési költségeidből mennyit takaríthatnál meg jobb kampánybeállításokkal?
Érdekel

Az audit folyamata

Az audit folyamata

Hozzáférés biztosítása fiókhoz

Megadod Google Ads fiókod ügyfélazonosító számát, amely alapján felkérést küldünk fiókodba. Felkérésünk elfogadásával engedélyezed a hirdetési fiókhoz való hozzáférést. Ezt a későbbiekben bármikor visszavonhatod.

Google Ads fiók audit elvégzése

Ellenőrizzük a fiókbeállításokat és elemezzük a kampányok teljesítményét. Az audit eredményeiből megtudhatod mennyire használod ki a Google Ads-ben lévő potenciált és milyen területen lenne még lehetőség a kampányok teljesítményének fokozására.

Kampánybeállítások optimalizálása

Bevált módszereink és több éves tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a fiókban található aktív kampányok és hirdetések optimális beállítására. Tanácsaink alapján eldöntheted, hogy ezeket Te magad végzed el vagy bennünket bízol meg a megvalósításával.
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Az audit igénybevételének feltételei

Az audit elkészítését akkor tudjuk vállalni, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek. Ebben az esetben biztosak lehetünk abban, hogy elegendő adat áll rendelkezésünkre azokhoz az elemzésekhez, melyek eredményei alapján javaslatokat tudunk tenni a kampányok hatékonyságának növelésére, a hirdetések optimalizálására.

Az audit feltételei 1.

Legalább 3 hónapja meglévő Google Ads fiók

Az audit feltételei 2.

Legalább 1 aktív Google kampány

Az audit feltételei 3.

Minimum 100 000 Ft/hó hirdetési költés

Igényelj Google Ads
auditot most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most,
és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években.

Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További audit szolgáltatásaink

Facebook audit

Facebook Ads

Google Shopping audit

Google Shopping

PPC kampánymenedzsment szolgáltatás

Analitika

Szeretnéd magasabb szintre emelni kampányaid?

Válaszd PPC kampánymenedzsment szolgáltatásunk!

Adatvezérelt AI megoldásokat is alkalmazva, folyamatosan keressük Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest vagy akár Waze kampányaid optimalizálási lehetőségeit, megálljuk helyünket nemzetközi és többnyelvű kampányok menedzselésében is.

Google Ads kampánykezelés