Pinterest hirdetéskezelés

Győzd meg célközönséged termékeidről alacsony hirdetési költségek mellett!

A Pinterest az inspirációgyűjtés platformja, emiatt az olyan termékek esetén, ahol a vizualitás kiemelt szerephez jut, tökéletes választás lehet a hirdetésre! A felhasználók gyakran böngészik a fotókat, videókat ötletelés céljából, és rendszeresen kapnak innen olyan impulzusokat, amelyek később vásárlást eredményeznek. Emiatt mindenképp érdemes megjelenni hirdetéseiddel a Pinteresten is, ahol a pontos célzási lehetőségeknek köszönhetően már az inspiráció fázisában hathatsz a felhasználókra!

A Pinterest hirdetés előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Inspirálj hirdetéseiddel

Ha szeretnéd hirdetéseiddel inspirálni, befolyásolni a felhasználókat már a vásárlást megelőző döntési folyamat legelején

Vizuális élmények

Ha vizuális élményeken keresztül szeretnéd átadni márkád legfőbb értékeit

Alacsony kattintási költségek

Ha egy olyan platformot keresel, ahol még kevesebben hirdetnek, ezért alacsonyabbak a kattintási költségek is

Hirdetéseid elmentése

Ha szeretnéd, hogy hirdetéseidet elmentsék a felhasználók, és újra és újra találkozzanak vele

A legnépszerűbb hirdetéstípusok a Pinteresten

Inspirálj gyönyörű vizuális tartalmakon keresztül

Standard Pin hirdetések

A legnépszerűbb hirdetéstípus, mégpedig azért, mert könnyű vele felkelteni célközönséged figyelmét. A márkádat népszerűsítő Pin-ek kiemelésével felpörgetheted láthatóságod, amiket a felhasználók el is menthetnek maguknak. Az így gyűjtött inspirációt a későbbi vásárlási döntéseik folyamán fel tudják használni, de akár azonnal a weboldaladra is léphetnek.

Ha egy felhasználó elment egy Standard Pin-t a táblájára, a "Hirdetés" címke eltűnik róla, így a továbbiakban egy organikus Pin-ként fog megjelenni.

Video Pin hirdetések

A videós megoldások a Pinterest esetében is kiválóan teljesítenek. Könnyebb általuk elmesélni márkád történetét, és azonnal megragadják a felhasználók figyelmét, így nagyobb eséllyel fognak melletted elköteleződni. A videó megtekintését követően átkattinthatnak weboldaladra, ahol még alaposabban megismerkedhetnek márkáddal.

A Pinterest elemzései alapján a felhasználók 53%-kal valószínűbb, hogy egy márka vagy termék megvásárlása mellett döntenek egy videó megnézését követően.

Shopping Pin hirdetések

A Shopping Pinek elsődleges célja a konverziónövelés. Feltöltheted termékeidet a katalógusodból, és a vásárlók meggyőzése érdekében a legfontosabb, legvonzóbb termékinformációkat is feltüntetheted rajtuk. A termékfotóid tartalmazó kártyák tökéletesen beépülnek az organikus tartalmak közé, így könnyedén szerezhetsz olyan vásárlókat, akik épp a témában inspirálódnak.

A Shopping Pin hirdetés különösen jól tud működni webáruházak esetén.

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó kreatív és landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

További PPC szolgáltatásaink

Google Ads kampánymenedzsment

Google Ads

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

Facebook Ads

Facebook Ads

Instagram

Instagram

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Twitter Ads

YouTube

YouTube

Waze Ads

Waze Ads

TikTok Ads

Még bizonytalan vagy?

Jelentkezz marketing auditra most!

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Audit igénylése