Személyre szabott SEO tanácsadás  

Készen állsz, hogy a legtöbbet hozd ki weboldalad láthatóságából a keresőkben? Fedezzük fel azokat a rejtett lehetőségeket, amelyekkel megelőzheted a konkurenciád!
Ajánlatkérés
SEO tanácsadás

Tapasztalt SEO tanácsadók várnak

Tudtad, hogy akár egyetlen SEO tanácsadás is hónapokig tartó tanulástól vagy a tapasztalatlanság szülte felesleges pénzkidobástól menthet meg? SEO optimalizálási szolgáltatásunkkal pedig gyorsítósávon előzheted meg versenytársaidat: már azonnal előnyökhöz juthatsz, de hosszútávon is számíthatsz szakértői támogatásunkara.

ideje seo tanácsadást kérned

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Rövid megtérülés

Ha szeretnéd racionalizálni a keresőoptimalizálásra fordított költségeidet

Rugalmas hirdetési büdzsé

Ha szeretnéd, hogy többen megtalálják honlapodat a Google keresőjében

Felhasználók végigkísérése

Ha szeretnéd megelőzni versenytársaidat a Google találati listáján

Széles körű elérés

Ha szeretnéd, hogy mobil eszközön is előre sorolja a Google keresője a honlapodat

seo tanácsadás és optimalizálás területei

Neked miben segíthetünk?

Úgy érzed, hogy lemaradsz a versenytársaid mögött, de nem mozogsz otthonosan a keresőoptimalizálás világában? SEO szakértőink szívesen segítenek Neked!

Honlap architektúra tervezés

Új weboldalt indítasz, és biztos alapokat szeretnél? Mielőtt még elindítanád új weboldalad, érdemes SEO tanácsadást kérned, hogy biztosítsd a sikerhez szükséges erős keresőoptimalizálási alapokat már a kezdetektől. Ha megfogadod stratégiai tervezésre vonatkozó  tanácsainkat, és honlapodat SEO optimalizált alapokra építed, lerövidítheted az organikus forgalom felfutásához szükséges időt.

Kulcsszókutatás
Kulcsszó és tartalom stratégia
Honlap struktúra tervezés
Beszédes URL-ek  és SEO címkék

Versenytárs elemzés

Mekkora eséllyel kerülhetsz a Google első oldalára? Mennyire reálisak organikus forgalomszerzéssel kapcsolatos elvárásaid? A piaci szereplők és versenyhelyzet mélyreható elemzésével feltárjuk lehetőségeidet és segítünk a reális és elérhető célok meghatározásában. SEO tanácsadási szolgáltatásunk keretében bemutatjuk melyek azok bevált gyakorlatok, amelyekkel többet hozhatsz ki a keresőoptimalizálásból.

Forgalmi források
Legfontosabb kulcsszavak
Keresési pozíciók
GAP analízis

Tartalomfejlesztési stratégia

Szeretnéd maximalizálni a tartalommarketinged hatékonyságát? A tartalom a király, de csak akkor, ha az célcsoportod igényei és keresési szokásai figyelembe vételével készül és el is jut hozzájuk. Ha úgy érzed, hogy a tartalommarketing stratégiád nem hozza a várt eredményeket, egy SEO tanácsadó segíthet ezt újraértékelni és optimalizálni. Lehet, hogy új témák kijelölésére lesz szükség, de lehet, hogy elegendő a meglévő tartalmak SEO optimalizálása.

Meglévő tartalmak SEO optimalizálása
Informatív és támogató tartalmak azonosítása
SEO optimalizált tartalmak készítése

Linkszerzési stratégia

SEO tanácsadási szolgáltatásunkon belül különös hangsúlyt fektetünk nem csak az on-site optimalizálásra, hanem a külső linkhivatkozások átgondolt, tudatos stratégia mentén való bővítésére is. A versenytársak linkprofiljának elemzése és bevált gyakorlataink alapján segítünk Neked a linkprofil fejlesztésben, hogy az képes legyen támogatni kitűzött üzleti céljaidat. Amennyiben szeretnéd, akár teljes egészében levesszük a válladról a stratégia megvalósításához kapcsolódó operatív feladatokat is.

Linkprofil elemzés, GAP analízis
Link stratégia és fejlesztési terv
Linkszerzési SEO tanácsadás

Folyamatos SEO tanácsadás

A keresőoptimalizálás nem egy egyszeri tevékenység, hanem egy folyamat, amely állandó  odafigyelést igényel. Ha nincs erre kapacitásod, akkor rendszeres konzultációra is lehetőséget biztosítunk, így nem maradsz magadra a későbbiekben sem. Ügyfeleink többsége számára folyamatos SEO tanácsadást nyújtunk, amely lehetőséget ad az eredményeinek közös átbeszélésére  és amennyiben szükséges, akkor a SEO stratégia újratervezésére is.

Szakértői támogatás
SEO konzultációk
Stratégia felülvizsgálata

Még bizonytalan vagy?

Tegyél próbára minket!

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra, hogy megmutathassuk, mivel javítanánk keresési pozícióidat és növelnék honlapod Google keresőjéből származó organikus forgalmát.

Jelentkezem
miben segíthet a seo tanácsadás?

Megoldást adunk a leggyakrabban felmerült problémákra

Már az első konzultáció alkalmával rámutatunk a legfontosabb javítandó területekre, amelyek megoldásával már rövid időn belül érdemi javulást érhetsz el. Marketing ügynökségként szolgáltatásaink széleskörűek, ha nem a keresőoptimalizálásra van  igazán szükséged weboldalad sikeréhez, arra is rámutatunk, és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Érj el új embereket

Alacsony forgalom

Kiderítjük, miért nem hozza a várt látogatottságot weboldalad a Google keresőjéből, és feltárjuk a mögöttes okokat.

Gyenge helyezések

Konkrét lépéseket és stratégiákat mutatunk, amelyekkel növelheted weboldalad látogatottságát és javíthatod keresési pozícióidat.

Rugalmas hirdetési büdzsé

Technikai problémák

Feltárjuk honlapod hiányosságait és rámutatunk, mely területeken van szükség fejlesztésre a Google-ben való jobb megjelenés érdekében.

Sovány tartalom

Sok esetben a meglévő tartalmak továbbfejlesztésére, SEO optimalizálására és új tartalmak készítésére is szükség lehet a jobb eredmények eléréséhez.

Forgalom visszaesés

Egy jelentős és hirtelen forgalomcsökkenés aggodalomra ad okot, és szükségessé teszi a helyzet felülvizsgálatát.

Kulcsszó választás

Ha bizonytalan vagy abban, hogy a jelenlegi kulcsszavak a legjobbak-e a céljaid eléréséhez, segítünk a helyes irány meghatározásában.

Landing page

Felhasználói élmény

A UX szempontok is közvetlenül befolyásolják weboldalad SEO teljesítményét. Érdemes megvizsgálni, hogyan növelhetjük.

Inspiráld közönséged

Egyedi probléma

Nem minden eset tipikus. Keress minket bátran, ha speciális kihívással szembesülsz honlapod SEO optimalizálása során.

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Válaszok

Gyakran feltett kérdésekre

Összegyűjtöttük egy csokorba azokat a kérdéseket, amelyeket már sokszor feltettek nekünk Ügyfeleink, hátha Téged is segíthetnek az ezekre adott válaszok.

Miért hasznos számomra a SEO tanácsadás?

Szeretnél jobban rálátni a weboldalad jelenlegi SEO teljesítményére? Szolgáltatásunkkal pontosan megértheted, mi határozza meg a helyedet a Google keresési listáján. Fontos kiemelni, hogy a SEO folyamatosan változik, azaz semmi sem marad ugyanaz. Ami tavaly még hozta a kívánt sikereket, ma már lehet, hogy nem működik. Folyamatosan frissítened kell a tudásodat, hogy lépést tarts a változásokkal.A SEO tanácsadás során rengeteg hasznos tippet kapsz, hogyan javíthatod a weboldalad láthatóságát a keresőkben. Megérted, hogy esetlegesen miért nem hozták a várt eredményeket a korábbi próbálkozások, és megtanulod, hogyan old meg a jelenlegi és a jövőbeni kihívásokat. 

Mikor kérjek SEO tanácsadást?

Bármikor! Legyen szó induló vagy már jól működő weboldalról, mindig van hely a fejlődésre. Akár egy frissítésen töröd a fejed, akár új termékeket szeretnél piacra dobni, egy SEO szakértővel való ötletelés aranyat érhet. A SEO tanácsadás egy lehetőség arra is, hogy jobban megismerd az ügyfeleidet, rájöjj, milyen kulcsszavakra keresnek rá leginkább, és hogyan kommunikálhatsz velük hatékonyabban. Lehet, hogy olyan apróbb hibákra is fény derül, amik eddig elkerülték a figyelmedet, de amik javításával hirtelen sokkal jobb eredményeket érhetsz el.

Melyek a SEO tanácsadási folyamat lépései?

Személyre szabottan fókuszálunk az igényeidre: Az első lépés a SEO tanácsadás során, hogy alaposan megismerjük az igényeidet és céljaidat. Ebben a szakaszban arról beszélgetünk, mivel foglalkozik a vállalkozásod, milyen célokat tűztél ki, és milyen kihívásokkal szembesültél eddig a keresőoptimalizálás során. 
Elemezzük a honlapodat: Mielőtt belekezdenénk a tanácsadásba, előzetesen részletesen elemezzük a weboldalad jelenlegi SEO teljesítményét. Ezáltal  jobban megértjük, hol tart jelenleg a weboldalad, és milyen területeken van szükség fejlesztésre. Megtudhatod, mely kulcsszavakra rangsorol jelenleg a weboldalad a keresési eredmények között, és hogy ez mennyire előnyös a számodra. Bemutatjuk, hogyan keresnek rád jelenleg az ügyfeleid, és azt is, hogy ez mennyire releváns számodra . 
Megtaláljuk a  kulcsszavaidat: A leendő vásárlóid számos kifejezést használhatnak, amikor a termékeidet vagy szolgáltatásaidat keresik. Megkeressük a  legjobb lehetőségekkel rendelkező kulcsszavaidat. Tanácsokkal látunk el, hogyan találd meg a számodra legfontosabb kulcsszavakat, és hogyan optimalizáld a weboldaladat úgy, hogy az több, vállalkozásodhoz szorosan kapcsolódó kulcsszóra is jól rangsoroljon.
Lerántjuk a leplet a konkurenciáidról: Összevetjük a weboldaladat a konkurenciáid teljesítményéval, és az összegyűjtött adatok alapján javaslatokat teszünk a vállalkozásod online fejlődésére, hogy a lehető legtöbb ügyfelet szerezd meg.
Hibakeresés: Rámutatunk a weboldalad esetleges  hibáira. Tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan észrevehetjük azokat a problémákat, amelyek talán elkerülték a figyelmedet. Sok esetben néhány apró módosítás is jelentős javulást hozhat a láthatóságodban.
SEO stratégia alkotás: Végül, kidolgozunk egy stratégiát, hogy a lehető legtöbb potenciális érdeklődőt érjük el, a Google keresőből és ezáltal szerezz új ügyfeleket.
Csak egy bizonyos terület érdekel? A tanácsadást kérheted akár egy-egy konkrét területre vonatkozóan is.

Egyszeri vagy folyamatos SEO tanácsadást igényeljek?

A SEO egy dinamikusan változó terület. Ha úgy kívánod, folyamatosan monitorozzuk weboldalad teljesítményét, és rendszeres tanácsadással segítünk abban, hogy honlapod alkalmazkodjon a keresőmotorok változó algoritmusaihoz és a piaci trendekhez. Természetesen dönthetsz úgy is, hogy csak egyszeri SEO tanácsadást veszel tőlünk igénybe honlapod SEO optimalizálásához.

Mennyibe kerül a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás költsége változó, és függ a választott szolgáltatásoktól, a projekt bonyolultságától és a weboldal méretétől. Általában egyedi árajánlatot készítünk, amely pontosan tükrözi az ügyfél igényeit és a vállalás mértékét. Az árajánlat elkészítésekor a feladatok elkészítéséhez szükséges, előzetesen becsült munkaórák számából indulunk ki.

Mennyi időbe telik, amíg az eredmények láthatóvá válnak?

A SEO egy hosszú távú folyamat, és az eredmények megjelenése általában néhány hónapot vesz igénybe. Azonban az első javulások gyakran már néhány héten belül észrevehetők, különösen ha a weboldalt korábban nem keresőoptimalizálták. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tanácsasás önmagában még nem fogja előnyösebb helyzetbe hozni a honlapodat. Az eredmény attól is nagyban függ, hogy a tanácsokat követi-e a gyakorlati megvalósítás, illetve mennyi idő után lépnek életbe a javasolt változtatások.

Szükséges-e bármilyen technikai tudás a SEO tanácsadás igénybevételéhez?

Nem szükséges mélyreható technikai tudás a SEO tanácsadás igénybevételéhez. Mind a folyamatot és a javaslatokat és a gyakorlati megvalósítást is érthető módon magyarázzuk el, így könnyen követhető lesz.

Miben különbözik a SEO tanácsadás az ingyenes marketing konzultációtól?

A SEO tanácsadás egy mélyreható, személyre szabott szolgáltatás, amely konkrét, gyakorlati lépéseket és stratégiákat kínál a weboldalad keresőmotor-optimalizálásának javítására. Ezzel szemben, egy ingyenes marketing konzultáció általában általánosabb tanácsokat és iránymutatásokat nyújt a digitális marketing szélesebb spektrumában, beleértve a közösségi média stratégiát, e-mail marketinget vagy a PPC kampányokat is. Bár ezek az ingyenes konzultációk hasznos áttekintést nyújthatnak a weboldalad számára, nem biztosítanak olyan mélyreható és specifikus útmutatást, mint a SEO tanácsadás.

ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK NEKED

Még lennének kérdéseid?

Küldd el nekünk kérdésedet és mi igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Neked. Sürgősebb esetben, keress minket telefonon!

Írj nekünk