Legyen Neked is egy felhasználóbarát, igazi ügyfélélményt biztosító honlapod!

Nyűgözd le ügyfeleidet weboldaladdal, bízd ránk a megvalósítást és a biztonságos üzemeltetést
Ajánlatkérés
Weboldal készítés
Weboldal típusok

Professzionális online megjelenést készítünk üzleti céljaid eléréséhez

Mindegy milyen típusú weboldalt szeretnél, mi ugyanolyan lelkesedéssel vetjük bele magunkat a honlapfejlesztési projektbe, hogy megvalósítsuk elképzeléseidet.

Vállalati honlap

Vállalati honlap

Céges weboldal üzleti partnereknek, potenciális ügyfeleknek és munkavállalóknak.

Microsite

Microsite

Márkának, terméknek, projektnek, eseménynek vagy szűkebb célcsoportnak szóló, pár oldalból álló honlap.

Landing page

Landing page

Kampányok során alkalmazott, célzott érkeztető oldal adatbázis építéshez,  lead generáláshoz vagy esemény szervezéshez.

Webshop

Webshop

Komplex e-kereskedelmi megoldások webáruházak, foglalási rendszerek vagy aggregátorok részére.

Ajánlatkérés
Bevált gyakorlatunk a webfejlesztéshez

Te hol tartasz most a megvalósításban?

Előkészítés

Előkészítés

Ügyfeleink igényeinek pontos felmérését követően feltérképezzük a versenytársak mellett a nemzetközi piac és további iparágak aktuális trendjeit, eszközrendszereit is. Az így kialakított ötlettárból javasaltot teszünk a követendő irányvonalakra, best practice megoldásokra, amelyeket figyelembe véve véglegesítjük a feladattal szemben támasztott elvárásokat, követelményeket.

Igényfelmérés
Versenytárs elemzés
Bevált gyakorlatok

Tervezés

Tervezés

A közösen kialakított követelmények és honlappal kapcsolatos elvárások alapján elkészítjük a részletes fejlesztési specifikációt, kiegészítve a pontos folyamatok, logikai kapcsolatok, felhasználói útvonalak és a drótvázak (wireframek) kidolgozásával. Nagy hangsúlyt helyezünk az alaposan kidolgozott, a fejlesztési folyamat minden apróbb részletére kitérő fejlesztési dokumentációra, amely meghatározza a projekt további megvalósítását.

Specifikáció
Felhasználói útvonalak
Drótvázak

Web design

Web design

Az elfogadott és jóváhagyott drótváztervek alapján készülnek el a weboldal grafikai design tervei. A tervezés kezdetén először nyitóoldali grafikai látványterveket készítjük el. Elfogadását követően Ügyfelünkkel közösen meghatározzuk a főbb irányvonalakat, tovább finomítjuk a tervet a végleges grafikai megvalósításig, amely minden önálló oldaltípusról tartalmaz tervet. Amennyiben a fejlesztési keret lehetővé teszi, a látványterveket vagy az azokból készített prototípust a felhasználók körében is teszteljük.

Grafikai látványtervek
UX kutatás, tesztelés
Prototípus

Honlap fejlesztés

Honlap fejlesztés

Az előzetesen felmért igények alapján és a fejlesztő csapattal konzultálva javaslatot teszünk az általunk ideálisnak tartott fejlesztési platformra vagy tartalomkezelő rendszerre. A fejlesztési környezethez Ügyfeleink számára is hozzáférést biztosítunk, így folyamatosan figyelmmel kísérhetik, hogyan halad a projektjük. A honlaplátogatók viselkedésének nyomonkövetése kulcsfontosságú a sikeres online marketing kampányok hatékonyságának méréséhez, ezért ajánlatunk tartalmazza az analitikai beállítások elvégzését is. Szintén kulcsfontosságú, hogy az elkészült weboldal kellő látogatottságot szerezzen, ezért a keresőoptimalizálási beállításokra is különös figyelmet fordítunk.

Frontend, backend
Analitika
SEO

Honlap tesztelés

Honlap tesztelés

Minden projektünk élesítése előtt, legyen szó egy új modulról, landing page-ről, vagy egy komplett rendszerről, elvégezzük a honlap teljes körű tesztelését. Csapatunk előre meghatározott forgatókönyvek szerint teszteli az egyes folyamatokat, funkciókat és analitikai beállításokat, amelyeket egy hibajelentési rendszerben gyűjtünk. A hibajavításokat és az Ügyfél tesztelését követően kerülhet sor a honlap élesítésére, már korábban létező felület esetén pedig a cseréjére.

Teljeskörű tesztelés
Hibajavítás
Élesítés

A FEJLESZTÉS UTÁN IS GONDOSKODUNK HONLAPODRÓL

Website karbantartás, frissítés? Megoldva!

A honlap elkészítése után sem hagyunk magadra, karbantartási csomagunk keretében gondoskodunk a biztonságos üzemeltetésről. Ha meglévő honlapod karbantartásához keresel partnert, abban is szívesen segítünk.

Ajánlatkérés
Az együttműködés menete

Hogyan kezdünk hozzá?

alkalmazott kutatási eszközök és módszerek

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Az „Elfogadom” gombra kattintva beleegyezik, hogy cookie-kat tároljunk az Ön eszközén a webhelyen való navigáció javítása, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. További információért tekintse meg:  Adatvédelmi szabályzatunkat.