Szabadíts fel erőforrásaidat marketing folyamataid automatizációjával

Foglalkozz azzal, ami igazán fontos, a többit pedig bízd ránk!
Ajánlatkérés
Marketing automatizáció

Tedd hatékonyabbá vállalkozásod és spórolj időt automatizációval

Segítünk feltérképezni a marketing tevékenységeddel kapcsolatos folyamatokat, és optimalizáljuk azokat oly módon, hogy a különböző rendszereket összekötjük egymással, és ügyfeleid az ajánlatkéréstől a szerződéskötésig a Te beavatkozásod nélkül, gördülékenyen mehetnek végig a felhasználói úton. Ezáltal céged erőforrásokat spórol meg, így arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos.

Marketing automatizációs eszközök és módszerek

Neked melyikben segíthetünk?

Folyamatszervezés

Elsőként felmérjük céged ügyfélszerzési és belső működéséhez szükséges folyamatait, és javaslatot teszünk arra, hogy miképp és milyen rendszerekkel lehetne ezt optimálisabbá tenni, hogy a lehető legkevesebb emberi beavatkozást igényelje. A cél, hogy a kapcsolatfelvételt követően - történjen ez például közösségi oldalon vagy akár weboldalon - az felhasználók adatai azonnal elérhetőek legyenek tetszőleges CRM vagy projektmenedzsment rendszerben, majd automatizált e-mailek segítségével végigvezethetők az előre meghatározott folyamaton.

Felmérés
Javaslat
Megvalósítás

Rendszerintegráció

Amennyiben van rá lehetőség, a rendszereket a gyártó által biztosított, hivatalos integrációs felületen kötjük össze, így biztosítva a gyors és költséghatékony munkát. Azonban abban az esetben, ha még nem készült összekötés a szoftverek között, akkor sem esünk kétségbe, ugyanis többféle alkalmazást is használunk arra, hogy kapcsolatot teremtsünk a céged által használt rendszerek között! A legtöbb ismert szolgáltatás rendelkezik Zapier és Integromat támogatással, így ezek közbenjárásával könnyedén felállíthatjük az automatizált kommunikációt.

Zapier
Integromat

API és egyedi fejlesztés

Amennyiben az Ügyfeleink által használt rendszerek között még nem érhető el hivatalos integráció, akkor API kapcsolaton keresztül vagy teljesen egyedi fejlesztéssel programozzuk le a keretrendszert, ami kapcsolatot teremt a szoftverek között. Ezáltal teljes mértékben személyre szabott igényekre is megoldást tudunk nyújtani, például a lead generálás vagy a webanalitika területén.

API
Egyedi fejlesztés

Marketing automatizációs eszközök

Platformok

A marketing automatizációt és a rendszerek közötti integrációt bármely, céged által használt rendszerek között elvégezzük, legyen szó ismert CRM rendszerekről vagy akár egyedi egyedileg fejlesztett szoftverekről.

Beszéljünk a lehetőségekről

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form