Jelenj meg ügyfeleid számára az online világban megnyerően a webdesign segítségével!

Győzd meg látogatóidat a vizuális kommunikáció hatékony erejével weboldaladon!
Ajánlatkérés
Webdesign

Mindent a szemnek

Kezdődik így a mondás, és ez az internet világában halmozottan igaz. A webdesign legnagyobb segítségeddé tud válni vállalkozásod kommunikációjában - ez a saját színpadod, melyen reflektorfénybe tudod emelni kiemelkedő attribútumaidat. A Selector szakértelmével meg tudja adni azt a vizuális tálalást, mellyel weboldalad egy esztétikus, felhasználóbarát élménnyé tud válni a látogatók számára. Olyan designerek és webfejlesztők munkájára számíthatsz, akik amellett, hogy a Te céljaidat tartják szem előtt konstruktív és modern megoldásokkal tudják tökéletesíteni webes megjelenésedet.

PROFESSZIONÁLIS WEBDESIGN SZOLGÁLTATÁSAINK

Segítünk a tökéletes weboldal elkészítésében az első lépéstől fogva

UX kutatások

A UX kutatás célja az, hogy feltárjuk a potenciális Ügyfelek, vásárlók viselkedését, és a kapott információk felhasználásával fejlesszük a felületet, a designt - legyen szó webes platformról, telefonos applikációról vagy bármilyen egyéb felületről -, mellyel a felhasználók kapcsolatba kerülnek vállalkozásoddal való találkozásuk során. A Selectornál profi fejlesztők és designerek dolgoznak közösen azon, hogy jobbá tegyék a vállalkozásod által nyújtott felhasználói élményt, ezáltal pedig még több forgalmat generáljunk Neked! UX kutatási megoldásainkról többet is megtudhatsz ezzel foglalkozó oldalunkon.

Kutatás
Felhasználói élmény
Vásárlói viselkedés

Tervezés

Drótváz tervezés

Minden weboldal alapja egy határozottan kialakított rendszer, melybe beilleszthetjük az információt. Az első lépésben meghatározott UX kutatások eredményeit felhasználva készítjük el az úgynevezett grafikai vázat, a drótvázat, amely már szerkezetileg tartalmazza az oldal minden fontos elemét, egy egyszerű, jellemzően színek nélküli, vázlatszerű megjelenésben. Meghatározzuk, hova tervezünk szövegblokkokat, vizuális anyagokat, interakcióra ösztönző elemeket, egymáshoz viszonyítva ezeket milyen hangsúllyal, méretarányokban.

Grafikai vázlat
Weboldal szerkezet
Interakcióra ösztönzés

Web design

Felhasználói interakciók tervezése

Miután a drótváz egy statikus, design elemeket nem tartalmazó terv, a további fázisokat elősegítendő, kiegészítjük egy navigációs és vizuális útmutatóval, amely által egyértelműen elképzelhető, melyik gomb, link milyen oldalra irányítja majd a látogatót, milyen tartalmi elemeket, milyen terjedelemben szeretnénk megjeleníteni, hol érdemes grafikai elemet vagy kész fotókat alkalmazni. A weboldal drótvázának megtervezésével könnyen értelmezhető és átlátható formátumot tudunk meghatározni már a tervezés elején, megalapozva a további gyors és magabiztos fejlesztést. Emellett segít már abban is, hogy Te, mint tulajdonos határozottan lásd, milyen elemek, funkciók fogják kiadni a felület tartalmát.

Drótvázak
Grafikai látványtervek
Elemek, funkciók

Látványtervek készítése

A megbúvó komplex rendszereket mindig a vizuális megjelenés fedi le, és ez is az, amivel látogatóid találkoznak először. A jó weboldal látványa olyan, mint egy meetingen az öltözeted - könnyen befolyásolja lehetséges vásárlóid véleményét a brandedről. A Selectorban adunk erre, és igényeidre szabva, gondos szakértelemmel kreatív és egyedi látványt tudunk kölcsönözni webes megjelenésednek, amit nem csak Te, de jövőbeli látogatóid is imádni fognak. Kereshetsz minket egy specifikus landing page elkészítésével is, de bátran állunk komplex weboldalak teljes felépítéséhez is.  Minden esetben az ügyfél arculatába illeszkedő, jellemzően az iparági trendeket figyelembe vevő designt tervezünk.

Egyedi látványterv
Leendő arculat
Design elemek

Prototípus készítése

Ahhoz, hogy weboldalad zökkenőmentesen működjön, szükség van rá, hogy megismerjük a felhasználói interakciók jellegét és folyamatait egy szimuláció keretein belül. A prototípus az az élesítendő verziója a weboldalnak, mely már tartalmazza azokat a kattintható grafikai elemeket, CTA gombokat, boxokat, melyekkel a látogatók érintkezni fognak. Ebben  fázisban még jellemzően nem programozunk, tehát pl egy regisztrációs folyamat, az űrlapok, a tervezett animációk még nem működnek, azonban már pontosan rekonstruálható egy látogatói útvonal,  a képernyők közötti váltások, melyik gomb pontosan melyik oldalra vezet, mennyi lépéssel juttatjuk el az érdeklődőket egy lead generáló űrlapig.

Grafikai elemek
CTA gombok
Látogatói útvonal

Az együttműködés menete

Hogyan kezdünk hozzá?

Az alábbiakban bemutatjuk röviden, hogy mire számíthatsz, ha velünk dolgozol.

1.

Briefing

Az első lépésben felmérjük és egyeztetjük Ügyfeleink webdesignnal kapcsolatos igényeit, elképzeléseit, valamint megvizsgáljuk a versenytársakat és nemzetközi trendeket.

2.

Drótvázak

Az igények egyeztetését követően elkészítjük az úgynevezett grafikai vázat, amely már szerkezetileg tartalmazza az oldal minden fontos elemét, de még kevésbé kidolgozottan.

3.

Látványtervek

Az első körben két irányvonalat is készítünk, majd a kiválasztott koncepció szerint haladunk tovább az egyes aloldalak kidolgozása során, amit az interakciós elemekkel is kiegészítünk.  

4.

Prototípus készítése

Elkészítjük a tervezett weboldal kattintható verzióját, mely már tartalmazza azokat a főbb grafikai elemeket, CTA gombokat, boxokat, melyekkel a látogatók érintkezni fognak.

5.

Sitebuilding

A prototípus tesztelési eredményeit követően, fejlesztőink elkészítik a grafikai látványtervek alapján a honlap teljes funkcionalitású változatát.

6.

Élesítés, véglegesítés

Felhasználói tesztelést és hibajavítást követően az új megjelenéssel rendelkező weboldalt publikáljuk és elérhetővé tesszük a nagyközönség számára.

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form