LinkedIn Ads hirdetéskezelés

Építs szakmai ismertséget és szólítsd meg potenciális üzleti partnereidet!

A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi portálja, ahol megszólíthatod a máshol nem, vagy nehezen elérhető üzleti döntéshozókat és ezáltal fellendítheted B2B értékesítésed. Mivel a LinkedInen jellemzően mindenki naprakészen tartja az adatlapját, ezért tűéles, szakmai szempontok mentén beállított célzással érheted el közönséged egy szponzorált bejegyzéssel vagy épp egy személyre szabott, névre szóló üzenettel.

A LinkedIn hirdetés előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Hirdess szakmabelieknek

Ha szakmabelieknek szeretnél hirdetni, és az üzleti kapcsolatépítés az elsődleges célod

Érj el döntéshozókat

Ha elfoglalt szakembereket vagy magas pozícióban lévő üzleti döntéshozókat szeretnél elérni

Pontos célzás

Ha csak bizonyos kvalitásoknak eleget tevő felhasználókat céloznál

Nemzetközi terjeszkedés

Ha vállalatod szakmai hírnevét erősítenéd, akár nemzetközi terjeszkedéssel

A legnépszerűbb hirdetéstípusok a LinkedInen

Jelenj meg a világ legnagyobb szakmai közösségi oldalán

Hírfolyam hirdetések

A hírfolyam a LinkedIn központja, ahol a felhasználók áttekinthetik ismerőseik és a követett oldalak, cégek által közzétett bejegyzéseket. Hirdetéseiddel itt könnyedén felkeltheted potenciális partnereid figyelmét, és átirányíthatod őket honlapodra, LinkedIn oldaladra vagy akár egy alkalmazáson belüli felülettel is elnyerheted a bizalmukat.

Hirdetéseid megjelenhetnek egyszerű képes hirdetés formájában, de interaktívabb galéria, carousel vagy videó típusú hirdetésként is.

Szöveges hirdetések

A szöveges hirdetések tökéletes megoldást nyújtanak a forgalomtereléshez. Célközönségedet átirányíthatod weboldalad bármelyik érkeztető oldalára, de dönthetsz amellett is, hogy saját LinkedIn oldaladra (azon belül pedig vagy a vállalat LinkedIn profiljára vagy a karrier oldalra) tereled a forgalmat.

A szöveges hirdetések hármasával jelennek meg, a felhasználó számára releváns ajánlatokat összegyűjtve.

Szponzorált üzenet hirdetések

A Message Ads hirdetésekkel közvetlenül tudod megcélozni a felhasználókat személyre szabott üzeneteiddel, amelyeket postaládájukban találnak meg. Ráadásul ezek az üzenetek megmaradnak a célcsoport bejövő üznetei között, így később is válaszolhatnak megkeresésedre. Az emberek sokkal szívesebben reagálnak egy üzenetre, ha az nekik szól, így ajánlott kihasználni a perszonalizációban rejlő lehetőségeket.

Hirdetéseid a célcsoportod bejövő üzenetei között fognak megjelenni, és ezek az üzenet megnyitása után sem tűnnek el.

Dinamikus hirdetések

A spotlight hirdetésekben nincs lehetőség szöveg megadására, ennek a formátumnak a személyre szabottság az előnye: a hirdetések dinamikus formában, folyamatosan frissülve jelennek meg, és a felhasználó nevére és pozíciójára szabva kínál előnyöket, követési és kapcsolatfelvételi lehetőséget, így segítségével könnyebben felkeltheted célközönséged figyelmét.

A dinamikus hirdetések a hírfolyam jobb oldalán jelennek meg, Follower (követőbázis-növelő), Spotlight (forgalomterelő) vagy Content (lead generáló) hirdetéstípusban.

Érdeklődőkeresési hirdetések

Lead generáló hirdetésekkel olyan embereket találhatsz, akik érdeklődnek termékeid vagy szolgáltatásaid iránt, és adatokat gyűjthetsz tőlük a LinkedInen belül, egy beépített űrlap segítségével - így könnyedén elküldhetik Neked például nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat egy árajánlat kéréshez.

Az érdeklődőkeresési hirdetésekkel potenciális ügyfeleidet tudod elérni a LinkedIn elhagyása nélkül, különféle adatok bekérésével.

Álláshirdetések

Az álláshirdetések segítségével tűéles, szakmai szempontok mentén beállított célzással érheted el leendő munkatársaidat, akik a LinkedIn felületén belül tudnak jelentkezni a meghirdetett pozícióra.

Az álláshirdetések nem csak a pozícióra alkalmas felhasználók hírfolyamában fog megjelenni, hanem egy külön álláshirdetéseknek dedikált oldalon is.

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó kreatív és landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

További PPC szolgáltatásaink

Google Ads kampánymenedzsment

Google Ads

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

Facebook Ads

Facebook Ads

Instagram

Instagram

Twitter Ads

Twitter Ads

Pinterest Ads

Pinterest Ads

YouTube

YouTube

Waze Ads

Waze Ads

TikTok Ads

Még bizonytalan vagy?

Jelentkezz marketing auditra most!

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Audit igénylése