Ne a csapat vagy az időhiány álljon egy nélkülözhetetlen webes ötlet megvalósításának útjába!

Foglalkozz azzal, ami igazán fontos, a többit bízd ránk!
Ajánlatkérés
Webáruház készítés

Ötleted és csapatod van, azonban neked is csak 24 órából áll egy nap?

Pontosan látod magad előtted a célt, hogy mit szeretnél megvalósítani, rendelkezel is a megfelelő fejlesztői kapcsolatokkal, azonban azzal is tisztában vagy, hogy mindez komoly plusz feladatot jelent számodra vagy valamelyik kollégádnak az elkövetkező hónapokra. Egy összetett fejlesztési projekt koordinálása sok esetben teljes embert igénylő feladat.

Ötleted van, de nincs kivel megvalósítani?

Körvonalazódtak a fejlesztési igények, tudod, milyen területen, mit szeretnél javítani, elérni, azonban nincs hozzá fejlesztő csapatod, aki mindezt papírra és monitorra vetné és értékes időt sem igazán tudnál szánni a teljes projekt koordinálására.

Még csak az ötletelésnél tartasz?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megosztjuk veled iparági tapasztalatainkat, hogy a már bevált gyakorlataink alapján ötleteidet könnyebben tudd digitális termékké fejleszteni.

segítünk ötleted megvalósításában

Szakértő csapatunk mindhárom esetben a rendelkezésedre áll.

Folyamatosan támogatjuk, koordináljuk terveid megvalósítását, hogy minden részlet zökkenőmentesen, időben elkészüljön.

Ajánlatkérés
TELJES KÖRŰ PROJEKTMENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSUNK

Hogyan készítjük?

Előkészítés

Igényfelmérés

Első lépésként egy részletes, ügyfél igényfelmérő kérdőívet kérünk tőled kitölteni, amely által igyekszünk minél részletesebben megismerni vállalkozásod, az általatok nyújtott szolgáltatást, a projektre vonatkozó elképzeléseidet, pontos igényedet. Minden részletre kíváncsiak vagyunk, hiszen minél részletesebben ismerjük a végterméket, annál pontosabb idő- és költség becsléssel segíthetjük stratégiai döntésed meghozatalát. A fentiek ismeretében elkészítjük a projektre vonatkozó részletes igényspecifikációt.

Igényfelmérés
Igényspecifikáció

Projekt költség - és időigény meghatározás

Amennyiben nem rendelkezel fejlesztői és vagy grafikus kapcsolatokkal, meglévő, tapasztalt partnereink közül a projekt elvárásaihoz leginkább illeszkedő csapatokkal készítünk ajánlatot, így a fejlesztési igényekre egy körben több megoldási lehetőséget is felvázolunk. Meghatározzuk mekkora időtartamot ölel fel a kivitelezés és ez milyen költséget jelent számodra.

Projektcsapat
Projekt ütemezés
Költségterv

Web design

Drótváz és fejlesztői specifikáció készítés

A szerződéskötést követően a csapattal együtt gondolkodva a pontosan körvonalazott igények alapján véglegesítjük a fejlesztői specifikációt, és elkészítjük drótvázakat, amelyek az oldalak egy statikus szerkezeti vázát jelentik.

Drótváz tervek
Fejlesztői specifikáció

Honlap fejlesztés

Design tervezés

Amennyiben szükséges, vizuálisan is megvalósítjuk a véglegesített és általad jóváhagyott  vázlatokat, szerkezeti terveket és elkészítünk minden szükséges design tervet és elemet. A design tervek kidolgozása során figyelembe vesszük a felhasználók igényeit, ügyelünk arra, hogy a felület majd a mindennapi működés során is a megfelelő  felhasználói élményt biztosítsa a látogatóknak.

Grafikai látványtervek
UX design tervezés

Projekt koordinálása

A tervek elfogadását követően a megvalósítás során egy kézben tartjuk a projekt több szálon futó folyamatait, az egyes részterületek munkáit, rálátunk minden egyes munkafolyamatra és kezeljük a fejlesztés során felmerülő új ügyféligényeket, visszajelzéseket. A technikai megvalósítás mellett tartjuk az előre egyeztetett határidőket.

Feladatok
Határidők
Felelősök

Tesztelés

Már a projekt során elkészült önálló modulokat is teszteljük, azonban a zárást megelőzően minden esetben egy átfogó tesztelési fázist iktatunk be, amikor mind felhasználói, mind látogatói oldalról átnézzük a teljes rendszert. Minden tesztelési fázisban dokumentáljuk és javítjuk a felmerült hibákat.

Tesztelés
Hibajavítás

Automation szolgáltatás

Felhasználói kézikönyv

A projekt zárásaként elkészítjük számodra az oldalad jövőbeni frissítéséhez, szerkesztéséhez szükséges írásos dokumentációt, amely részletesen bemutatja adminisztrációs rendszered felépítését, az egyes modulok funkcióját, használatát. amely  alapján zökkenőmentesen szerkesztheted oldalad.

Felhasználói kézikönyv

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form