Szeretnéd felpörgetni webáruházad Google Shopping hirdetéseit?

Kérj auditot Google Shopping kampányaidra most!
Audit igénylése
Webshop és termékoldalak

Webshop és termékoldalak

Megvizsgáljuk, hogy webáruházad minden tekintetben megfelel-e a Google Shopping kampányok elvárásainak, a vásárlási folyamat zökkenőmentes-e, az analitikai beállítások támogatják-e a dinamikus remarketinget.
Merchant Center és termékfeed

Merchant Center és termékfeed

Csekkoljuk, hogy Merchant Center hibátlanul működik-e, a termékfeed megfelelően strukturált és minőségű adatokat tartalmaz-e, hiszen ez meghatározza a Shopping kampányok alapvető sikerét és optimalizálásának lehetőségeit.
Google Shopping kampányok

Google Shopping kampányok

Átfogó ellenőrző listánk és intelligens algoritmuson alapuló elemző szoftverek segítségével feltárjuk Google Shopping kampányaidban a nem megfelelő beállításokat és kiaknázatlan optimalizálási lehetőségeket.
Személyre szabott árajánlat

Kérd ajánlatunkat Google Shopping auditra most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most, és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül! A vizsgálat elvégzését követően eldöntheted, hogy javaslatainkat Te magad valósítod meg vagy a termékfeed és a Google Shopping kampányok optimalizálásával Bennünket bízol meg.

Amennyiben az audit elkészítését követően Ránk bízod a kampányaid kezelését, akkor az audit díját teljes egészében jóváírjuk Neked az első 6 hónapban.

Audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.

Bizonytalan vagy Google Shopping kampányok sikerében?

Elkészült a webshopod, de mégsem futnak a Shopping kampányaid?

• A fejlesztő már átadta az új webáruházadat, de nem tudod, megfelelő-e a Google Shopping kampányok futtatásához?
• Már feltöltöttél termékfeedet a Merchant Centerbe de az folyamatosan valamilyen hibát jelez?
• Nem tudod, hol folyik el a hirdetési költség, hogyan lehetne termékcsoportok, termékek szerint jobban szegmentálni a Shopping kampányokat?
• Úgy érzed, mindent beállítottál, de mégsem hozta a várt eredményt?
• Nincs időd foglalkozni a Shopping kampányok folyamatos felügyeletével és állítgatásával?

Audit igénylése
Nincs elég látogatód?
Miért jobb egy ügynökség?

Miért előnyösebb a Google Shopping kampányok kezelését ügynökségre bíznod?

• Nem kell a legújabb Google Shopping hirdetési lehetőségekkel lépést tartanod és folyamatosan képezned magad.
• Nem szükséges a feed elkészítésével vagy optimalizálásával bajlódnod, azt leegyeztetjük mi webshopod üzemeltetőjével vagy megoldjuk saját magunk.
• A Google Shopping kampányok kialakítása komplex feladat, a megfelelő kampánystruktúra tervezésen túl szükséges hozzá a vásárló folyamat komplex elemzése és a termékfeed összeállításához programozási ismeret is.
• Egy olyan csapat foglalkozik a Google Shopping kampányaid menedzselésével, akinek ez a szakterülete.

Audit igénylése
Az általunk menedzselt Google Shopping kampányok hirdetési költségeinek megtérülése (ROI) jellemzően 15-25 között mozog.
Érdekel

Az audit folyamata

Az audit folyamata

Hozzáférések biztosítása a
fiókokhoz

A komplex vizsgálat elkészítéséhez szükségünk lesz Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager és Google Merchant Center fiókokhoz való hozzáférésre. Ezeket az audit elkészítését követően a későbbiekben bármikor visszavonhatod, de a jóváhagyásod nélkül semmit nem fogunk módosítani a fiókokban.

Google Shopping & Merchant Center audit elvégzése

Ellenőrizzük webshopodban a vásárlás folyamatát, a Merchant Center beállításokat, a termékfeedet és a Google Shopping kampányok teljesítményét. Az audit eredményeiből megtudhatod milyen a termékcsoportok szerinti megtérülés és mennyire használod ki a Google Shopping termékhirdetésekben rejlő lehetőségeket.

Google Shopping hirdetések optimalizálása

Bevált módszereink és több éves tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a fiókban található aktív Google Shopping kampányok és hirdetések optimális beállítására a megterülés növelése érdekében. Tanácsaink alapján eldöntheted, hogy ezeket Te magad végzed el vagy bennünket bízol meg a megvalósításával.
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Az audit igénybevételének feltételei

Az audit elkészítését akkor tudjuk vállalni, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek. Ebben az esetben biztosak lehetünk abban, hogy elegendő adat áll rendelkezésünkre azokhoz az elemzésekhez, melyek eredményei alapján javaslatokat tudunk tenni a Google Shopping kampányok hatékonyságának növelésére, a hirdetések optimalizálására.

Az audit feltételei 1.

Legalább 3 hónapja meglévő Google Ads fiók

Az audit feltételei 2.

Legalább 1 aktív Google Shopping kampány

Az audit feltételei 3.

Minimum 100 000 Ft/hó hirdetési költés

Igényelj Google Shopping
auditot most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most,
és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években.

Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További audit szolgáltatásaink

Google Ads audit

Google Ads

Facebook audit

Facebook Ads

PPC kampánymenedzsment szolgáltatás

Analitika

Szeretnéd magasabb szintre emelni kampányaid?

Válaszd PPC kampánymenedzsment szolgáltatásunk!

Adatvezérelt AI megoldásokat is alkalmazva, folyamatosan keressük Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest vagy akár Waze kampányaid optimalizálási lehetőségeit, megálljuk helyünket nemzetközi és többnyelvű kampányok menedzselésében is.

Google Shopping kampánykezelés