Facebook hirdetéskezelés

Szólítsd meg célközönséged a világ legnagyobb közösségi oldalán!

A Facebook Ads pontos célzási beállításain keresztül üzenetünket rendkívül hatékonyan juttathatjuk el célközönségünk számára, és ezáltal azok figyelmét is felkelthetjük, akik eddig még nem hallottak rólunk. A márkaépítéstől kezdve az értékesítésig széles eszköztár áll a rendelkezésünkre annak érdekében, hogy elérjük azt a kampánycélt, amelyik leginkább illeszkedik vállalkozásodhoz!

A Facebook hirdetés előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Érj el új embereket

Ha olyanokat szeretnél elérni, akik még nem keresnek termékedre vagy szolgáltatásodra

Pontos célzás

Ha pontosan ismered a célközönséged, és szeretnéd őket és csakis őket elérni

Költséghatékony tesztelés

Ha kis összegből szeretnéd tesztelni célközönséged, kreatívjaid vagy épp főbb üzeneteidet

Növeld követőbázisod

Ha növelni és skálázni szeretnéd bevételed, ezzel emelve a hirdetések megtérülését

A legnépszerűbb hirdetéstípusok a Facebookon

Hirdetési formátumok, melyeknek csak a képzelet szab határt

Hírfolyam hirdetések

A hírfolyam a Facebook központja, ahol a felhasználók áttekinthetik ismerőseik és a követett oldalak, csoportok által közzétett bejegyzéseket. Hirdetéseiddel itt könnyedén felkeltheted potenciális vásárlóid figyelmét, és átirányíthatod őket honlapodra, Facebook oldaladra vagy akár egy alkalmazáson belüli felülettel is elnyerheted a bizalmukat.

Hirdetéseid megjelenhetnek egyszerű képes hirdetés formájában, de interaktívabb galéria, carousel vagy videó típusú hirdetésként is, akár Facebook csoportokon belül.

Facebook Stories

A Stories egy olyan teljes képernyős felület, ahol a felhasználók néhány másodperces képeket, videókat osztanak meg egymással általában közvetlenebb, személyesebb hangnemben, mint a hírfolyamban. A tartalmak között könnyedén felbukkanhatnak a Te hirdetéseid is néhány másodpercig, amelyek így remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy építsd márkád, vagy épp figyelmeztesd azokat, akik korábban jártak már az oldaladon, de vásárlás nélkül távoztak.

A Stories hirdetésekkel elsődlegesen mobilon fog találkozni célközönséged.

Messenger hirdetések

A Messenger-hirdetések segítik az embereket abban, hogy beszélgetést kezdeményezzenek a vállalkozásoddal. Személyes kapcsolatot teremthetsz az aktuális és a potenciális ügyfeleiddel, amihez számos interaktív vagy automatizált funkció közül választhatsz.

Hirdetéseid a Messenger bejövő üzenetei között fognak megjelenni.

Érdeklődőkeresési hirdetések

Érdeklődőkeresési hirdetésekkel olyan embereket találhatsz, akik érdeklődnek termékeid vagy szolgáltatásaid iránt, és adatokat gyűjthetsz tőlük a Facebookon belül, egy beépített űrlap segítségével - így könnyedén elküldhetik Neked például nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat egy árajánlat kéréshez.

Az érdeklődőkeresési hirdetésekkel potenciális ügyfeleidet tudod azonosítani különféle adatok bekérésével.

Instagram hirdetések

Az Instagram a mai napig megmaradt eredeti koncepciójánál, és az alkalmazásban csak képeket és videókat lehet megosztani, amelyeket még mindig a személyes felhasználók dominálják a vállalkozásokkal szemben. Épp emiatt kínál remek lehetőséged arra, hogy márkáddal kitűnj a tömegből egy gyönyörű vizuális tartalommal!

A Facebook hirdetéseket könnyedén megjeleníthetjük Instagramon is, de akár önálló formátumokat is tervezhetünk a platformra.

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó kreatív és landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Tapasztalatunk

Facebook kampánykezelés

Néhány szám, amely a szakértelmünket mutatja:

8+
év hirdetési tapasztalat
40+
hirdetési fiók menedzselése
70+
Facebook oldal kezelése
60+
millió forint éves költés

További PPC szolgáltatásaink

Google Ads kampánymenedzsment

Google Ads

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

Instagram

Instagram

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Twitter Ads

Pinterest Ads

Pinterest Ads

YouTube

YouTube

Waze Ads

Waze Ads

TikTok Ads

Még bizonytalan vagy?

Jelentkezz marketing auditra most!

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Facebook Ads audit igénylése