Szeretnéd, ha látogatóid nagyobb arányban konvertálnának?

Kérj webanalitikai auditot honlapodra most!
Audit igénylése
Komplex vizsgálat

Komplex vizsgálat

Átfogó ellenőrző listánk segítségével feltárjuk Google Analytics és Tag Manager fiókodban a nem megfelelő webanalitikai beállításokat és kiaknázatlan lehetőségeket.
Optimalizálási javaslatok

Optimalizálási javaslatok

Konkrét, jól hasznosítható tanácsokat és javaslatokat adunk, amelyekkel azonnal javíthatod honlapod webanalitikai beállításait, ezáltal optimalizálhatod a felhasználói élményt és kampányaidat is.
Azonnali előnyök

Azonnali előnyök

Tippjeink segítségével jobban fogod ismerni felhasználóid igényeit és csökkentheted ügyfélszerzési költségedet, mert a jobb beállításoknak köszönhetően többen fognak konvertálni weboldaladon.
Személyre szabott árajánlat

Kérd ajánlatunkat webanalitikai auditra most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most, és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül! A vizsgálat elvégzését követően eldöntheted, hogy javaslatainkat Te magad valósítod meg vagy az analitikai beállítások elvégzésével Bennünket bízol meg.

Amennyiben az audit elkészítését követően Ránk bízod weboldalad analitikai beállításait, akkor az audit díját teljes egészében jóváírjuk Neked az első 6 hónapban.

Audit igénylése
Miért nem ingyen vállaljuk az auditot?
Egy tipikus audit elkészítése
2-4 órát vesz igénybe, komplexebb hirdetési fiókok vagy összetettebb honlapok esetén pedig ennek akár a többszörösét.
Az auditok módszertanát 200+ korábbi audit tapasztalatai alapján alakítottuk ki, ezáltal egyedi értékes tudásanyagot, know-how-t képvisel.
Az auditokat több éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készítik el, akik eközben más megbízásokkal nem foglalkoznak.
Az auditokat házon belül is auditáljuk, a készítője mellett legalább még egy senior csapattag ellenőrzi az eredményeket.
Az auditok tanulságait igény esetén egy online konzultáció keretében is bemutatjuk, hogy a javaslatainkat Ügyfeleink mindenképpen hasznosítani tudják.

Bizonytalan vagy webanalitikai beállításaid sikerében?

Sokan látogatják weboldalad, mégis kevés konverzió érkezik?

• Nem működnek a mérések, vagy nem pontosak?
• Figyeled weboldalad analitikáját, de nem tudod, mit jelentenek a számok?
• Úgy érzed, mindent beállítottál, mégis kevés konverzió érkezik?
• Nincs időd foglalkozni a webanalitika felügyeletével?
• Nem ismered a legújabb webanalitikai funkciókat, amelyekkel weboldalad optimálisabbá tehetnéd?

Audit igénylése
Nincs elég látogatód?
Miért jobb egy ügynökség?

Miért elengedhetetlan a webanailitika profi beállítása?

• A megfelelő beállításokkal pontosabb képet kaphatsz látogatóidról, és rájuk optimalizálhatod weboldalad.
• Egy jól optimalzált weboldalon több látogató konvertál, így változatlan hirdetési költségek és látogatószám mellett több konverziót érhetsz el.
• Egy ügynökség folyamatosan rajta tartja a szemét a webanalitikai mutatóidon, és további komplex szoftverekkel is rendelkeznek a mérésekhez.
• Egy ügynökségnél mindig lépést tartanak a technológiai változásokkal és adatvédelmi beállításokkal, így egy olyan csapat foglalkozik honlapoddal, akinek ez a szakterülete.

Audit igénylése
A megfelelő analitikai tervezés, mérés és elemzés által olyan összefüggéseket fedezhetsz fel, amelyek nem csak weboldaladat tehetik hatékonyabbá, de ügyfélszerzési költségeid is csökkenthetik, miközben a leadek és vásárlók száma növekszik.
Érdekel

Az audit folyamata

Az audit folyamata

Hozzáférések biztosítása a
fiókokhoz

A komplex vizsgálat elkészítéséhez szükségünk lesz Google Analytics és Google Tag Manager fiókokhoz való hozzáférésre. Ezeket az audit elkészítését követően a későbbiekben bármikor visszavonhatod, de a jóváhagyásod nélkül semmit nem fogunk módosítani a fiókokban.

Google Analytics & Google Tag Manager audit elvégzése

Ellenőrizzük a fiókbeállításokat és elemezzük a mérések pontosságát és részletességét. Az audit eredményeiből megtudhatod, mennyire használod ki a Google Analyticsben és Tag Managerben lévő potenciált és milyen területen lenne még lehetőség a webanalitika teljesítményének fokozására.

Google Analytics & Google Tag Manager fiókok optimalizálása

Bevált módszereink és több éves tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a fiókok optimális beállítására a pontos és részletes mérések érdekében. Tanácsaink alapján eldöntheted, hogy ezeket Te magad végzed el vagy bennünket bízol meg a megvalósításával.
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Igényelj webanalitikai
auditot most!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat most,
és győződj meg szakértelmünkről kötelezettségek nélkül!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években, amelyek esetén a webanalitikai beállításokat is ellenőriztük vagy mi magunk állítottuk be.

Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További audit szolgáltatásaink

Google Ads audit

Google Ads

Facebook audit

Facebook Ads

Google Shopping audit

Google Shopping