Google Adwords kezelés

Érd el célközönséged megfelelő üzenettel a vásárlási folyamat bármely fázisában!

A Google Adwords egyik legnagyobb előnye, hogy a kulcsszóalapú kampánycélzásoknak köszönhetően azon felhasználóknak jeleníthetjük meg hirdetéseinket, akik biztosan érdeklődnek a téma iránt, és személyre szabott üzenetet jeleníthetünk meg annak megfelelően, hogy éppen hol tartanak a vásárlási és döntési folyamatban. Ezt kiegészítve a Display hirdetések sokszínűségével szerte az interneten elérhetjük potenciális vásárlóinkat!

A Google Adwords előnyei

Kinek ajánljuk?

Beszéljünk a lehetőségekről
Rövid megtérülés

Ha szeretnéd, hogy kampányaid rövid idő alatt eredményt hozzanak, és megtérüljön befektetésed

Rugalmas hirdetési büdzsé

Ha szeretnéd a hirdetési büdzsét rugalmasan változtatni, akár kis költéssel kezdve

Felhasználók végigkísérése

Ha meg szeretnéd szólítani és végig szeretnéd kísérni a felhasználókat a sales funnel minden szintjén

Széles körű elérés

Ha szeretnéd márkádat széles körben, sok platformon megismertetni potenciális ügyfeleiddel

A legnépszerűbb hirdetéstípusok
a Google Adwords-ben

A szöveges, képes és videós hirdetések tökéletes összhangja

Search hirdetés

Ha valaki a megadott kulcsszavak bármelyikéhez kapcsolódó kifejezésekre keres, hirdetéseid megjelenhetnek a keresési eredmények között. Ahhoz, hogy hirdetéseid még figyelemfelkeltőbbek legyenek bővítményeket is használhatunk, melyek további információkkal egészítik ki a limitált karakterszámú hirdetéseket, ezzel is növelve az esélyét annak, hogy a potenciális érdeklődők a Te hirdetéseidet válasszák.

Hirdetéseid a Google valamint további keresőoldalalak találati oldalán fognak megjelenni.

Display hirdetés

A Google Display Hálózat segítségével célzott, vizuális hirdetésekkel érheted el az embereket miközben kedvenc weboldalaikat böngészik, YouTube-videókat osztanak meg ismerőseikkel, megtekintik Gmail-fiókjukat vagy mobilalkalmazásokat használnak. Hála a reszponzív hirdetéseknek elegendő a képeket és szövegeket csak egyszer feltölteni, mégis bármilyen formában, felbontásban és helyen megjelennek anélkül, hogy több méretmutációt készítenénk belőlük.

Hirdetéseid szerte az interneten meg fognak jelenni, különböző weboldalakon bannerek formájában.

Discovery hirdetés

A Discovery hirdetések akkor és ott jelennek meg célközönségednek, amikor inspirálódnak, új megoldásokat keresnek és ezek után érdeklődnek. A dinamikusan változó, színes, képpel ellátott hirdetésed itt könnyedén beleolvad az érdeklődőknek szóló tartalomba, natív környezetben jelenik meg és lehetőséget nyújt, hogy a Te céged legyen az, amellyel hosszú távon elköteleződnek a fogyasztók.

Hirdetéseid a Google alkalmazásainak találati listájában jelenik meg, például a YouTube-on vagy a Gmail-ben.

Alkalmazáskampány

Amennyiben mobilalkalmazással rendelkezel, ez a hirdetéstípus segít abban, hogy minél többen letöltsék azt, és elköteleződjenek vállalkozásoddal szemben. Az alkalmazáskampányoknak hála nem csak a többi applikáció közül tudsz kitűnni, hanem további oldalakon és alkalmazásokban is népszerűsítheted letöltését.

Alkalmazásod nem csak a Google Play rendszerben tudod népszerűsíteni, hanem akár más weboldalakon és alkalmazásokban, keresési oldalakon és YouTube-on is.

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó kreatív és landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Tapasztalatunk

Google Partner

Google Partnerként már több mint 100 hirdetési fiókot menedzseltünk az elmúlt években.

Cégünk a Google hivatalos, minősített üzleti partnere, Keresés és Display területre vonatkozó szakvizsgával.

További PPC szolgáltatásaink

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

Facebook Ads

Facebook Ads

Instagram

Instagram

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Twitter Ads

Pinterest Ads

Pinterest Ads

YouTube

YouTube

Waze Ads

Waze Ads

TikTok Ads

Még bizonytalan vagy?

Jelentkezz marketing auditra most!

Audit szolgáltatásaink segítségével feltárjuk azokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel honlapod, érkeztető oldalaid és kampányaid teljesítménye tovább fokozható, így azok még több konverziót és bevételt vagy jobb megtérülést generálhatnak Számodra!

Google Adwords audit igénylése