Professzionális PPC kampánymenedzsment több platformon is

Igényeld szolgáltatásunkat most, és pörgesd fel kampányaid!
Ajánlatkérés
Professzionális PPC kampánymenedzsment

Megsokszorozzuk kampányaid megtérülését!

Az általunk menedzselt kampányok hirdetési költségeinek megtérülése (ROI) jellemzően 15-25 között mozog. Kérd árajánlatunkat most, és a Te kampányaidat is felpörgetjük!

Általunk kezelt platformok

Neked melyikben segíthetünk?

Google Ads kampánymenedzsment

Google Ads

Google Ads hirdetéseken keresztül az internethasználók szinte kivétel nélkül elérhetők, így megfelelő célzással könnyedén juttathatjuk el üzeneteinket potenciális ügyfeleink számára. Számos hirdetési típus közül lehet választani: a megszokott szöveges hirdetések mellett többek között képes és videós hirdetések készítésére is lehetőség van.

Keresés, Display, Gmail, Alkalmazás, Videó, Smart, Felfedezési

Google Shopping kampánymenedzsment

Google Shopping

A Google Shopping hirdetések nagyszerű lehetőséget nyújtanak webáruházak számára termékeik értékesítéséhez. Segítségükkel az egyszerű szöveges hirdetésekkel szemben láthatóvá válik a vásárlók számára a termék képe, rövid leírása és ára is. Mindez azt eredményezi, hogy a hirdetésre kattintók nagyobb eséllyel válnak fizető vásárlókká, hiszen a leglényegesebb információkat már ismerik.

Shopping, Smart shopping, Merchant Center, Product feed

Facebook Ads kampánymenedzsment

Facebook Ads

Jól beállított Facebook kampányokkal hatékonyan érheted el a közösségi oldalon regisztrált célközönségedet. Hirdetéseid kreatív és változatos formában, a platform lehetőségeit kihasználva jelenhetnek meg. Mindezeken túl, ha az Instagram hirdetések előnyeit sem szeretnéd veszni hagyni, arra szintén ezen a platformon van lehetőség.

Facebook, Messenger, Instagram, Audience Network

LinkedIn kampánymenedzsment

LinkedIn Ads

LinkedIn kampányok segítségével elsősorban a B2B területen történő értékesítést valamint  a hatékony munkaerőkeresést lehet felpörgetni, hiszen a világ legnagyobb szakmai üzleti közösségi portálján a legtapasztaltabb szakembereket érhetjük el hirdetéseinkkel. Ennek köszönhetően ezen a platformon pontosabban célozhatók az üzleti döntéshozók, mint más közösségi hálózatokon keresztül.

Sponsored Content, Sponsored Messaging, Conversation, Message, Video, Text,  Dynamic & Carousel Ads, Leadgen forms

Twitter Ads kampánymenedzsment

Twitter Ads

A Twitter platformja elsősorban nemzetközi kampányok esetén ajánlott, különösen, ha az Egyesült Államokat, Angliát vagy Nyugat-Európát szeretnénk célozni. Mivel ezeken a területeken ez az előnyben részesített platform, így esetükben még akár a Facebook hirdetéseknél is jobb eredményt érhetünk el a Twitter segítségével.

Reach, Video views, Pre-roll views, App installs, Website clicks, Engagement, Followers, App re-engagements

Pinterest Ads kampánymenedzsment

Pinterest Ads

A Pinterestet nem csupán inspirálódásra használják a felhasználók, sokan itt döntik el, hogy megvegyenek-e egy terméket vagy sem. Megfelelő célzással és tartalommal kiemelkedő eredményeket lehet elérni, ráadásul a többi platformhoz képest jóval alacsonyabb hirdetési költségek mellett.

Brand awareness, Video view, Traffic, App install, Conversions, Shopping Catalogs

Rólunk

Mit nyerhetsz a Selectorral?

A kampányok teljesítményét Veled közösen és elsősorban megtérülés alapján értékeljük, hogy az hosszútávon Neked is megérje.

Érted dolgozunk
Érted dolgozunk

Kampányaidra akkor is figyelünk, ha kapcsolattartód szabadságon van, helyettesítését mindig megoldjuk.

Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra
Éjjel-nappal figyelünk kampányaidra

Célunk, hogy olyan többletbevételt generáljunk Számodra, amely bőven kompenzálja kampánykezelési díjunkat.

Mindenképp megéri velünk dolgozni
Mindenképp megéri

Nem kérjük, hogy hosszútávra elköteleződj, szeretnénk hónapról hónapra bizonyítani hogy érdemes velünk együtt dolgoznod.

Győződj meg Te szakértelmünkről
Győződj meg Te szakértelmünkről

Csapatban dolgozunk, így megbirkózunk a több platformos kampányokkal, kreatív feladatokkal vagy szorosabb határidőkkel is.

Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod
Egy csapat, ami megkönnyíti a dolgod

A kampánykezelésen kívül számos kapcsolódó területen is otthon vagyunk, legyen szó landing page készítésről, keresőoptimalizálásról vagy A/B tesztelésről.

A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
A PPC-n kívül is számíthatsz ránk
Ajánlások

Ügyfeleink mondták rólunk

"A Google Ads auditot követő pár hónapos üzletfejlesztési és optimalizálási folyamatoknak köszönhetően, új partnerünk segítségével, egy éven belül megtöbbszöröztük a hirdetéseken keresztül érkező foglalásokat."

Takács Tibor — AirportParkingCenter.hu
Referenciánk Zakar-Kovács Evelintől

“A Selector a legrátermettebb, legagilisabb PPC ügynökség, akivel valaha találkoztam. Azoknak ajánlom, akik nem egyszerűen egy végrehajtót, hanem egy velük együtt gondolkodó partnert keresnek. Röviden: megkönnyíti az életünket. #imádunkvelukdolgozni”

Zakar-Kovács Evelin - Green Fox Academy
Referenciánk Halász Judittól

"A userekre maximálisan figyelve, objektív adatokra és a sok év tapasztalataira támaszkodva, a legújabb trendeket követve mindig hasznos eredményeket értünk el együtt!”

Halász Judit - Stylers

"7 országban futó kampányainkat menedzseli a Selector, ráadásul nem csak egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik a kampányainkon. Mindent dokumentálnak, mindent mérnek, mindent elmagyaráznak és nyitottak az ötleteinkre. Messze a legjobb Google Ads csapat, akikkel valaha dolgoztam."

P. Tóth András - Codeberry
Referenciánk Varjas Gabriellától

"Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a webshop forgalmának és a kapcsolódó szolgáltatások népszerűsítésének növeléséhez a Google hirdetési hálózatát maximálisan kihasználhassuk. A Selector ráadásuk jóval többet tud, mivel elkészíti és optimalizálja érkeztetési oldalainkat is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében."

Varjas Gabriella — Espresso Kft.
Referenciánk Havasi Valériától

"Erőforrásaink optimalizálásának leghatékonyabb módja, ha Google Ads kampányainkat a Selector menedzseli. Kizárólag ilyen felkészültségű specialista képes lépést tartani a csatorna folyamatos fejlesztésével, biztosítani a megfelelő tudást és a szükséges időt a hirdetések eredményességéhez. Sikerességét forgalmunk alakulásában látjuk visszaigazolva."

Havasi Valéria — Róbert Károly Magánkórház Zrt.

"Tamás és a Selector csapata egy jól testreszabott honlappal, és hozzá a Google Ads optimalizálásával 2 év alatt megháromszorozta a termékértékesítésünket! Köszönet neki!"

Lendvai Zoltán — Lendvai és Társa Kft.

"Tamás csapatával szívesen dolgozunk együtt, a kooperáció egy közös gondolkodás,  amelyet értő kérdésekkel segítenek. Amióta együtt dolgozunk, biztonságban érezzük magunkat, közvetlen üzleti eredménye van a Selector támogatásának."

Svéda Dóra — Coachingcentrum

"Veletek együtt dolgozni mindig inspiráló. Hálás vagyok azért, hogy a szakmai álmaink megvalósításához teljes szívvel és kiváló ötletekkel járultatok hozzá.”

Kiss Julianna—SHL Hungary Kft.

"Több éve dolgozunk a Selector csapatával. Pontosan tudják, hogy mire van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat. Azt is tudják, hogy ezt milyen legfrissebb technológiákkal, kreatív ötletetekkel lehet megvalósítani. Precízek és mérhető üzleti értéket teremtenek munkájukkal. Ráadásul nagyon jófejek is.”

Frankó-Csuba Dea — Spark Institute at IBS

"Nagyszerű volt a Selectorral dolgozni. Megbízható és professzionális csapat, teljesítményvezérelt hozzáállással. Kiváló SEO szakmai tudásukat több nyelven is kamatoztatják. Ha igazi versenyelőnyre van szükséged a vállalkozásod növekedéséhez, egyértelműen a Selector csapata a legjobb választás."

Bereczki Nora — OnRobot

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Nagyra értékeljük azt a precizitást, proaktivitást és baráti hozzáállást, amivel a Selector munkatársai segítik a Medve Matek csapatát abban, hogy üzenetünk minél többekhez eljusson. Köszönet mindenért!"

Dr. Balogh Tamás — Medve Matek

"Ajánlom a Selector munkáját, mert Tamás és csapata odafigyel az ügyfelekre, rendkívül precízen dolgoznak és strukturált folyamatot építenek fel a projektek során. Így nem csak a sikeres kampányok garantáltak, hanem az ügynökségi kapcsolattartás stresszétől is megkímélnek bennünket: jó kezekben van a hirdetésed."

Káli György — Service Design Day konferencia
Az együttműködés menete

Hogyan kezdünk hozzá?

Az alábbiakban bemutatjuk röviden, hogy mire számíthatsz, ha velünk dolgozol.

1.

Célok meghatározása

Közös egyeztetés során meghatározzuk a kampányokkal kapcsolatos célkitűzéseket és az eredményekre vonatkozó részletes elvárásokat.

2.

Audit elkészítése

Ha már hirdettél korábban, célszerűnek tartjuk átvizsgálni fiókodat, hogy a korábbi tapasztalatok alapján levonható tanulságokat hasznosíthassuk.

3.

Kampánytervezés

Megvizsgáljuk versenytársaidat és feltérképezzük a lehetséges célzási beállításokat, javaslatot teszünk az alkalmazandó platformokra, taktikákra, a büdzsé méretére és felosztására.

4.

Szövegírás és kreatívok

Elkészítjük a hirdetésszövegeket, a képes és/vagy videos kreatívokat, és ha elégedett vagy vele, akkor legyártjuk a különböző formátum és méret mutációkat az egyes platformok szerint.

5.

Analitikai beállítások

Kampányok nem startolhatnak el anélkül, hogy ne győződnénk meg az analitikai beállítások helyességéről, hiszen ennek hiányában nem tudnánk a hirdetések hatékonyságát mérni.

6.

Kampányindítás

Egy utolsó csekkolást követően az egyes platformokon élesítjük a kampányokat és hirdetéseid elkezdenek megjelenni az előzetesen tervezett időzítés szerint.

7.

Monitorozás, optimalizálás

A kampányok teljesítményét folyamatosan figyelemmel kísérjük, és az eredmények alapján optimalizáljuk a beállításokat.

8.

Jelentéskészítés

Hetente és/vagy havonta jelentést küldünk a kampányok aktuális teljesítményéről, és közösen kiértékeljük az eredményeket.

9.

Újratervezés

Ha már elegendő adat áll rendelkezésre egy részletesebb elemzés elkészítéséhez, felülvizsgáljuk a korábbi terveket és új célokat határozunk meg.

Ajánlatkérés

Beszéljünk a lehetőségekről!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Áraink

Kampánymenedzsment díjaink

Google Ads kampánymenedzsment
Google Ads
Induló havidíj:

60 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel
Facebook Ads kampánymenedzsment
Facebook Ads
Induló havidíj:

60 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel
LinkedIn kampánymenedzsment
LinkedIn Ads
Induló havidíj:

60 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel
Google Shopping audit
Google Shopping
Induló havidíj:

80 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel
Twitter Ads kampánymenedzsment
Twitter Ads
Induló havidíj:

30 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel
Pinterest Ads kampánymenedzsment
Pinterest Ads
Induló havidíj:

30 000 Ft

Ingyenes audit
Heti optimalizálás
Data Studio jelentés
Dedikált kapcsolattartó
Érdekel

Néhány szám, amely szakértelmünket mutatja

8+
év hirdetési tapasztalat
10+
fős hirdetési szakértő team
120+
hirdetési fiók menedzselése
200+
millió forint éves költés