Design

Online vetőmag értékesítés a célközönségre szabva

Egy megújult reszponzív weboldal, amely megjelenésében találkozik a hagyomány és a modern technológia.

Ügyfél
PRIMAG Kft.
Iparág
Kereskedelem

Felhasználóbarát, letisztult, arculati elemekkel gazdagon ellátott weboldal redesignnal segítettük ügyfelünket, hogy megkönnyítsük az értékesítést, és tovább építsük a márkát.

A Primag Kft. vetőmagok és más mezőgazdasági termékek értékesítésével foglalkozó, immáron nagyra nőtt családi vállalkozás. Azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy a felhasználóbarát megjelenés alapelveit szemünk előtt tartva bújjunk célközönségük, a gazdák bőrébe, és készítsünk egy olyan redesignt, ahol az egyértelmű, egyszerű használat mellett egy letisztult, egységes arculattal erősíthetjük a Primag márkát.

A primag.hu jóval több egy egyszerű webshopnál: információs portálként is szolgál a gazdák számára. Emiatt fontos volt, hogy könnyen áttekinthető menürendszert, egységes ikonokat, címkéket készítsünk az új megjelenéshez. Mivel több digitális marketing területen is együtt dolgozunk, ezeket az új elemeket máshol is felhasználjuk (pl.: social kommunikáció), ezzel is tovább építve a márkát.

A vásárlási folyamatban a felhasználókat folyamatjelző segíti, a jól strukturált termék kártyákon pedig egyszerűen és gyorsan információhoz juthatnak.

A modern, felhasználóbarát webdesign megkönnyíti az értékesítést és az információ áramlást, az arculati elemek erősítése pedig hozzájárul, hogy a Primag márka megkerülhetetlenné váljon a hazai piacon ebben az iparágban.

Esettanulmányok

Design referenciáink

Tekintsd meg további munkáinkat is, amelyekre igazán büszkék vagyunk!

Összes referencia megtekintése

Lépjen kapcsolatba velünk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form