Weboldal készítés

Gondolkodjunk nagyban! Komplett megújulás napelemes rendszer kivitelező ügyfelünknek

A céges arculatváltást követően teljeskörűen átalakítottunk ügyfelünk céges weboldalát, ami a megjelenés mellett érintette az oldal szerkezeti felépítését és funkcióit is.

Ügyfél
Green Geo
Iparág
Szolgáltatás

A Green Geo Kft. napelemes rendszerek teljeskörű tervezését, kivitelezését és üzemeltetését nyújtja minden olyan érdeklődőnek, akinek célja a megújuló energia egyre szélesebb körű felhasználása.
A már több éve működő cég életében elérkezett az igény a teljes megújulásra, amely indulásként a céges arculat újragondolását jelentette, egy olyan megjelenést, amely támogatja a cég filozófiáját, jövőbeli céljait. A már megújult arculatnak megfelelően terveztük meg  a greengeo.hu céges  weboldalát is, egy dinamikus, a kihívásokat vállaló, a minőségben kompromisszumot nem ismerő, folyamatosan növekvő cég arculatát tükrözve.
A jelenlegi piaci trendeknek megfelelő, a felhasználók szokásait szem előtt tartó weboldalt teljeskörűen integráltuk az értékesítési folyamatokat koordináló CRM rendszerbe, a felhasználók részére a napelemes rendszer előtervezését segítő kalkulátort fejlesztettünk.
A honlapkészítés során nagyobb hangsúlyt adtunk a szolgáltatásokat támogató cikkeknek, a napelemes pályázatoknak, így amennyiben még csak érdeklődő, vagy már meglévő napelemes rendszere bővítésében gondolkodik, bátran ajánljuk a greengeo.hu weboldalát és ügyfelünk széleskörű szolgáltatásait.

Esettanulmányok

Weboldal készítési referenciáink

Tekintsd meg további munkáinkat is, amelyekre igazán büszkék vagyunk!

Összes referencia megtekintése

Lépjen kapcsolatba velünk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form