Közösségi média

Közösségi média kommunikáció a szépségiparban

Social stratégia és egyedi tervezésű, különleges és kifinomult közösségi média tartalmak készítése a szépségiparban.

Ügyfél
Lash & Lashes
Iparág
Szolgáltatás

A szempilla stylistok precíz munkával, minőségi alapanyagokkal, egyesével építve alakítják ki az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műszempilla szetteket. Őket szólítja meg a műszempilla kellékeket tömörítő Lash & Lashes márka letisztult, ám a szépségiparhoz illően trendi social kommunikációja.

A Lash & Lashes social kommunikációjában igyekszünk a célcsoport bőrébe bújni, és olyan tartalmakat készíteni a Facebook és Instagram platformokra, mely nem csak megragadja, hanem aktivitásra is ösztönzi ezt a nyüzsgő, a divatot mindig követő közösséget.
A minden másnap megjelenő posztokat úgy tervezzük, hogy ideális egyvelegét alkossák a könnyed, a szórakoztató, az edukációs tartalmú és az elkészült remekműveket ábrázoló tartalomnak. Mindehhez visszatérő, egységes arculati elemeket jelenítünk meg a kreatívokon, ezzel is segítve a márkaépítést. Az egyképes bejegyzések mellett animációs és carousel tartalmakat is tervezünk és készítünk.

A megjelenő bejegyzések promóciós kiemelését is menedzseljük a Facebook hirdetési platformján keresztül, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a pontos célközönségek kialakítására, hogy a különböző típusú üzenetek a megfelelő célcsoporthoz jussanak el.

Esettanulmányok

Közösségi média menedzsment referenciáink

Tekintsd meg további munkáinkat is, amelyekre igazán büszkék vagyunk!

Összes referencia megtekintése

Lépjen kapcsolatba velünk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form