Keresőoptimalizálás (SEO)

A visszamutató linkek szerepe a keresőoptimalizálásban

Írta:
Tamás
Olvasási idő:
15
perc

A linkek szerepe továbbra is megkerülhetetlen a keresőoptimalizálásban, azonban nem mindegy, hogy weboldalunkra milyen más források hivatkoznak. Honlapunk elismertségét, tekintélyét csak jó minőségű linkekkel növelhetjük, tömegesen vásárolt vagy automatizált  hivatkozások létrehozásával még kárt is okozhatunk magunknak. Az értékes backlinkek ráadásul tőlünk függetlenül is létrejöhetnek azáltal, ha olyan értékes tartalmat állítunk elő, amelyet mások is érdemesnek találnak arra, hogy hivatkozzanak rá.

Mik azok a backlinkek?

A backlinkek (visszamutató vagy bejövő linkek) olyan hivatkozások, amelyek egy külső weboldalról egy mi saját weboldalunkra mutatnak. Ezek a linkek az internet alapvető elemei, mivel összekötik az egyes weboldalakat egymással, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak az interneten a honlapok között.

Amikor egy weboldal hivatkozik egy másikra, egy ún. "backlink" jön létre az utóbbi számára. A backlinkek különösen fontosak a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából, mivel a keresőmotorok, így a Google is, azokat az oldalak tekintélyének és relevanciájának mérőeszközként használják. Természetesen sok más szempontot is figyelembe vesznek a keresési rangsor kialakításához, de a linkek szerepe továbbra is megkerülhetetlen.

Fontos, hogy csak a minőségi backlinkek növelik egy weboldal hitelességét és rangsorolását a keresőmotorokban. Azonban nem minden backlink egyenlő; a hivatkozó weboldal tekintélye, relevanciája és kapcsolódása a célzott oldalhoz mind fontos tényezők, amelyek befolyásolják a visszamutató link SEO értékét.

Miért fontosak a linkek a keresőoptimalizálásban?

A linkek különösen fontosak a keresőoptimalizálásban (SEO), mert a Google - sok más tényező mellett - ezeket a weboldalak tekintélyének és relevanciájának mérőeszközeként használja. A linkek fontosságának megértése érdekében nézzük meg, miért vannak ilyen központi szerepük a keresőoptimalizálásban. 

backlink-ek (visszamutató linkek SEO)

A linkek fontossága a keresőmotorok kezdeti működési elvében, különösen a Google algoritmusának korai verziójában gyökerezik. 

#m1-p#Nézzük meg részletesebben a linkek szerepének jelentőségét a keresőoptimalizálásban:##

  • Tekintély és hitelesség: A keresőmotorok (különösen a Google) a linkeket "szavazatokként" értelmezik egy weboldal tartalmára és relevanciájára vonatkozóan. Minél több minőségi és releváns link mutat egy adott oldalra, annál nagyobb esélye van annak, hogy a keresőmotorok magasabbra rangsorolják azt.
  • Linkprofil: Nem minden link egyenlő. A linkprofil egy weboldalra mutató összes link kombinációja. A keresőmotorok értékelik a linkek minőségét, relevanciáját és sokféleségét. A magas minőségű, releváns linkek sokkal több értéket hordoznak, mint a gyenge minőségű vagy nem releváns linkek.
  • Kapcsolódó tartalmak: A linkek lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy megtalálják és indexeljék az interneten fellehető tartalmakat. Amikor egy weboldal egy másik oldalra linkel, ez a kapcsolat jelezheti a keresőmotoroknak, hogy az oldalak között tartalmi összefüggés van.
  • Felhasználói navigáció: A linkek nem csak a keresőmotorok számára fontosak, hanem az internetezők számára is, mivel segítenek navigálni az interneten. A hasznos és releváns linkek jobb felhasználói élményt biztosíthatnak, ami közvetve is segítheti a keresőmotor rangsorolást (például a látogatók hosszabb ideig maradnak az oldalon, alacsonyabb a visszafordulási arány stb.).
  • Közösségi médiából érkező jelzések és kapcsolatok: A közösségi média platformokon és más online közösségekben létrehozott linkek is befolyásolhatják a SEO-t. Ezek a jelek közvetett módon támogathatják a keresőoptimalizálást azáltal, hogy növelik az ismertséget, a látogatottságot és a tartalom megosztását.

Összefoglalva, a linkek alapvetően fontosak a keresőoptimalizálásban, mivel lehetővé teszik a keresőmotorok számára a web tartalmak értékelését, hierarchizálását és rangsorolását. Azonban ha sikeresek szeretnénk lenni a linképítésben, akkor mindig a minőségre és relevanciára koncentráljunk a mennyiségi linkek szerzése helyett.

#promobox-newsletter###

Hogyan szerezhetünk linkeket? 

#m1-p#A linkszerzési lehetőségek végtelenek, de az alábbiakban bemutatunk 20 bevált módszert, amelyeket saját honlapod linkprofiljának fejlesztéséhez felhasználhatsz:##

1. Tartalommarketing: Készíts értékes, információs és egyedi tartalmakat, amelyeket mások is szívesen megosztanak és ezáltal természetesen vonzzák a linkeket.

2. Vendégposztolás: Írj cikkeket más, már tekintéllyel rendelkező weboldalakon, és cserében kérj a saját weboldaladra mutató linket.

3. Törött linképítés: Találj törött, azaz nem működő linkeket más weboldalakon, és javasold a saját tartalmadat helyettük az oldal tulajdonosának vagy működtetőjének.

4. Versenytársak linkprofiljának elemzése: Derítsd ki, honnan szereznek linkeket a versenytársaid, és próbálj te is hasonló forrásokból linkeket szerezni.

5. Infografikák készítése és megosztása: Az infografikák tipikusan olyan vizuális és informatív tartalmak, amelyeket mások is szívesen megosztanak és linkelnek, ha hasznosnak gondolják 

6. Kutatások és tanulmányok közzététele: Ha saját kutatást vagy tanulmányt végzel, az eredményeket mások szívesen idézik és linkelik.

7. Webinárok és online kurzusok: Oktató jellegű tartalmak készítése és megosztása szintén jól működhet.

8. Eszközök és kalkulátorok készítése: Ha valamilyen hasznos online eszközt vagy kalkulátort hozol létre, az emberek szívesen hivatkoznak rá.

9. Kapcsolatépítés szakmai közösségekben: Fórumokon, szakmai csoportokban való aktív részvétellel, értékes hozzászólások írásával szintén ajánlhatod honlapodat másoknak.

10. Sajtóközlemények és PR: Média megjelenésekkel és sajtóközleményekkel vagy PR cikkekkel is szerezhetsz linkeket.

Hogyan szerezzünk SEO linkeket?

11. Partnerségek és kollaborációk: Kapcsolatok kiépítése és közös projektek létrehozása más cégekkel vagy influencerekkel.

12. Szponzorált rendezvények és konferenciák: Rendezvények támogatásával és szponzorálásával is szerezhetők linkek, a legtöbbször partner logókra helyezett hivatkozásokkal.

13. Díjak és elismerések: Pályázhatsz különböző versenyeken vagy díjakért, amelyek honlapjukon linkelnek a győztesek weboldalaira.

14. Tesztelések és értékelések: Küldj termékeket vagy ajánlj fel ingyenes szolgáltatás kipróbálást bloggereknek vagy influencereknek tesztelésre, akik írhatnak róla és linkelhetnek a weboldaladra.

15. Helyi linképítés: Részt vehetsz helyi eseményeken, szervezetekben és kezdeményezésekben, amelyek szintén linkelhetnek a weboldaladra.

16. Közösségi média: Aktív jelenléttel a közösségi médiában és az ott megosztott tartalmak promóciójával, szponzorálásával is több helyre juthat el honlapod linkje.

17. Blog és komment szekció: Ha értékes hozzászólásokat írsz más blogokon, az is lehetőség a linképítésre. És itt az értékesen van a hangsúly, kerüld a spam jellegű hozzászólásokat.

18. Visszamutató link kérése: Ha valaki említi a márkádat, termékedet vagy szolgáltatásodat, esetleg valamilyen tartalmat (pl.: infografikát) vesz át tőled, de nem linkeli azt, lépj kapcsolatba vele és kérd meg a link hozzáadására.

19. Saját blog / más honlap: Ha van saját blogod vagy több weboldalad, akkor azokat is használhatod arra, hogy céloldaladat linkeld.

20. Linkcsere: Bár óvatosan kell vele bánni, de ha releváns és tekintélyes oldalakkal cserélsz linkeket, az is hatékony lehet.

Mindig tartsd szem előtt a minőségi linképítést, és kerüld az automatikus vagy spam jellegű linképítési módszereket, mert azok büntetéshez vezethetnek. Természetesn dönthetsz úgy is, hogy nem szeretnél bajlódni a linképítéssel járó feladatokkal és azt inkább egy profi SEO ügynökségre vagy linképítéssel foglalkozó szakértőre bízod.

A visszamutató linkek típusai

#m1-p#A backlinkek, vagyis a visszamutató linkek az alábbi kategóriákba csoportosíthatók a jellegzetességeik és eredetük alapján:##

Természetes backlinkek: Ezek a linkek más webhelyekről származnak anélkül, hogy közvetlen beavatkozás történt volna. Például, ha valaki egy blogjában hivatkozik a weboldaladra, mert értékes tartalmat talált rajta, és szeretné megosztani olvasóival.

Önkényesen létrehozott backlinkek: Ezek a linkek akkor jönnek létre, amikor a webhely tulajdonosai aktívan próbálnak linkeket építeni a weboldalakra, például egy előre kidolgozott linképítési stratégiát megvalósítva, bloggerekhez, weboldal tulajdonosokhoz fordulva, vagy linkkatalógusokba történő bejegyzésekkel.

Önszervezett backlinkek: Ezeket a linkeket a webhely tulajdonosai vagy valaki a nevükben hozza létre. Ez magában foglalhatja a blog hozzászólásokban, fórum aláírásokban, hirdetésekben vagy cikkadatbázisokban lévő linkeket. Fontos óvatosan bánni ezzel a módszerrel, mivel a Google és más keresőmotorok büntethetnek, ha úgy érzik, hogy manipulatívan próbálsz linkeket építeni.

Belső linkek: Ezek a linkek ugyanazon a webhelyen belül irányítanak egyik oldalról a másikra. Bár nem "backlinkek" a hagyományos értelemben, mégis fontos szerepet játszanak az SEO-ban, segítve a keresőrobotoknak az oldalak közötti navigációt és az oldalon belüli értékes tartalmak megtalálását. Ezeket a linkeket te magad is tudod bővíteni azzal, hogy a tartalmaidban kereszthivatkozásokat helyezel el.

 backlink-ek típusai

Dofollow vs. Nofollow: A backlinkek kategorizálhatók "dofollow" és "nofollow" attribútum alapján is. Míg a "dofollow" linkek átadják a SEO értéket (link juice) a célozott oldalnak, a "nofollow" linkek nem. Egy természetes linkprofilban megtalálható mindkettő, de bármelyik szélsőséges aránya nem természetesen létrejött linkekre utalhat.

Kiemelt és mély linkek: A backlinkek alapján az is eldönthető, hogy a linkek a célozott weboldal kezdőlapjára (kiemelt link) vagy egy belső aloldalra (mély link) mutatnak-e.

Hivatkozó oldal típusa alapján: Linkek továbbá csoportosíthatók az eredetük alapján, mint például blogok, hírportálok, fórumok, wiki oldalak, stb.

Geolokáció és TLD: Végül, de nem utolsó sorban a hivatkozó oldalak földrajzi elhelyezkedése is fontos szempont lehet, például egy magyarországi domaint leginkább .hu-s oldalakról vagy itthoni IP címmel rendelkező szerveren hosztolt weboldalakról érdemes linkelni, ha a magyarországi organikus webforgalom felépítése az elsődleges.

#promobox-audit-seo#Kíváncsi vagy milyen linkprofillal rendelkezik honlapod versenytársaidhoz képest?##

Mi alapján értékelhetjük a backlinkek-et? 

A visszamutató linkek keresőoptimalizálás szempontjából való értékelésekor több fontos tényezőt figyelembe kell vennünk, hogy megállapítsuk, milyen hatással vannak weboldalunk rangsorolására és hitelességére. Nézzük, melyek a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján értékelhetjük a backlinkeket:

Hivatkozó weboldal tekintélye: A hivatkozó weboldal tekintélye az egyik legkritikusabb tényező. Egy magas tekintélyű, jól ismert webhelyről származó link sokkal értékesebb, mint egy kevésbé ismert oldalról származó. A Domain Authority (DA) és a Page Authority (PA) mutatók, amelyeket például a Moz kínál, segíthetnek a weboldalak tekintélyének mérésében.

Relevancia: A hivatkozó oldal tartalmának relevanciája szintén fontos. Ha például egy kutyaeledelről szóló weboldalról kapunk egy linket egy autós oldalra, az kevésbé releváns, és ezért kevésbé értékes.

Link pozíciója az oldalon belül: Egy link, amely az oldal tartalmának közepén, a szöveg kontextusában jelenik meg, általában értékesebb, mint egy oldalsávon vagy láblécben található link.

Horgonyszöveg: Az anchor text, vagyis a linket tartalmazó szöveg fontos azért, mert a keresőmotorok számára jelzi, mi a célozott oldal témája. Azonban óvatosan kell bánni vele, mivel túlzottan optimalizált anchor szövegek manipulatívnak tűnhetnek a Google szemében.

mi alapján értékelhetjük a backlinkeket?

Dofollow vs. Nofollow: A "dofollow" linkek átadják a tekintélyt (link juice) a célozott oldalnak, míg a "nofollow" linkek nem. Mindkét linktípusnak megvan a maga helye a természetes linkprofilban, de a "dofollow" linkeknek nagyobb az SEO értékük.

Link frissessége: Az új backlinkek általában pozitív jelet küldenek a keresőmotoroknak, mivel azt mutatják, hogy a weboldal továbbra is releváns és érdekes a közönség számára.

Diverzifikált linkprofil: Természetes linkprofilban különféle forrásokból, különböző anchor szövegekkel és különböző típusú weboldalakról származó linkek találhatók. A diverzifikáció segít elkerülni a manipulatívnek tűnő linképítési mintázatokat.

Kimenő linkek száma a forrás oldalon: Egy oldal, amely túl sok kimenő linket tartalmaz, csökkentheti a link által továbbított tekintélyt.

Mindezen tényezők alapján értékelve a backlinkek minőségét és hatását, sokkal átgondoltabb és hatékonyabb linképítési stratégiát alkothatunk. A linképítés során követendő szabályokról korábbi blog cikkünkben már írtunk részletesen. 

A minőségi linkek jellemzői

A legértékesebb linkek számos tényező alapján minősülhetnek "legjobb minőségűnek". 

#m1-p#Az alábbiakban tekintsük át a TOP10 jellemzőt, amelyek a legértékesebb backlinkeket jellemzik:##

  1. Relevancia: Az a link, amely egy olyan oldalról származik, amely tematikusan kapcsolódik a honlapunkhoz vagy tartalmunkhoz, nagyobb értéket képvisel, mint egy nem releváns oldalról származó link.
  1. Tekintély: Egy magas tekintélyű (azaz magas DA értékelésű) weboldalról származó link általában nagyobb értéket képvisel, mint egy kevésbé tekintélyes oldalról származó link.
  1. Természetes elhelyezkedés: A tartalomba organikusan beágyazott linkek értékesebbek, mint az oldal alján vagy a láblécben elhelyezett linkek.
  1. Egyedi IP-cím: Linkek, amelyek különböző IP-címekről és domainekről származnak, általában értékesebbek, mivel sokszínűséget mutatnak a linkprofilban.
  1. Dofollow vs. No-follow: Bár a "no-follow" linkek is értékesek lehetnek a link profil diverzitása szempontjából, a "follow" linkek közvetlenül átadják a link erejét (link juice), ami segíthet a rangsorolásban.
  1. Kontextuális linkek: A tartalom közepén lévő linkek, különösen ha a körülöttük lévő tartalom releváns és értékes, nagyobb súllyal bírnak.
  1. Látogatottság: Általában egy nagyobb látogatottsággal rendelkező honlapról származó hivatkozás értékesebb, mivel nem csak elismertebb, de több releváns látogatót is hozhat weboldalunkra.
  1. Minőségi tartalom: Ha egy link egy magas minőségű, jól megírt, értékes tartalmat tartalmazó cikkből származik, az általában értékesebb.
  1. Korlátozott kimenő linkek: Egy oldal, amely csak néhány kimenő linket tartalmaz, általában több értéket továbbít a linkeken keresztül, mint egy olyan oldal, amelyen számos kimenő link található.
  1. Hosszú távú elköteleződés: Azok a linkek, amelyek hosszú ideje léteznek és stabilak, általában értékesebbek, mivel a keresőmotorok észrevehetik a rövid élettartamú vagy gyorsan eltűnő linkeket.

A legértékesebb linkek megszerzése rendkívül időigényes és munkaigényes, de az ilyen minőségű linkeknek sokkal nagyobb pozitív hatása lehet weboldalad organikus forgalmának növekedésére, mint a kevésbé értékes linkeknek. A linkszerzés lehet mindennapi munkád része, de fordulhatsz egy SEO ügynökséghez is, ha szeretnéd ezt a feladatot kiszervezni és profikra bízni.

Lehet-e illetve szabad-e linkeket vásárolni?

A backlink vásárlás egy olyan technika, amelyet sok honlap tulajdonos és SEO szakember alkalmaz a keresőmotorok rangsorolásának javítása érdekében. Azonban a Google nem nézi jó szemmel ezt a gyakorlatot, és büntetheti azokat az oldalakat, amelyek nyilvánvaló módon mesterségesen, linkelhelyezések vásárlással próbálják növelni a backlinkek számát és ezáltal előnyhöz jutni a rangsorolásban.
érdemes-e SEO backlinkeket vásárolni?

A Google webmestereknek szóló útmutatói kifejezetten tiltják a természetellenes, manipulatív linképítési technikáket, beleértve a linkek vásárlását és eladását is, amelyek ellentétesek a Google irányelveivel. A Google és más keresőmotorok is azt szeretnék, ha a linkek természetes módon, az oldal értékének elismerése révén jönnének létre, nem pedig pénzért.

A vásárolt linkek gyakran alacsony minőségűek, és nem releváns oldalakról származnak, amelyek nem hoznak valódi értéket a weboldalnak. Azok az oldalak vagy hirdetők, akik linkeket kínálnak eladásra, gyakran "nofollow" attribútumot használnak a linkeken, ami azt jelenti, hogy a link nem ad át link erőt és nem befolyásolja a rangsorolást. Azonban a "nofollow" linkek vásárlása sem ajánlott, mert a keresőmotorok felismerhetik a manipulatív gyakorlatokat, még ha a linkek nem is befolyásolják közvetlenül az oldal rangsorolását.

A backlink vásárlás nem tekinthető legális vagy szabályos gyakorlatnak a keresőoptimalizálás világában, és kerülni kell az ilyen technikákat a hosszú távú SEO siker érdekében. Az organikus, természetes módon szerzett, magas minőségű linkek mindig biztosabb megoldást nyújtanak: alkalmazásukkal hosszabb idő alatt, de lényegesen stabilabb keresési pozíciók építhetők fel.

Hogyan tudja a Google felismerni hogy egy fizetett linkről van szó?

A Google fejlett algoritmusokat és technikákat alkalmaz, hogy azonosítsa és értékelje a weboldalakon lévő tartalmakat és linkeket. Bár nem ismerjük az összes algoritmusának a működését, tehát, hogy pontosan milyen módszereket és technikákat alkalmaz a Google, de azért van néhány ismert módja annak, hogyan különbözteti meg a fizetett PR cikkeket és linkeket a többi tartalomtól:

  • Relevancia és kontextus: Ha egy link vagy tartalom olyan helyen jelenik meg, ahol nincs logikai vagy tematikus kapcsolat a két weboldal között, az gyanút kelthet.
  • Linkgyorsaság: Ha egy weboldal rövid idő alatt nagy mennyiségű visszamutató hivatkozást kap, az gyanús lehet, és a Google azt gondolhatja, hogy ezek a linkek mesterségesek.
Hogyan ismeri fel a Google a fizetett linkeket? 
  • Hirtelen jelentős forgalom növekedés: Ha egy PR cikk hirtelen túl sok látogatót hoz egy oldalra, különösen, ha ez a forgalom nem tartós, az algoritmusok észlelhetik ezt, mint potenciálisan fizetett tartalmat.
  • Tartalom minősége: A Google képes értékelni a tartalom minőségét és eredetiségét. A gyenge minőségű, másolt vagy irreleváns tartalmakat az algoritmus alacsonyabbra értékelheti.
  • Rejtett linkek és szöveg: Bizonyos technikákat, mint például a rejtett linket vagy a rejtett szöveget, a keresőmotorok már évek óta azonosítanak, és ezeket a technikákat büntetik.
  • Webmesterek és felhasználók jelentései: A Google Search Console platformján keresztül a felhasználók és más webmesterek jelenthetnek manipulatív linkeket és tartalmakat, amelyeket a Google aztán átvizsgál.
  • Fizetett linkek jelölése: Sok oldal jelöli a fizetett tartalmakat és linkeket (pl. "szponzorált" vagy "reklám" megjelölésekkel). Ha egy weboldal nem jelöli ezeket megfelelően, az a Google irányelveinek megsértéseként értékelheti.
  • Linkek környezete: A link körül lévő szöveg, a linkek száma és minősége az adott oldalon, valamint a linkek attribútumai (pl. "nofollow") mind információt adhatnak a Google-nak.

Végül érdemes megjegyezni, hogy a Google algoritmusai folyamatosan fejlődnek és tanulnak. Míg néhány évvel ezelőtt bizonyos manipulatív technikák működtek, ma már sokukat azonosítja és bünteti a rendszer. A legjobb stratégia mindig a minőségi, értékes tartalom létrehozása és az organikus linképítési módszerek alkalmazása.

Fizetett PR cikk is használható SEO célra? 

A fizetett PR cikkeknek van helyük a SEO stratégiában, de fontos megérteni, hogy mikor és hogyan használjuk őket a legnagyobb hatás elérése érdekében, illetve milyen korlátaik vannak.

#m1-p#PR cikkek előnyei keresőoptimalizálás szempontjából:##

  • Egy jól megírt PR cikk növelheti a márka ismertségét és hitelességét, ami közvetetten javíthatja a kattintási arányt a keresési eredményekben.
  • A PR cikkek általában nagyobb látogatottságú oldalakon jelennek meg, ami közvetlenül is releváns látogatókat hozhat a honlapunkra.
  • Ha a PR cikk tartalmaz a weboldalunkra mutató linket (és a link nincs megjelölve "nofollow" attribútummal), az javíthatja a weboldalunk linkprofilját, ami pozitív hatással lehet a rangsorolásra.
PR cikkek előnyei és hátrányai SEO szempontból

#m1-p#A PR cikkek korlátai és kockázatai SEO szempontból:##

  • Ha a linket "nofollow" attribútummal jelölik meg (ami gyakran előfordul fizetett tartalmakkal, hogy megfeleljenek a Google irányelveinek), akkor a link nem ad közvetlen SEO értéket.
  • Ha a Google észleli, hogy fizetett linkeket használunk a rangsorolási előny megszerzése érdekében, és ezeket a linkeket nem jelölik megfelelően, akkor az oldal büntetést kaphat.
  • A fizetett PR cikkek minősége erőteljesen változó lehet. Ha egy cikk nyilvánvalóan reklámjellegű vagy nem nyújt valódi értéket az olvasók számára, az csökkentheti a márka hitelességét.

Összefoglalva, a fizetett PR cikkek támogathatják a SEO erőfeszítéseinket, de fontos, hogy megfelelően és óvatosan alkalmazzuk őket. A legjobb megközelítés az, hogy a fizetett PR cikkeket a márkaépítés és a látogatottság növelésének eszközeként használjuk, és ne csak a közvetlen SEO előnyök megszerzése érdekében. 

Zárszó

A linképítés napjainkban is széles körben alkalmazott módszer a SEO iparágban, de kellő körültekintést és szakértelmet igényel, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy ha ilyenben gondolkodsz, akkor vedd fel a kapcsolatot egy SEO szakértővel vagy egy SEO ügynökséggel. Egy profi csapat nem csak a megjelenési helyek kiválasztásában, hanem a keresőoptimalizált publikáció elkészítésében is segítségedre lehet, ideértve kulcsszókutatást, témaválasztást, szövegírást, valamint a horgonyszöveg kijelölését és cikken belüli elhelyezését.

#promobox#Szeretnél egy szakmai csapattal együtt dolgozni SEO stratégiád kiépítésében?##

További bejegyzések

Ezek is érdekesek lehetnek

Csak mondd ki! A hangalapú keresés útja
Keresőoptimalizálás (SEO)
Csak mondd ki! A hangalapú keresés útja
Miben segíthet egy social média ügynökség?
Közösségi média menedzsment
Miben segíthet egy social média ügynökség?
Útmutató az Advantage+ vásárlási kampányokhoz
PPC kampánykezelés
Útmutató az Advantage+ vásárlási kampányokhoz
A legjobb AI-alapú videószerkesztő eszközök 2024-ben
Design
A legjobb AI-alapú videószerkesztő eszközök 2024-ben
Videó és podcast készítés ötletek
Közösségi média menedzsment
Videó és podcast készítés ötletek
Közösségi média trendek 2024-ben
Közösségi média menedzsment
Közösségi média trendek 2024-ben
A legfontosabb Google rangsorolási szempontok és tényezők 2024-ben
Keresőoptimalizálás (SEO)
A legfontosabb Google rangsorolási szempontok és tényezők 2024-ben
A YouTube hirdetés készítés alapjai
PPC kampánykezelés
A YouTube hirdetés készítés alapjai
Minden, amit a Google SERP funkciókról tudni szerettél volna
Keresőoptimalizálás (SEO)
Minden, amit a Google SERP funkciókról tudni szerettél volna
Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?
Mivel foglalkozik egy SEO ügynökség?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Mivel foglalkozik egy SEO ügynökség?
Sikeres SEO stratégiák – így növelheted weboldalad organikus láthatóságát és tekintélyét
Keresőoptimalizálás (SEO)
Sikeres SEO stratégiák – így növelheted weboldalad organikus láthatóságát és tekintélyét
Tippek a SEO versenytárs elemzéshez
Keresőoptimalizálás (SEO)
Tippek a SEO versenytárs elemzéshez
Hogyan írj Google frissítéseknek ellenálló tartalmat?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Hogyan írj Google frissítéseknek ellenálló tartalmat?
Facebook oldal kezelése - milyen feladatokkal jár a létrehozás és a folyamatos kezelés?
Közösségi média menedzsment
Facebook oldal kezelése - milyen feladatokkal jár a létrehozás és a folyamatos kezelés?