Csapatunk

Tamás

Tamás

ügyvezető, tulajdonos
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#marketing #creation #businessdev #credentials

Már a 2000-es éves elején úgy gondoltam, hogy inkább az internettel és az online marketinggel kellene foglalkoznom, de üzlettársaimmal akkor egy piackutató céget alapítottunk, amely több mint egy évtizeden keresztül izgalmas kihívásokkal töltött el. 2013-ban a Kürt Akadémia mobil üzleti és online kommunikációs képzései végleg meggyőztek arról, hogy digitális marketinggel szeretnék a jövőben foglalkozni. A Selector első Ügyfelei is a Kürt Akadémia hallgatói közül kerültek ki, azonban a megbízásokat egy idő után már nem tudtam egyedül kezelni, így 2016-ban, a Google Agency Acceleration program elvégzését követően, indult a csapatépítés.

Adjunk bele mindent vagy neki se álljunk!

A Selector Ügyfeleinek túlnyomó többsége ajánlás útján talált ránk. Számomra a legnagyobb elismerés, amikor egyik elégedett Ügyfelünk mesél barátainak, üzlettársainak, befektetőinek is arról, mennyire szeret velünk együtt dolgozni. Jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy startup-ok velünk együtt nőnek fel vagy lépnek ki a nemzetközi piacra, ilyenkor Ügyfelünk sikere egy kicsit a mi sikerünk is.

Blog

Tamás

bejegyzései

Ügynökség

Viszlát KATA! Merre tovább, marketing ügynökségek?

Mi jelenthet a KATA távozása a marketing szakmából? Kik lesznek a legnagyobb vesztesek, és kik profitálhatnak a legtöbbet az új helyzetből? Hogyan hat majd az új adózási környezet a marketing ügynökségek piacára, szolgáltatásaira és árképzésére? Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, tarts velünk!

Tamás
2022-12-13
PPC kampánykezelés

Mit hozhat az idei év a PPC területén?

Mind az ügyfeleinktől, mind a szakmában elhangzó kérdés minden egyes új év kezdetén (vagy egy adott év végén), hogy milyen új trendek várhatók. Lássuk, hogy mi mit látunk, mit várunk 2021-re.

Tamás
2022-12-13