Blog

Címke

SEO Ügynökség

Keresőoptimalizálás (SEO)

Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?

Napjainkra a SEO (Search Engine Optimization vagy magyarul keresőoptimalizálás) nagyon nagy népszerűségnek örvend, hiszen ki ne akarná, hogy vállalkozása az első helyen szerepeljen az organikus keresési eredmények között a Google keresőjében? Hogyha vállalkozóként nem igazán értesz a SEO világához, akkor sincs nagy probléma, hiszen ma már számos cég és szakember foglalkozik azzal, hogy kiszervezve ezt a stratégiai feladatot, cége webhelye előkelőbb helyen szerepeljen a találati listákon. Semmi sincs azonban ingyen, a SEO szolgáltatások ára pedig igen széles skálán mozog. De vajon mennyi az annyi, már ami a keresőoptimalizálás árakat illeti?

Selector
2023-12-22
Keresőoptimalizálás (SEO)

A visszamutató linkek szerepe a keresőoptimalizálásban

A linkek szerepe továbbra is megkerülhetetlen a keresőoptimalizálásban, azonban nem mindegy, hogy weboldalunkra milyen más források hivatkoznak. Honlapunk elismertségét, tekintélyét csak jó minőségű linkekkel növelhetjük, tömegesen vásárolt vagy automatizált hivatkozások létrehozásával még kárt is okozhatunk magunknak. Az értékes backlinkek ráadásul tőlünk függetlenül is létrejöhetnek azáltal, ha olyan értékes tartalmat állítunk elő, amelyet mások is érdemesnek találnak arra, hogy hivatkozzanak rá.

Tamás
2023-12-22
Keresőoptimalizálás (SEO)

Mivel foglalkozik egy SEO ügynökség?

Egy SEO ügynökség elsősorban keresőoptimalizálással, azaz az online tartalmak keresőmotorok számára történő optimalizálásával foglalkozik annak érdekében, hogy a weboldalak, blogok vagy webáruházak jobb pozíciókat érjenek el a keresők találati listáján. Ez Magyarországon gyakorlatilag Google felületét jelenti melynek részesedése 97 százalékos.

Tamás
2023-12-22