Keresőoptimalizálás (SEO)

Minden, amit a Google büntetésekről tudni érdemes

Írta:
Tamás
Olvasási idő:
13
perc

Hogyan minimalizálhatod annak kockázatát, hogy honlapodat hátrányosan érintse egy Google frissítés, ha pedig büntetést kaptál, mit tehetsz ellene és hogyan hozhatod leggyorsabban helyre? A bajt megelőzni általában egyszerűbb, ez alól ez a terület sem képez kivételt.

A Google algoritmus frissítésekről röviden

A Google keresési algoritmusa egy komplex rendszer, amelyet ezért fejlesztenek folyamatosan, hogy a keresési lekérdezésekhez kapcsolódó legrelevánsabb és legjobb minőségű, egyszóval leghasznosabb tartalmakat jelenítse meg a keresési eredmények között. A Google keresési algoritmusában több száz rangsorolási faktor található, amelyek mindegyike külön-külön és együttesen is hozzájárul a keresési eredmények meghatározásához.

A Google keresési algoritmusának frissítése folyamatos, rendszeresen finomítják: egy évben több száz kisebb frissítés történhet, melyek közül sokat a legtöbben nem is észlelnek. Ugyanakkor időről-időre vannak nagyobb frissítések is, amelyek jelentős hatással lehetnek a keresési eredményekre és a weboldalak rangsorolására. Ezeket a nagyobb frissítéseket a SEO szakértők is gyakran azonosítják és elemzik, hogy megértsék azok hatását és alkalmazkodjanak hozzájuk.

A Google nem mindig közli előre a frissítéseket, és nem minden frissítésről ad ki részletes tájékoztatást. Ezért fontos a webhely tulajdonosoknak, hogy rendszeresen monitorozzák online tartalmaik teljesítményét és alkalmazkodjanak az új trendekhez és változásokhoz. A Google célja mindig az, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb és legrelevánsabb információt nyújtsa, így az algoritmus frissítései is ezen alapszándék mentén történnek. 

Hogyan kerülheted el a Google büntetéseit?

A Google büntetéseit elsősorban azzal kerülhetjük el, ha követjük a Google irányelveit és tartózkodunk a manipulatív, vagy az irányelvekkel ellentétes gyakorlatoktól. Néhány alapvető tanács amelyeket ha betartasz, jó eséllyel elkerülheted, hogy honlapodat büntetés érje:

1. Értékes tartalom létrehozása: Az elsődleges célod mindig az legyen, hogy a felhasználóknak hasznos, egyedi és releváns tartalmat készíts. Ne másold más weboldalak tartalmát, és ne állíts elő úgynevezett "vékony" tartalmat, ami nem teremt értéket a felhasználók számára.

2. Természetes linképítés: Kerüld a mesterséges, manipulatív linképítési technikákat, mint például a fizetett hivatkozások vagy az irreleváns weboldalakról származó hivatkozások. Koncentrálj a természetes linképítési módszerekre, olyan értékes, egyedi tartalmakat hozz létre, amelyeket mások is szívesen osztanak majd meg.

3. Mobilbarát weboldal: A mobil optimalizálás fontos a felhasználói élmény és a keresőmotorok számára egyaránt. Győződj meg róla, hogy weboldalad gyorsan betöltődik és jól működik minden eszközön. Ehhez használhatod a Google PageSpeed Insights eszközét, amely konkrét tippeket és tanácsokat is ad a betöltődési sebesség optimalizálásához. 

4. Kerüld az agresszív reklámokat: A túl tolakodó hirdetések vagy felugró ablakok túlzott használata ronthatja a felhasználói élményt és negatívan befolyásolhatja a rangsorolást.

5. Technikai SEO: Győződj meg róla, hogy a weboldal műszaki aspektusai, például a robots.txt, a sitemap vagy az oldal sebessége megfelelően vannak beállítva. Ehhez szintén számos eszközt találhatsz az Interneten. Légy körültekintő, mert a legtöbb ingyenes eszköz csak a honlapod főoldalát elemzi, a teljes website értékeléséért jellemzően fizetni kell.

technikai SEO

6. Tartsd be a keresőmotor irányelveit: Lehetőség szerint legyél mindig naprakészek a Google irányelveivel kapcsolatban, és kövesd a frissítéseket. Számos szakértői blog foglalkozik ezekkel, így ha feliratkozol ezek hírleveleire, akkor biztosan értesülsz majd a komolyabb változásokról, amelyek hatással lehetnek helyezéseidre. 

7. Figyelj a UX szempontokra: Honlapod felhasználói élménye közvetett módon is befolyásolhatja a rangsorolást. Ha a látogatók gyorsan elhagyják a honlapodat mert a tartalmat nem ítélik meg hasznosnak vagy nem találják meg gyorsan és egyszerűen azt, amit keresnek, az negatívan hathat a keresési pozícióra is.

8. Kerüld a túlzott kulcsszó használatot: A kulcsszavak túlzott ismétlése vagy azok nem természetes használata (azaz "kulcsszó halmozás") ellenjavallt. Ehelyett használj inkább szinonimák, rokon értelmű kifejezéseket és eltérő szókapcsolatokat, amelyek inkább azt mutatják a keresőóriás számára, hogy egy adott témakört több szempontból, alaposan körbejártál.

A legfontosabb, hogy mindig alapvetően a látogatóid érdekeit és igényeit tartsd szem előtt, mi az, ami őket érdekelheti. Ha weboldalad a felhasználók számára értékes információkat tartalmaz, azt keresőmotorok is értékelni fogják. 

#promobox-newsletter###

Milyen esetekben büntet a Google?

A Google rendszeresen frissíti és finomítja algoritmusait, hogy a legjobb és legrelevánsabb eredményeket nyújtsa a felhasználóknak. Ebben a kontextusban a "büntetés" azt jelenti, hogy a Google csökkenti egy weboldal rangsorát vagy teljesen eltávolítja azt az indexéből, ha úgy találja, hogy a weboldal a keresőoptimalizálási irányelveknek nem felel meg és az ajánlásokat figyelmen kívül hagyva próbál jobb keresési pozíciót elérni.

#m1-y#Íme a 10 leggyakoribb példa azokra az esetekre, amikor a Google büntethet egy weboldalt:##

1. Rejtett szöveg és rejtett hivatkozások: Amikor a weboldalon lévő szöveg vagy hivatkozás színe megegyezik a háttérszínnel, vagy amikor a szöveg láthatatlan a látogatók számára, de látható a keresőrobotok számára.

2. Kulcsszavak túlzott ismétlése: Amikor egy weboldal túlzottan és nem természetes módon ismétli a kulcsszavakat annak érdekében, hogy manipulálja a keresési eredményeket. 

3. Cloaking: Amikor egy weboldal különböző tartalmat mutat a keresőrobotoknak és a látogatóknak.

4. Duplikált tartalom: Ha ugyanaz a tartalom több helyen jelenik meg a weben, anélkül, hogy megfelelően lenne hivatkozva vagy átirányítva.

5. Rossz minőségű linkek: Amikor egy weboldal számos irreleváns, rossz minőségű vagy spam weboldalról szerez be hivatkozásokat.

6. Vékony tartalom: Alacsony minőségű, csekély értékű vagy automatikusan generált tartalom.

7. Cloaked images: Amikor képek eltérő módon jelennek meg a keresőrobotok és a felhasználók számára.

8. Irreleváns kulcsszavak: A tartalommal nem összefüggő, oda nem illő kulcsszavak erőltetése a rangsorolás javítása érdekében.

9. Link hivatkozások vásárlása: Amikor a hivatkozásokat manipulálják, hogy jobb rangsorolást érjenek el, például a hivatkozások vásárlása vagy csere.

10. Káros programok és rosszindulatú viselkedés: Ha a weboldalt feltörik, akkor könnyen malware-t vagy rosszindulatú kódokat helyezhetnek el rajta.

A fenti tevékenységek mindegyike megsérti a Google irányelveit. Ha egy weboldalt büntetnek, az komolyan befolyásolhatja a látogatások számát Fontos megjegyezni, hogy a Google rendszeresen frissíti algoritmusait, és az irányelvek is változnak, így a weboldal tulajdonosainak és üzemeltetőinek folyamatosan tájékozódniuk kell a legújabb fejleményekről és változásokról.

Honnan tudhatom, hogy Google büntetést kaptam?

Amikor egy webhely Google büntetést kap, annak több jele is lehet. A legáltalánosabb jel a drasztikus forgalomcsökkenés, különösen a Google természetes keresési forgalmából. Azonban nem minden forgalomcsökkenés jelenti azt, hogy büntetést kaptál. A büntetések többnyire két fő kategóriába sorolhatók: manuális intézkedések és algoritmusos büntetések.

Google Search Console

Ha a Google manuális intézkedést hajt végre webhelyeddel szemben, erről értesítést kapsz a Google Search Console fiókban. Az értesítés részletezi, miért kaptál büntetést, és tippeket ad arra vonatkozóan, hogy hogyan orvosolhatod a problémát.

Az algoritmusos büntetések esetében nem kapsz közvetlen értesítést. Ezek olyan büntetések, amelyeket egy algoritmus-frissítés következtében kapsz, mert weboldalad nem felel meg bizonyos minőségi követelményeknek. Ilyen esetekben gyakran drasztikus visszaesést tapasztalhatsz a rangsorolásban. Az algoritmusos büntetések észleléséhez érdemes figyelni a SEO fórumokat, Facebook csoportokat és hírportálokat, mivel gyakran tárgyalják az új algoritmus-frissítéseket és azok hatásait.

Mit tegyek, ha megbüntetett a Google?

Ha úgy gondolod, hogy webhelyedet megbüntette a Google, fontos lépéseket tenni annak érdekében, hogy visszaállítsd a webhelyed pozícióját és hitelességét. A bevált gyakorlat, amit ebben az esetben javaslunk követni:

Mindig kezdd azzal, hogy ellenőrzöd a Google Search Console-t. Ha a webhelyedet manuális büntetés érte, itt értesítést kapsz róla. Az értesítés tartalmazza a büntetés okát is. Miután megtudtad, mi volt a büntetés oka, kezdd el elemezni a honlapodat, hogy kiderítsd, hol ronthattál el. Lehet, hogy rossz minőségű linkeket építettél, túlzottan optimalizáltál kulcsszavakra, vagy a webhelyeden duplikált, esetleg máshonnan másolt tartalom található. 

A megoldás a probléma típusától függ. Rossz minőségű linkek esetén próbáld meg eltávolítani a káros linkeket, amelyhez használhatod a Google "Disavow Links" eszközét. Túlzott kulcsszó-optimalizálás esetén írd át a tartalmat úgy, hogy ez természetesebb legyen és a felhasználók számára nagyobb értékkel bírjon. Duplikált tartalom esetén távolítsd el vagy cseréld le a duplikált részeket.

Miután javítottad a problémákat, küldj egy újraértékelési kérelmet a Google-nek a Search Console fiókon keresztül. Ebben a kérelemben ismertesd, hogy milyen intézkedéseket tettél a problémák kijavítása érdekében. Az újraértékelési folyamat időt vehet igénybe, és nem garantált, hogy az első próbálkozásra sikerül helyreállítani a webhelyed rangsorát. Légy türelmes és folyamatosan monitorozd a keresési helyezéseidet.

releváns kulcsszavak

A legfontosabb, hogy tanulj a hibáidból. Mivel a SEO folyamatosan változik, igyekezz naprakész maradni a legújabb irányelvekkel és gyakorlatokkal kapcsolatban, hogy elkerüld a jövőbeni büntetéseket.

Kitől kérhetek segítséget, ha megbüntet a Google?

Ha weboldaladat megbünteti a Google, először is meg kell próbálnod azonosítani a büntetés okát és megérteni, milyen jellegű a büntetés. De ha nem vagy biztos abban, hogy hogyan kezeld a helyzetet, vagy ha nem rendelkezel a szükséges technikai ismeretekkel, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

SEO szakértő, tanácsadó vagy ügynökség: Sok SEO szakértő specializálódott a Google büntetések kezelésére. Ők mélyreható SEO auditot végezhetnek a weboldaladon, hogy megállapítsák a probléma forrását, és javaslatokat tehetnek annak megoldására. Nagyobb SEO ügynökségek gyakran rendelkeznek külön csapattal vagy szakértőkkel, akik kifejezetten a büntetések kezelésével foglalkoznak.

SEO ügynökség

Online fórumok és közösségek: Honlap tulajdonosok és SEO szakértők közösségi felületein, mint például a Google Search Central Help Community oldalon, gyakran találsz olyan személyeket, akik hasonló helyzetben voltak, és tanácsokat adhatnak a probléma megoldására. Facebook és LinkedIn csoportok is jó kiindulópont lehetnek a kereséshez.

Google Search Console: Amennyiben manuális büntetést kaptál, a Google Search Console minden esetben jelentéseket és információkat ad a büntetés tényéről és okáról is. Ebben az esetben a Google útmutatókat is kínál és tanácsokat is nyújt ahhoz, hogyan lehet megfelelni az irányelveinek.

Szakmai konferenciák és tréningek: Több SEO tréning, online tanfolyam és workshop kínál részletes betekintést a Google büntetésekbe és tanácsokat ad azok kezelésére. Ezek jellemzően időigényesebbek és inkább keresőoptimalizálással foglalkozó szakembereknek szólnak, így ha már a tűzoltás fázisában vagy, akkor inkább az előzőekben felsorolt tippeket ajánljuk a megoldáshoz.

A Google büntetésekkel kapcsolatos problémák megoldásához az egyik legfontosabb lépés minden esetben a büntetés okának azonosítása. Ezt követően egy helyreállítási stratégia kidolgozása és a problémák kijavítása az elsődleges feladat. Ebben a folyamatban egy tapasztalt SEO szakértő vagy online marketing ügynökség komoly segítséget nyújthat. Ha a büntetés okát sikerül kijavítani és a változtatásokat a Google is elfogadja, akkor az oldal lassan visszanyerheti korábbi pozícióját a keresési eredményekben.

Mennyi ideig tart egy Google büntetés?

Egy Google büntetés hatásának időtartama változó és több tényezőtől is függ, ideértve a büntetés típusát, a probléma súlyosságát, a kijavításához szükséges időt, valamint a kérvényezett felülvizsgálat elbírálásának hosszát, részleteiben:

  • Manuális büntetések és algoritmusos büntetések között is különbségek lehetnek az időtartamban. Míg a manuális büntetések esetében az érintett weboldal tulajdonosa kérelmezheti a büntetés feloldását, miután javították a problémás területeket, az algoritmusos büntetések esetében a javítások után kell várni a következő algoritmus-frissítésre vagy újraindexelésre.
  • Egy súlyos SEO-irányelv megsértése, mint például a rejtett szöveg használata, hosszabb büntetési időt eredményezhet, mint egy enyhébb irányelv-sértés.
  • Ha gyorsan cselekszel és azonnal orvosolod a problémákat, amelyek a büntetéshez vezettek, és erről értesíted a Google-t (manuális büntetés esetében a Google Search Console fiókon keresztül), akkor a büntetés hatása rövidebb idő alatt megszűnhet.
  • Manuális büntetés esetében, miután javítottad a problémákat, kérelmet nyújthatsz be a büntetés feloldására a Google Search Console-ban. Ha a Google elfogadja a kérelmedet, a büntetés feloldásra kerül. Ezt követően azonban eltart egy ideig, mire a weboldal visszanyeri korábbi pozícióját a keresési eredményekben.

Összességében tehát a Google büntetés hatásának időtartama változó. Lehet néhány hét, hónap, vagy akár hosszabb is, különösen, ha nem kerül sor azonnali javításra vagy ha az algoritmusos büntetés esetében a weboldalnak várnia kell a következő algoritmus frissítésig. Mindenesetre a legjobb gyakorlat az, hogyha mindig követed a Google irányelveit és eleve kerülöd azok megsértését. :)

#promobox-szolg-seo#Úgy érzed, inkább szakértőkre bíznád weboldalad keresőoptimalizálását?##

Mi az a Google sandbox? 

A "Google Sandbox" egy nem hivatalos kifejezés, amit a SEO közösség használ, hogy leírja azt a jelenséget, amikor egy webhely nem jelenik meg a keresési eredményekben a várt szinten, annak ellenére, hogy a webhely látszólag minden szempontból megfelel a Google keresési kritériumainak. Ez az állapot általában egy ideig tart, ami hónapokig is eltarthat, mielőtt a webhely elkezdene normálisan teljesíteni a keresési rangsorban.

Néhány elmélet szerint a Google Sandbox létezik annak érdekében, hogy a Google megakadályozza az alacsony minőségű vagy manipulatív webhelyek gyors előrelépését a rangsorban. Az elmélet szerint a Google ezzel az időszakos "karanténnal" időt ad magának annak értékelésére, hogy az új webhely valóban hasznos és releváns tartalommal rendelkezik-e a felhasználók számára.

Fontos megjegyezni, hogy a Google hivatalosan sosem erősítette meg a Sandbox létezését, és sok SEO szakértő vitatja annak létezését. 

Honnan tudhatom, hogy egy SEO ügynökség nem alkalmaz tiltott módszereket?

Webhely tulajdonosként gyakran kaphatsz olyan megkereséseket például emailben, amelyben azt ígérik, hogy gyorsan és/vagy olcsón előre juttatják honlapodat a keresési találatok között. Ezeket kezeld mindig kellő körültekintéssel, vizsgáld meg alaposan a kínált szolgáltatás tartalmát.

Az SEO területén sokféle technika létezik a weboldalak optimalizálására. Vannak olyan módszerek, amelyeket a Google és más keresőmotorok ajánlanak és támogatnak, míg másokat nem néznek jó szemmel és büntetéssel sújthatnak. Ezeket a nem ajánlott technikákat gyakran "fekete kalapos" (black hat) módszereknek nevezik, míg az ajánlottakat "fehér kalapos" (white hat) technikáknak. 

#m1-y#Annak megállapítására, hogy egy SEO szakértő vagy ügynökség alkalmaz-e tiltott módszereket, érdemes figyelembe venned a következő tényezőket:##

  • Átláthatóság: Egy megbízható SEO ügynökség átláthatóan kommunikál, bemutatja a kívánt stratégiát, és megmagyarázza a különböző lépéseket, amelyeket terveznek.
  • Referenciák és ajánlások: Kérj referencia oldalakat és beszélj az ügynökség korábbi vagy jelenlegi ügyfeleivel. A sikeres és problémamentes együttműködésekről szóló pozitív visszajelzések gyakran jó jelként szolgálnak.
  • Naprakész tudás: Egy kompetens SEO ügynökség tisztában van a Google webmestereknek szóló irányelveivel és azoknak megfelelően cselekszik. Képben van a legújabb algoritmus frissítésekről és bevált gyakorlatokról. 
  • Gyanús ígéretek: Kerüld azokat az ügynökségeket, amelyek garantáltan első helyezést ígérnek a Google keresési eredményeiben rövid időn belül. A SEO-ra hosszú távú befektetésként tekints, nincsenek olyan gyors és olcsó megoldások, amelyekkel tartós sikert érhetnél el.
  • A kommunikáció minősége: Egy jó SEO ügynökség rendszeresen beszámol az elvégzett munkáról és az eredményekről, valamint javaslatokat tesz a további teendőkre.

Ha kétségeid vannak egy SEO szolgáltatás tartalmával kapcsolatban, a legjobb, ha egy független szakértő vagy SEO ügynökség véleményét is kikéred. 

Melyek a fekete-kalapos SEO módszerek? Milyen módszereket kerülj el?

A fekete-kalapos SEO módszerek olyan technikákat foglalnak magukban, amelyeket kifejezetten a keresőmotorok rangsorolási algoritmusainak manipulálására fejlesztettek ki. Ezek gyakran ellentétesek a keresőmotorok irányelveivel, és hosszú távon kockázatosak, mivel a keresőmotorok büntetésekkel sújthatják az oldalakat, amelyek ezeket a technikákat alkalmazzák.

  • Kulcsszó halmozás: Túlzott mértékben ismétlődő kulcsszavak a tartalomban. Ezzel a módszerrel a weboldal tulajdonosok próbálhatják manipulálni az oldaluk rangsorolását a keresőmotorokban.
  • Rejtett szöveg és linkek: A látogatók számára láthatatlan, de a keresőmotorok számára látható szövegek vagy linkek használata. Gyakran a szöveg színét változtatják meg, hogy megegyezzen az oldal háttérszínével.
  • Átjáró oldalak: Oldalak, amelyek kifejezetten a keresőmotorok számára készültek, hogy magas helyezést érjenek el bizonyos kulcsszavakra, majd átirányítják a látogatókat egy másik, gyakran nem releváns oldalra.
  • Link farmok: Weboldalak csoportjai, amelyek egymásra mutató linkeket hoznak létre, hogy mesterségesen növeljék az oldaluk linkprofiljának értékét.
  • Tartalom automatikus generálása: Olyan programok használata, amelyek automatikusan generálnak tartalmat a weboldalak számára, gyakran értelmetlen vagy irreleváns szövegeket hozva létre.
  • Duplikált tartalom: Más weboldalakról szó szerinti vagy átírt tartalom másolása.
  • Cloaking: Különböző tartalmak mutatása a keresőmotoroknak és a felhasználóknak. A felhasználók egy adott típusú tartalmat láthatnak, míg a keresőrobotok egy másikat.
  • Negatív SEO: Más weboldalak elleni támadások, például spam backlink profil létrehozása az ellenfél oldalához.
  • Komment spam: Automatizált eszközökkel történő kommentek és linkek hozzáfűzése blogokhoz és fórumokhoz.

A legkockázatosabbak közé tartoznak a cloaking, a doorway oldalak és a negatív SEO, mivel ezeket a módszereket a Google kifejezetten az irányelveiben említi, és az ezen technikákat használó weboldalak komoly büntetéseket kaphatnak. Minden fekete-kalapos módszer kockázatos, és leginkább csak rövid távú előnyöket lehet velük elérni. Hosszú távon az ilyen technikákat használó weboldalak veszélyeztetik a láthatóságukat a keresőmotorokban, és komoly büntetésekkel is számolniuk kell. A legjobb, ha messziről elkerülöd ezeket a módszereket és a fehér-kalapos SEO technikákat alkalmazod.

#promobox-audit-seo#Kíváncsi vagy, hogy rendben vannak-e a technikai SEO beállítások a honlapodon?##

Milyen SEO módszerekkel érheted el a legnagyobb sikert kockázatok nélkül? 

A fehérkalapos SEO módszerek azok a technikák, amelyek összhangban vannak a Google irányelveivel és a felhasználók számára értékteremtőek. Ezek a módszerek a legbiztonságosabbak a weboldal láthatóságának növelésére, mivel nem járnak a keresőmotorok büntetéseinek kockázatával.

#m1-y#Nézzünk néhány olyan fehérkalapos SEO módszert, amelyekkel hosszú távú sikert érhetsz el:##

  • Értékteremtő tartalom létrehozása: Minden SEO stratégia alapja a minőségi tartalom. Olyan tartalmat kell létrehoznod, amely hasznos, releváns és érdekes a célközönséged számára. 
  • Mobilbarát weboldal: A mobilbarát weboldalak előnyben részesülnek a keresőmotorok rangsorolásában, mivel a felhasználók egyre nagyobb százalékban böngésznek mobilról.
  • Kulcsszókutatás: Azáltal, hogy megtudod, milyen keresési kifejezéseket használnak a potenciális ügyfeleid, jobban optimalizálhatod a tartalmadat és megcélozhatod a legrelevánsabb kulcsszavakat.
  • Optimalizált meta adatok: A meta címek és leírások optimalizálása segít abban, hogy a weboldalad jobban teljesítsen a keresőmotorok találati listáján.
  • Belső linkelés: A weboldalon belüli releváns oldalak közötti linkek használata segíti a látogatókat a navigációban, valamint a keresőrobotoknak is jobban megértik az oldal szerkezetét.
  • Minőségi visszamutató linkek szerzése: A magas minőségű, releváns weboldalakról származó linkek növelik az oldalad hitelességét és láthatóságát a keresőmotorok előtt.
  • Technikai SEO: A weboldal sebességének optimalizálása, a strukturált adatok használata és az XML sitemap létrehozása mind-mind hozzájárulnak a jobb rangsoroláshoz a keresőmotorokban.
  • Lokális SEO: Ha helyi ügyfeleket célzol meg, az üzleti adatok egységes és pontos megjelenítése és rendszeres frissítése a Google cégprofilban kulcsfontosságú.

Ezen fehérkalapos módszerek alkalmazása nem csak a keresőmotorok számára teszi vonzóbbá az oldalt, de a látogatók számára is jobb felhasználói élményt nyújt. A hosszú távú siker érdekében a legjobb, ha ezekre a módszerekre összpontosítasz, mivel kockázat nélkül biztosítják a weboldalad láthatóságának növelését.

További bejegyzések

Ezek is érdekesek lehetnek

Csak mondd ki! A hangalapú keresés útja
Keresőoptimalizálás (SEO)
Csak mondd ki! A hangalapú keresés útja
Miben segíthet egy social média ügynökség?
Közösségi média menedzsment
Miben segíthet egy social média ügynökség?
Útmutató az Advantage+ vásárlási kampányokhoz
PPC kampánykezelés
Útmutató az Advantage+ vásárlási kampányokhoz
A legjobb AI-alapú videószerkesztő eszközök 2024-ben
Design
A legjobb AI-alapú videószerkesztő eszközök 2024-ben
Videó és podcast készítés ötletek
Közösségi média menedzsment
Videó és podcast készítés ötletek
Közösségi média trendek 2024-ben
Közösségi média menedzsment
Közösségi média trendek 2024-ben
A legfontosabb Google rangsorolási szempontok és tényezők 2024-ben
Keresőoptimalizálás (SEO)
A legfontosabb Google rangsorolási szempontok és tényezők 2024-ben
A YouTube hirdetés készítés alapjai
PPC kampánykezelés
A YouTube hirdetés készítés alapjai
Minden, amit a Google SERP funkciókról tudni szerettél volna
Keresőoptimalizálás (SEO)
Minden, amit a Google SERP funkciókról tudni szerettél volna
Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?
 A visszamutató linkek szerepe a keresőoptimalizálásban
Keresőoptimalizálás (SEO)
A visszamutató linkek szerepe a keresőoptimalizálásban
Mivel foglalkozik egy SEO ügynökség?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Mivel foglalkozik egy SEO ügynökség?
Sikeres SEO stratégiák – így növelheted weboldalad organikus láthatóságát és tekintélyét
Keresőoptimalizálás (SEO)
Sikeres SEO stratégiák – így növelheted weboldalad organikus láthatóságát és tekintélyét
Tippek a SEO versenytárs elemzéshez
Keresőoptimalizálás (SEO)
Tippek a SEO versenytárs elemzéshez
Hogyan írj Google frissítéseknek ellenálló tartalmat?
Keresőoptimalizálás (SEO)
Hogyan írj Google frissítéseknek ellenálló tartalmat?