Blog

Címke

Google Cégem

Keresőoptimalizálás (SEO)

Lokális SEO: döntő lehetőség a helyi vállalkozások számára

Napjainkban egy vállalkozás sikerének meghatározó eleme, hogy milyen könnyen találhatók meg a termékei vagy szolgáltatásai az interneten. Ebből a szemszögből nézve a lokális SEO nem csupán egy marketing eszköz; ez egy stratégiai fegyver, amely segít a helyi vállalkozásoknak kiemelkedni a tömegből, és közvetlen kapcsolatot teremteni potenciális ügyfeleikkel.

Jobbágy András
2024-05-13
Keresőoptimalizálás (SEO)

Minden, amit a Google büntetésekről tudni érdemes

Hogyan minimalizálhatod annak kockázatát, hogy honlapodat hátrányosan érintse egy Google frissítés, ha pedig büntetést kaptál, mit tehetsz ellene és hogyan hozhatod leggyorsabban helyre? A bajt megelőzni általában egyszerűbb, ez alól ez a terület sem képez kivételt.

Tamás
2023-12-22
Webfejlesztés

2+4 kihagyhatatlan Google eszköz Wordpress alapú weboldalak számára

A weboldalunkat számos módon összeköthetjük a Google különböző eszközeivel. Azért 2+4 felosztás szerepel a címben, mert valójában közvetlenül 2-t integrálunk a kódba. Sőt ha Tag Managert használunk, akkor a gyakorlatban csupán 1 db plug-innal megalapoztuk az összes többi eszköz összekötésének lehetőségét.

Marketing Menü
2023-12-22
Keresőoptimalizálás (SEO)

Növeld vállalkozásod láthatóságát Google Cégem fiókod optimalizálásával!

A Google Cégprofil jelentős támogatást ahhoz, hogy helyi ügyfeleid rádtaláljanak, így érdemes odafigyelni annak optimalizálására és folyamatos karbantartására. Ebben a cikkben tippeket adunk, mire figyelj oda, hogy profilod valódi ügyfeleket hozzon!

Csenge
2024-01-26
Közösségi média menedzsment

Ezeket mindenképpen állítsd be, ha sikeres Google Cégem fiókot szeretnél!

Egy Google Cégem profil felépítése szerencsére nem igényel programozási vagy komolyabb IT-s tudást, viszont számtalan előnnyel járhat. Gondoltad volna, hogy organikusan tudod befolyásolni az elhelyezkedésed a Google keresésekben? Egy naprakész és releváns fiókkal könnyedén, extra költségek nélkül kerülhetsz a keresések elejére. Viszont ezzel az előnnyel komoly felelősség is társul, hiszen egyáltalán nem mindegy mit jelenítesz meg rajta.

Merci
2023-12-22