Blog

Címke

Kulcsszókutatás

Keresőoptimalizálás (SEO)

Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?

Napjainkra a SEO (Search Engine Optimization vagy magyarul keresőoptimalizálás) nagyon nagy népszerűségnek örvend, hiszen ki ne akarná, hogy vállalkozása az első helyen szerepeljen az organikus keresési eredmények között a Google keresőjében? Hogyha vállalkozóként nem igazán értesz a SEO világához, akkor sincs nagy probléma, hiszen ma már számos cég és szakember foglalkozik azzal, hogy kiszervezve ezt a stratégiai feladatot, cége webhelye előkelőbb helyen szerepeljen a találati listákon. Semmi sincs azonban ingyen, a SEO szolgáltatások ára pedig igen széles skálán mozog. De vajon mennyi az annyi, már ami a keresőoptimalizálás árakat illeti?

Selector
2023-12-22
PPC kampánykezelés

Ezekre figyelj Google Ads kampány kizáró kulcsszavainál

Amikor egy keresési Google Ads kampányt hozunk létre, a beállítások egyik legfontosabb része a kulcsszavak beállítása, vagyis annak a megadása, hogy mely keresési kifejezésekre jelenjen meg a hirdetésünk. Na de mi helyzet azokkal a kifejezésekkel, melyekre nem szeretnénk megjelenni? Ebben segítenek a kizáró kulcsszavak.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Kulcsszókutatás - Hogyan és mivel csináld

A kulcsszókutatás a SEO optimalizált szövegírásnak és így magának a keresőoptimalizálásnak is az első lépése. Hogyan működik? Hogyan végezzük el olyan profin, mint egy SEO ügynökség? Megmutatjuk, hogyan csináld.

Csaba
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

SEO szövegírás, avagy hogyan készülnek az örökzöld tartalmak

A SEO szövegírás nagyszerű eszköz arra, hogy érdeklődőket szerezz az oldaladra. Hogy miért? Mert a jó SEO szövegben az információ, a tartalom és a stílus összedolgozik a technikával. Hiszen napjainkban az emberek éheznek az információra. És hol jutnak hozzá? Az interneten. Bármilyen témáról is legyen szó, kertészkedés, autószerelés, főzés. Ezért egy jól megírt szöveg, melyet megfelelően optimalizáltál, rengeteg látogatót hoz az oldaladra. Éveken át.

Csaba
2024-01-26
PPC kampánykezelés

8 buktató a kulcsszókutatás során - többé ne dőlj be nekik!

Ha használtad már a Google Ads kulcsszótervező eszközét, valószínűleg ismerősek számodra a kulcsszókutatás lépései: ötletgyűjtés, csoportosítás, adatok lekérése és rendszerezése. Ne tévesszen meg azonban a látszat: a faék egyszerűségűnek tűnő eszköz számos buktatót rejt magában, amivel könnyedén elfuserálhatsz egy egyébként tökéletesen működőképes kampánytervet. Mutatjuk, mire érdemes odafigyelned a kulcsszókutatás során!

Dóri
2023-12-22